Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

micos000, έχει διαφορά στην τιμή από Κίνα; Για πες, για πες...

Ε, ναι. Έχει!

http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-1pcs-Free-Shipping-USB-2-0-2-5-Portable-Size-1TB-External-Hard-Drive-Hard/1447891351.html 58$=44.02€

http://www.aliexpress.com/item/New-styles-wholesale-free-shipping-the-WD-1-TB-2-5-disk-drive-packages-USB2-0/1437532010.html 55$=41.78€

Και αν μπορέσεις να μαζέψεις άλλους 9 τσιμπάς 2ΤΒ με 31,14€ και τα έχεις σε μία εβδομάδα (ελάχιστη παραγγελία 10 τεμάχια=311,40€).

Πάνω δεξιά έχει επιλογή για να σου εμφανίζει τις τιμές σε € αν στα δείχνει σε $ μόνο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.αν μπορει να βοηθησει καποιος με το προβλημα μου θα τον ευχαριστουσα πολυ!

πηγα να αλλαξω τις ρυθμισεις εικονας και δεν ξερω τι βλακεια εκανα και μου μαυρισε η εικονα.μια λυση για να το επαναφερω ειναι να το συνδεσω σε μια οθονη υπολογιστη.δεν υπαρχει ομως οθονη και ρωτω αν υπαρχει καποιος τροπος να επανελθει η εικονα με το remote control σαν καποιου ειδους hard reset.γινετε????

ευχαριστο εκ των προτερων.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.αν μπορει να βοηθησει καποιος με το προβλημα μου θα τον ευχαριστουσα πολυ!

πηγα να αλλαξω τις ρυθμισεις εικονας και δεν ξερω τι βλακεια εκανα και μου μαυρισε η εικονα.μια λυση για να το επαναφερω ειναι να το συνδεσω σε μια οθονη υπολογιστη.δεν υπαρχει ομως οθονη και ρωτω αν υπαρχει καποιος τροπος να επανελθει η εικονα με το remote control σαν καποιου ειδους hard reset.γινετε????

ευχαριστο εκ των προτερων.

Αν το έχεις συνδέσει σε TV μέσω HDMI και για την ανώτερη ανάλυση (1080p) θα πατήσεις (αφού έχει φορτώσει κανονικά) "TV Mode" και μετά το "9". Καλή επιτυχία.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,να σαι καλα(δουλεψε)!Οπως καταλαβες ειμαι ψιλοασχετος,αλλα που θα παει θα το μαθω σιγα σιγα!!!Και παλι σε ευχαριστω!

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω το Egreat EG-M34A  εδώ και τρία χρόνια χωρίς προβλήματα. Πείραξα όμως τις ρυθμίσεις οθόνης και δεν έχω καθόλου εικόνα. Δοκίμασα να κάνω hard reset με tvmode και 7 ή 9 από το τηλεκοντρόλ αλλά δεν γίνεται τίποτε. η τηλεόραση μου μία SONY μου βγάζει μήνυμα "Μη υοστηριζόμενο σήμα. Ελέξαντε την έξοδο της συσκευής σας. Είμαι συνδεδεμένος με hdmi. ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Είμαι πολύ χαρούμενος που το θέμα για το πολυαγαπημένο μας μηχανάκι είναι ζωντανό!

Έχω μία ερώτηση για κάτι που μου παρουσιάζει τελευταίο καιρό.

EGreat EG-M34A

με firmware: 01-17-101217-15-POP-403-000

Πρίν από καιρό αγόρασα έναν μεγαλύτερο εξωτερικό δίσκο WD Elements 2TB USB3.0.

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/eksoterikoi-skliroi-diskoi/Western-Digital-HDD-EXT-2TB-Elements-USB3-0-2-5inches-WDBU6Y0020BBK.htm

Και έπαιζε μιά χαρά (ήταν γεμάτος κοντά στο 1TB).

Όσο περνάει ο καιρός ο δίσκος γεμίζει παραπάνω.. και εκεί άρχισαν τα προβλήματα..

μία μου τον έβλεπε .. μία όχι.

μία έπαιρνε ρεύμα .. μία 1-2 δευτ. και μετά όχι.

Όπως έχει προαναφέρει ένας φίλος παραπάνω.. μήπως δεν έχει επαρκή τροφοδοσία ρεύματος?

Μήπως φταίει ο δίσκος που γεμίζει?

χμμμμ... καμιά ιδέα/λύση?

ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Πολύ φοβάμαι ότι ο δίσκος εχει αρκετές απαιτήσεις από ρεύμα και με τον καιρό μπορεί να σου δημιουργήσει (αν δε δημιούργησε ήδη) πρόβλημα στις usb του egreat.

Δοκίμασε κάποιον άλλο δίσκο που δούλευε σωστά να δεις αν με αυτόν δεν υπάρχει πρόβλημα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μπορει να παιξει κανονικα το μενου καποιου bd-iso ή bd-folder και οχι light menu αλλα κανονικα λες και εχεις βαλει το bluray δισκακι σε καποιο bluray player.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ξεθαψα απο τα συρταρια μου το EGreat EG-M34A 

τα ειχα θαψει γιατι δεν επαιζε σωστα τα mkv αρχεια επαιζαν χωρις ηχο κ οταν πατουσες το forward προχωρουσε η ταινια στο γρηγορο....

μου ειπε ενας φιλος οτι υπαρχει η αναβαθμιση σε popcorn κ το εκανα συμφωνα με τις οδηγιες του forum

περασα ολα τις αναβαθμισεις με την σειρα αλλα δυστυχως το προβλημα παραμενει....

να σημειωσω πως εχω αγορασμενα 2 μηχανηματα κ ειναι κριμα να τα τρωει η σκονη

αν εχει βρει καποιος λυση με τα mkv ας βοηθησει

Δημοσ.

ξεθαψα απο τα συρταρια μου το EGreat EG-M34A 

τα ειχα θαψει γιατι δεν επαιζε σωστα τα mkv αρχεια επαιζαν χωρις ηχο κ οταν πατουσες το forward προχωρουσε η ταινια στο γρηγορο....

μου ειπε ενας φιλος οτι υπαρχει η αναβαθμιση σε popcorn κ το εκανα συμφωνα με τις οδηγιες του forum

περασα ολα τις αναβαθμισεις με την σειρα αλλα δυστυχως το προβλημα παραμενει....

να σημειωσω πως εχω αγορασμενα 2 μηχανηματα κ ειναι κριμα να τα τρωει η σκονη

αν εχει βρει καποιος λυση με τα mkv ας βοηθησει

Δεν χρειαζόταν να μπεις σε τέτοιο μπελά. Το πρόβλημα που αναφέρεις για τα mkv μπορεί να είναι από τρία διαφορετικά πράγματα, για τα οποία τα δύο μπορείς να τα λύσεις εύκολα και γρήγορα ενώ το τρίτο έχει φασαρία.

Λοιπόν, απαριθμώ...

1) Τα συγκεκριμένα mkv έχουν ενεργοποιημένο το Header Compression

2) Έχουν ήχο DTS ή FLAC.

3) Έχει γίνει encoding το βίντεο στα 10bit.

Πρώτα απ' όλα κατεβάζεις και στήνεις media info. Το τρέχεις και στην 1η εκτέλεση σου ζητάει ρυθμίσεις. Βάλε Ελληνικά και προβολή σε Κείμενο.

Μόλις ανοίξει το κλείνεις και βλέπεις σε ένα mkv που δεν παίζει τι στοιχεία δίνει (με δεξί κλικ->media info). Βλέπεις αν ο ήχος είναι DTS και αν λέει κάπου στο Βίντεο για Header Compression και για κωδικοποίηση 10bit ή 8bit.

Μετά κατεβάζεις mkvtoolnix και mkv2ac3 και τα στήνεις. Αν κατεβάσεις την portable έκδοση του toolnix δεν έχει setup οπότε το αποσυμπιέζεις και τρέχεις το mmg.

Λύσεις...

1) Φορτώνεις το mkv στο toolnix και επιλέγεις το βίντεο. Πατάς από κάτω στην καρτέλα Extra Options. Εκεί επιλέγεις στο Compression το None. Επαναλαμβάνεις για το Audio. Αν έχει περισσότερα κανάλια ήχου το κάνεις για όλα και σώζεις, σου προτείνει μόνο του το ίδιο όνομα με ένα (1) στο τέλος.

2) Φορτώνεις το mkv στο mkv2ac3 και σώζεις με ήχο ac3.*

3) Εδώ θέλει φασαρία γιατί πρέπει να γίνει επανακωδικοποίηση σε 8bit video και αυτό θέλει χρόνο και θα κάνει re-encode οπότε θα ρίξει την ποιότητα. Αυτό το θέμα όμως είναι λίγο δύσκολο να σου συμβαίνει εκτός αν τα mkv είναι anime γιατί το 10bit encoding συνήθως χρησιμοποιείται εκεί και όχι σε ταινίες.

Εγώ ακόμα το έχω το egreat με το original firmware και παίζει τα πάντα εκτός από header compression mkv και 10bit encoded. Βασικά το 10bit δεν νομίζω να υπάρχει hardware player που να το υποστηρίζει.

*Για το (2), το egreat υποστηρίζει dts μόνο pass through στο παλιό το firmware και προστέθηκε η δυνατότητα dts downmix στο firmware EG-M31B-M33A-M34A-FW-20091022.

Για τα flac, αν και η συσκευή τα υποστηρίζει έχω παρατηρήσει σε κάποια mkv με flac ήχο να συμπεριφέρεται περίεργα, με παύσεις ή να παίζει χωρίς ήχο. Αυτό όμως πάλι σε κάποια anime γιατί οι ταινίες δεν χρησιμοποιούν flac (συνήθως).

Υ.Γ. Δώσε το λινκ για τον οδηγό που ακολούθησες να μην ψάχνω γιατί το σκεφτόμουν να του περάσω pch fw

Δημοσ.

Πληρέστατη απάντηση από τον micos000! Τις περιπτώσεις 2 & 3 τις αγνοούσα, αν και δε νομίζω ότι θα χρειαστούν, αφού η περίπτωση 1 είναι η μόνη που έχω συναντήσει (κι αυτή αραιά).

Θα το ξαναπώ: το μηχάνημα είναι πολύ πολύ καλό κι αποτελεί πηγή διασκέδασης σχεδόν κάθε Σ-Κ τα τελευταία χρόνια.

Δημοσ.

Πληρέστατη απάντηση από τον micos000! Τις περιπτώσεις 2 & 3 τις αγνοούσα, αν και δε νομίζω ότι θα χρειαστούν, αφού η περίπτωση 1 είναι η μόνη που έχω συναντήσει (κι αυτή αραιά).

Θα το ξαναπώ: το μηχάνημα είναι πολύ πολύ καλό κι αποτελεί πηγή διασκέδασης σχεδόν κάθε Σ-Κ τα τελευταία χρόνια.

Σωστά.

Η 3 είναι σπάνια και απασχολεί μόνο όποιον βλέπει anime.

Η 2 απασχολεί μόνο το παλιό fw αλλά το έβαλα και για όποιον έχει άλλο hw media player ή βλέπει σε tv που δεν υποστηρίζει dts ήχο.

το popcorn το πηρα απο εδω....

http://badkiwi.info/blog/2011/01/25/egreat-popcorn-media-player-m34a-to-a110/

ευχαριστω για τη βοηθεια 

Έχει καμιά διαφορά σε λειτουργικότητα ή απόδοση ή είναι μια από τα ίδια;

Το τηλεκοντρόλ δουλεύει σωστά; Ιδίως με ενδιαφέρει η λειτουργία για καθυστέρηση υπότιτλων. Και δεν ξέρω αν το pch μπορεί να διαβάσει υπότιτλους με διαφορετικό όνομα στον φάκελο γιατί πολλές φορές από την βιασύνη μου ξεχνάω να μετονομάσω τους υπότιτλους και το egreat δεν τους βρίσκει, ούτε και δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις χειροκίνητα υπότιτλους.

Δημοσ.

Αξιζει να αγορασει κανεις τωρα αυτο το media player και να το αναβαθμηση σε popcornhour?

Θα μπορει να παιζει το πληρες μενου των bluray iso αρχειων ή φακελων?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...