Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yπαρχει καποιο προγραμμα η κατι αλλο που να μπορουμε να εχουμε πληροφοριες της καθε ταινιας που εχουμε αποθηκευμενη,εξωφυλλο κτλ?Κατι σαν το windows media server.

Link

Link

Και βέβαια υπάρχουν...

Διαβάστε τους παραπάνω συνδέσμους!

Τα έχω δοκιμάσει και τα 2 αλλά έχω καταλήξει στο overisght!

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Link

Link

Και βέβαια υπάρχουν...

Διαβάστε τους παραπάνω συνδέσμους!

Τα έχω δοκιμάσει και τα 2 αλλά έχω καταλήξει στο overisght!

Πρέπει να βάλουμε το pch firmware για να δουλέψουν ή δουλεύουν και στο αυθεντικό fw του egreat;

Δημοσ.

Κ λογικα πρεπει να ειναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ για να κατεβαζει πληροφοριες κτλ ε?

Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη που δεν είμαι κοντά σας για περαιτέρω πληροφορίες αλλά υπόσχομαι μέσα στο ΣΚ να απαντήσω ενδελεχώς σε κάθε σας ερώτηση!

• 9 μήνες μετά...
  • 7 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα...Καλησπέρα...

Δεν Ξέρω Αν Υπάρχει Κανείς Που Παρακολουθεί Το Θέμα Πια...

Ωστόσο Αντιμετωπίζω Ένα Προβληματάκι & Θα Ήθελα Γνώμες...

Λοιπόν Ενώ Το EGreat M34A Μου Λειτουργεί Άψογα & Μετά Από Αναβάθμιση Σε Popcornhour...Έπαθα Το Εξής,

Ενώ Είχα Συνδέσει Ένα Εξωτερικό Δίσκο WD 500 GB Elements USB 2.0 Τον Είχα Γεμίσει Ταινίες & Σειρές & Έβλεπα Μια Χαρά...

Κάποια Στιγμή Γέμισε & Πήρα Πάλι Έναν Εξωτερικό 2.5'' 1ΤΒ WD Elements USB 3.0 Τον Γέμισα Ταινίες & Σειρές ΑΛΛΑ...

Το EGreat Αρνείται Να Τον Δει "Πεισματικά" !!

Σωστά Νομίζω Αρνείται Γιατί Άλλο Το USB 2.0 & Άλλο Το USB 3.0 !!!

Καμιά Ιδέα ??  :mellow: 

Δημοσ.

Το USB 3.0 είναι backwards compatible δηλαδή παίζει και με USB 2.0 θύρες, εγώ με το ίδιο μηχάνημα σαν εσένα και usb 3.0 δίσκο (seagate Expansion 1TB) είμαι οκ, δηλαδή βλέπει το δίσκο κανονικά και παίζει τις τανίες. Μήπως να δοκιμάσεις να τον forma(t)άρεις και να δοκιμάσεις πάλι; Δοκίμασες και στην usb θύρα; Ο δίσκος φαίνεται να παίρνει ρεύμα κανονικά;

Δημοσ.

Και μένα περίεργο μου φαίνεται, αν και δεν έχω δοκιμάσει με δίσκο USB 3.0. Θα σου πρότεινα κι εγώ να τον ξαναφορμάρεις. Πάντως, ενδέχεται να μην παίρνει αρκετό ρεύμα (αν δεν έχει δικό του τροφοδοτικό). Σε αυτή την περίπτωση θα σου χρειαστεί ένα καλώδιο Y σαν αυτό:

http://www.bixnet.com/5vps2powercord.html

Ελπίζω να βοήθησα. Φυσικά και παρακολουθούμε το θέμα. Έχουμε ωραίο και φιλότιμο μηχάνημα.

Δημοσ.

Κι εγώ που έχω έναν lacie 1TB μου δουλεύει κανονικά. Πάντως το usb3 είναι συμβατό με το 2,δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως ο δίσκος δεν παίρνει αρκετό ρεύμα από τη θύρα είναι άλλο θέμα.

Το format δεν το βλέπω σαν λύση,αν όμως είναι fat32 καλά είναι να το μετατρέψεις σε ntfs (χωρίς φορμάτ) για να μπορείς να ποθηκεύεις αρχεία μεγαλύτερα από 4GB

Δημοσ.

Το USB 3.0 είναι backwards compatible δηλαδή παίζει και με USB 2.0 θύρες, εγώ με το ίδιο μηχάνημα σαν εσένα και usb 3.0 δίσκο (seagate Expansion 1TB) είμαι οκ, δηλαδή βλέπει το δίσκο κανονικά και παίζει τις τανίες. Μήπως να δοκιμάσεις να τον forma(t)άρεις και να δοκιμάσεις πάλι; Δοκίμασες και στην usb θύρα; Ο δίσκος φαίνεται να παίρνει ρεύμα κανονικά;

Και μένα περίεργο μου φαίνεται, αν και δεν έχω δοκιμάσει με δίσκο USB 3.0. Θα σου πρότεινα κι εγώ να τον ξαναφορμάρεις. Πάντως, ενδέχεται να μην παίρνει αρκετό ρεύμα (αν δεν έχει δικό του τροφοδοτικό). Σε αυτή την περίπτωση θα σου χρειαστεί ένα καλώδιο Y σαν αυτό:

http://www.bixnet.com/5vps2powercord.html

Ελπίζω να βοήθησα. Φυσικά και παρακολουθούμε το θέμα. Έχουμε ωραίο και φιλότιμο μηχάνημα.

Κι εγώ που έχω έναν lacie 1TB μου δουλεύει κανονικά. Πάντως το usb3 είναι συμβατό με το 2,δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως ο δίσκος δεν παίρνει αρκετό ρεύμα από τη θύρα είναι άλλο θέμα.

Το format δεν το βλέπω σαν λύση,αν όμως είναι fat32 καλά είναι να το μετατρέψεις σε ntfs (χωρίς φορμάτ) για να μπορείς να ποθηκεύεις αρχεία μεγαλύτερα από 4GB

Καλημέρα...Καλημέρα...

Καταρχήν Αγαπητοί Insomniacs Ευχαριστώ Για Τις Απαντήσεις Σας !

Λοιπόν Ο Δίσκος Είναι WD Elements 2.5'' 1TB Συγκεκριμένα Αυτός --> 

http://www.google.gr/imgres?sa=X&biw=984&bih=909&tbm=isch&tbnid=Tag-wPsuxM1NiM:&imgrefurl=http://externaldatastoragedrive.com/top-rated-western-digital-portable-external-hard-drive-reviews/&docid=VqisyqZuC2FWbM&imgurl=http://ecx.images-amazon.com/images/I/51K9yVZniEL._SL1000_.jpg&w=1000&h=1000&ei=v2OAUrydEqnG0QXg0oDwBA&zoom=1&ved=1t:3588,r:5,s:0,i:95&iact=rc&page=1&tbnh=167&tbnw=167&start=0&ndsp=18&tx=78&ty=101

Είναι Φορμαρισμένος NTFS (Πραγματικά Δεν Θυμάμαι Αν Τον Είχα Φορμάρει Εγώ Η Ήταν Έτσι Από Το Εργοστάσιο)  Ο Δίσκος Φαίνεται Να Παίρνει Ρεύμα Κανονικά  ! Μου Κάνει Εντύπωση Που Μου Λέτε Ότι Σε Εσάς Παίζει Κανονικά !! :fear:

Ο Sixoremenos Που Μου Γράφει Για Διπλό Καλώδιο Είναι Δύσκολο Να Βρω (Νομίζω) Για Usb 3.0.

Δλδ. Από Τον Δίσκο (USb 3.0) Να Δίνει Σε Δύο Καλώδια Usb 2.0.

Aπό Αυτά Που μου Γράψατε Το Μόνο Που Μπορώ Να Υποθέσω Είναι Μήπως Φταίει Το Καλώδιο Αλλά

Λέω Εγώ Τώρα Αν Ήταν Το Καλώδιο Γιατί Όταν Βάζω Τον Σκληρό Σε Ένα Blue-Ray Player Που Έχω & Έχει Ενσωματωμένο Player Όταν Το Βάζω Στο Usb &  Tον Βλέπει Κανονικά & Παίζει Τις Ταινίες Κανονικά  :cry:

Μένει Μόνο Να Δοκιμάσω Με Άλλο Καλώδιο Μήπως Και Παίξει  :shifty:

Δημοσ.

Φίλε Screamer

το καλώδιο δεν έχει προδιαγραφές. Απλά συνδέει συσκευή με PC. Είναι πάρα πολύ πιθανό να φταίει η ελλιπής τροφοδοσία και να σου χρειάζεται ένα καλώδιο Υ. Με το 1 usb μπορεί να φαίνεται όπως γράφεις ότι παίζει κανονικά, αλλά στην ουσία δεν παίζει. Μου έχει τύχει σε δικό μου υπολογιστή, γι αυτό επιμένω σε αυτή την περίπτωση. Αγόρασε ένα τέτοιο καλώδιο και βάλε και τα 2 type A (τα μεγάλα) βύσματα στις 2 υποδοχές που έχει το Egreat.

Να δεις που αυτό είναι τελικά...

Δημοσ.

Τέτοιο καλώδιο που λέει ο sixoremenos είχα βρει στο public.

Ο δίσκος που έχω είναι usb 2.0 και όχι 3. Περιμένω τώρα από Κίνα έναν samsung m3 usb 3 1TB. Μόλις έρθει θα τον δοκιμάσω με το egreat και θα ποστάρω αποτελέσματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...