sixoremenos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 θες ενα 12V 3A. πατα εδω: Link Απλα δεν ξερω αν το φις του ειναι το σωστό (δεν το εχω το μηχανημα κοντα μου), αλλα ειναι μικρο το κακο. σε εναν μαστορα ηλεκτρονικο στο αλλαζει ελπιζω να βοηθησα Σωστός! Για ψάξε μήπως κάνει και κανένα από τα τροφοδοτικά που ήδη έχεις. Εγώ βρήκα ότι ταιριάζει και το τροφοδοτικό του εξωτερικού δίσκου μου...
dreaming123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Kαι εγω απο εξωτερικο σκληρό δίσκο. Οπότε μέχρι να έρθει το καλώδιο sata/22pin απο το εξωτερικό μπορώ να συνδέσω η usb σκληρό η μέσω δικτύου για να δοκιμάσω οτι λειτουργεί σώστα. Firmware update ποιο είναι το ποιο καινούργιο?
sixoremenos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Firmware update ποιο είναι το ποιο καινούργιο? http://badkiwi.info/blog/2011/01/25/egreat-popcorn-media-player-m34a-to-a110/ Δουλεύει χωρίς προβλήματα...
Dachtus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 http://badkiwi.info/blog/2011/01/25/egreat-popcorn-media-player-m34a-to-a110/ Δουλεύει χωρίς προβλήματα... Με μια γρήγορη απάντηση, σας παρακαλώ θυμίστε μου κάτι.. Μαμίσιο eGreat από εργοστάσιο, προκειμένου να αλλάξω σε καλαμποκίσιο firmware χρειάζεται μόνο το firmware του A110 για το flashάρισμα ή πρέπει να βάλω κάποιο μεταγενέστερο firmware update του eGreat πρώτα; Συγνώμη που δεν θυμάμαι καλά και , επίσης, συγνώμη που δεν ψάχνω πιο πίσω... Θα ήθελα κάτι έτοιμο και γρήγορο, όμως! Σημείωση... Αυτό IMPORTANT: Please update to 01-17-101217-15-POP-403 firmware first before updating to this firmware το γνωρίζω ήδη, απλά ρωτάω από μεριάς eGreat!
sixoremenos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μπες στο site που έδωσα και ακολούθα τις οδηγίες. Αρχικά θέλει το firmware που δίνει ο badkiwi με link και στη συνέχεια κατεβάζεις τα επίσημα firmware από εδώ http://www.popcornhour.com/download/A110/firmware-A110.html πάλι με προσοχή στις οδηγίες. Αν το έχεις συνδέσει με το internet, μετά το πρώτο φλασάρισμα μέσω usb του bad kiwi, μπορείς να κάνεις τα υπόλοιπα φλασαρίσματα μέσω internet από το menu maintenance. Ακολούθα τις οδηγίες του bad kiwi κατά γράμμα!
dreaming123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά εμένα μου αναβοσβήνει το power kai to sata και δεν δίνει εικόνα στη tv...
Dachtus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά εμένα μου αναβοσβήνει το power kai to sata και δεν δίνει εικόνα στη tv... Έχεις συνδεδεμένο δίσκο από την eSata και σου αναβοσβήνει ή το κάνει δίχως δίσκο; Το γεγονός ότι δεν δίδει εικόνα μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους... δίχως να συμπεριλάβουμε το χειρότερο, φυσικά... Προβληματικό καλώδιο HDMI, προβληματική έξοδος HDMI, μη σωστά ρυθμισμένο από το menu το screen resolution... Τσέκαρε τα εξής, αντίστοιχα... Δοκίμασε με άλλο καλώδιο HDMI "Κάρφωσε" λιγάκι παραπάνω τον ακροδέκτη του καλωδίου πάνω στην έξοδο HDMI του eGreat Τσέκαρε τυχόν ανωμαλίες στην έξοδο HDMI του μηχανήματος από τυχόν δεύτερη "κακή" χρήση του Δοκίμασε να πάρεις εικόνα από τις άλλες εξόδους που έχει και όχι από την HDMI Τέλος, υπάρχει μια εντολή από το τηλεκοντρόλ που σετάρει αυτόματα και ρυθμίζει τη σωστή έξοδο για εικόνα από το μηχάνημα στην εκάστοτε πηγή (το οποίο είναι το πιο κοινό πρόβλημα που συναντάται σε τέτοιες περιπτώσεις)... το θέμα είναι ότι δεν είμαι αυτή τη στιγμή σπίτι για να θυμηθώ τα σωστά πλήκτρα από το τηλεκοντρόλ... Μπορείς να τα ψάξεις, όμως, από τον ιστό... Αν θυμάμαι καλά είναι TV MODE και μετά το πλήκτρο 3 ή το 0 (μηδέν)... Ελπίζω να βοήθησα σαν μια πρώτη ανάγνωση... Εδώ θα είμαστε, πάντως, μην ανησυχείς!
dreaming123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Kαλημέρα και Dachtus σε ευχαριστώ! Τυχαία άνοιξε και έδειξε εικόνα στη tv αλλά μετά απο κανα 10λεπτο παίζοντας video μου έκανε το ίδιο:μάυρισε η tv και αναβόσβηναν τα εικονίδια power και sata. Αυτό το κάνει με η χωρίς σκληρό επάνω. Το δοκίμασα με άλλο καλώδιο hdmi (για άλλη σύνδεση δεν έχω) και σε άλλη tv με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Πότε ανόιγει κανονικά πότε όχι... Και απο αυτόματο που ήταν επέλεξα και το 1080p. Αυτό με το tv mode θα το κάνω το μεσημέρι που θα πάω σπίτι...
Dachtus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Kαλημέρα και Dachtus σε ευχαριστώ! Τυχαία άνοιξε και έδειξε εικόνα στη tv αλλά μετά απο κανα 10λεπτο παίζοντας video μου έκανε το ίδιο:μάυρισε η tv και αναβόσβηναν τα εικονίδια power και sata. Αυτό το κάνει με η χωρίς σκληρό επάνω. Το δοκίμασα με άλλο καλώδιο hdmi (για άλλη σύνδεση δεν έχω) και σε άλλη tv με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Πότε ανόιγει κανονικά πότε όχι... Και απο αυτόματο που ήταν επέλεξα και το 1080p. Αυτό με το tv mode θα το κάνω το μεσημέρι που θα πάω σπίτι... Όταν θα σου ανοίξει και δεις εικόνα, πήγαινε στις ρυθμίσεις της εικόνας και επέλεξε AUTO, στο framerate sync NTSC/PAL/24p και δοκίμασε ένα mkv να δούμε...
dreaming123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δυστυχώς κάτι άλλο θα παίζεις γιατι το κόλλημα μου το κάνει και χωρίς να παίζει κάποιο video...Μόνο με την περιήγηση στο μενού.Θα δοκιμάσω και τις ρυθμίσεις αλλιώς πίσω/./.
jkap Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Στο eshop στο τμήμα του stock house (http://www.e-shop.gr/stockhouse.phtml) και στην κατηγορία Media streaming. ΑΝ δεις στο λινκ που έδωσα παραπάνω το έχει ακόμα. Σε ευχαριστώ φίλε μου, πρόλαβα και πήρα και εγώ ένα.
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Καλά που πρόλαβες γιατί βλέπω ότι δεν υπάρχουν άλλα.
twmnmik Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον εχουμε και λεμε εμενα το δικο μου ξεκινουσε και αναβε μονο το πρασινο λαμπακι(δεν αναβε το κοκκινο lan) με ανοιξε - κλεισε δουλευε αλλα αρχισε να μου κολαει σε ταινιες η δεν αναγνωριζε τον εξωτερικο αποφασισα οτι ηρθε η ωρα να το εγχειρισω το ανοιξα και ειδα 4 πυκνωτες σκασμενους τους αλαξα και τα προβληματα τελειωσαν εκει κατι τετοιο μπορει να συμβει στον καθενα απλα πρεπει να ξερεις βασικα ηλεκτρονικα και να ξερεις να δουλευεις το κολητηρι
grek46 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Yπαρχει καποιο προγραμμα η κατι αλλο που να μπορουμε να εχουμε πληροφοριες της καθε ταινιας που εχουμε αποθηκευμενη,εξωφυλλο κτλ?Κατι σαν το windows media server.
micos000 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Yπαρχει καποιο προγραμμα η κατι αλλο που να μπορουμε να εχουμε πληροφοριες της καθε ταινιας που εχουμε αποθηκευμενη,εξωφυλλο κτλ?Κατι σαν το windows media server. Απ' ότι ξέρω όχι. Θα ήταν καλό όμως να υπήρχε κάτι τέτοιο, έστω και μια απλή εμφάνιση της μικρογραφίας του φακέλου θα βοηθούσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα