Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε κοροϊδέψανε (http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.801717&oem=0011146620), 30€ το κατέβασαν.

Δεν ξέρω αν πήρες το ίδιο αλλά αυτό δεν έχει μετασχηματιστή. Πρέπει να βρεις άλλον. Επίσης δεν έχει τον προσαρμογέα e-sata.

το αγωρασα με τον Μ/Σ μαζι αλλα οχι το καλωδιο sata/22pin

αρα δεν με κοροιδεψαν :D

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλήμερα έχω ένα πρόβλημα με το Egreat EG-M34A, πάω να κάνω firmware update και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα....... Η αναβάθμιση από τρίτους δε επιτρέπεται παρακαλώ επανεκκινήσετε την συσκευή ...

Υ.Σ δεν ξέρω αν έχει σχέσει άλλα στον υπολογιστή έχω τα Ubuntu 11.10

ευχαριστήσω

Δημοσ.

Τι σχέση έχει o υπολογιστής με το Egreat; Βάζεις τα αρχεία του νέου firmware σε ένα φλασακι και από εκεί κάνεις την αναβάθμιση κατευθείαν στο μηχάνημα.

Διάβασε το manual.

Δημοσ.

Το αγορασα και εγω σημερα στα 30Ε χωρις το μ/τ ( ειχα εναν 12V/3A ) και σατα καλωδιο, του εκανα και ενα firmware update ( EG-M31B-M33A-M34A-FW-20091022 - αυτο εβαλα ελπιζω να ειναι το τελευταιο και να ειμαι σωστος )με το φλασακι, ολα καλα μεχρι εδω αλλα δεν μπορεσα να βαλω το αρχειο syb8634.nmt στο ΝΜΤ που ειχε μαζι γιατι στο μενου δεν ανεφερει καθολου το ΝΜΤ firmware.

Καμια ιδεα ?

Δημοσ.

Το αγορασα και εγω σημερα στα 30Ε χωρις το μ/τ ( ειχα εναν 12V/3A ) και σατα καλωδιο, του εκανα και ενα firmware update ( EG-M31B-M33A-M34A-FW-20091022 - αυτο εβαλα ελπιζω να ειναι το τελευταιο και να ειμαι σωστος )με το φλασακι, ολα καλα μεχρι εδω αλλα δεν μπορεσα να βαλω το αρχειο syb8634.nmt στο ΝΜΤ που ειχε μαζι γιατι στο μενου δεν ανεφερει καθολου το ΝΜΤ firmware.

Καμια ιδεα ?

Ρε παιδιά, μα που το βρίσκετε στα 30€;

Δημοσ.

Να 'σαι καλά! Το παράγγειλα, για ανταλλακτικό.

Κράτα την μηχανή, τα καθίσματα, τις ζάντες, τους αερόσακους και τους καθρέπτες και πέτα το σασί. :rolleyes:

Δημοσ.

Κράτα την μηχανή, τα καθίσματα, τις ζάντες, τους αερόσακους και τους καθρέπτες και πέτα το σασί. :rolleyes:

Ου!!! Του φόρεσα και το firmware του PCH και αγρίεψαν οι κύλινδροι... Μια χαρά το μηχάνημα!

Δημοσ.

Σκέφτομαι να το πάρω και εγώ.

Καλώδιο sata/22pin έψαξα στο ebay αλλά μου βγάζει διάφορα:13pin,7+15...Εγω πρέπει να βρω ένα που γράφει απλά 22pin αρσενικό θηλυκό έτσι?

Δημοσ.

Σκέφτομαι να το πάρω και εγώ.

Καλώδιο sata/22pin έψαξα στο ebay αλλά μου βγάζει διάφορα:13pin,7+15...Εγω πρέπει να βρω ένα που γράφει απλά 22pin αρσενικό θηλυκό έτσι?

Συμφωνώ ότι δε σου είναι απαραίτητο. Παρόλα αυτά, εάν θέλεις να πάρεις και καλώδιο, μπορώ να σου πω ότι αυτό που έχει είναι ένα αρσενικό - θηλυκό που αποτελείται από 7+15 pins. Τα 7 pins συνδέονται με ένα πλακέ κόκκινο καλώδιο, ενώ τα 15 συνδέονται με 4 στρογγυλά καλώδια (2 μαύρα 1 κόκκινο κι ένα κίτρινο). Ίσως να μη χρειάζεται όλη αυτή η περιγραφή. Είναι σαν αυτό:

http://www.google.gr/imgres?q=15%2B7+esata&hl=en&client=firefox-a&hs=6vc&sa=X&rls=org.mozilla:en-GB:official&biw=1440&bih=759&tbm=isch&prmd=imvnsfd&tbnid=-H-AQNsLFJm2rM:&imgrefurl=http://www.alibaba.com/product-gs/354191843/SATA_power_cable.html&docid=W9chI0NHYaVZFM&imgurl=http://i01.i.aliimg.com/img/pb/684/725/272/272725684_349.jpg&w=558&h=300&ei=aowqT7b3DMmk8gOXj9GGDw&zoom=1&iact=rc&dur=505&sig=100894634025652610167&page=1&tbnh=96&tbnw=179&start=0&ndsp=28&ved=1t:429,r:13,s:0&tx=115&ty=56

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς πώς μπορώ να βρω ένα τροφοδοτικό για το eGreat M34A, μιας και το αγόρασα πρόσφατα από την προσφορά του e-shop, χωρίς το τροφοδοτικό του, όμως...

Σκέφτομαι εάν κάποιος από εσάς έχει κάποιο eGreat που δεν λειτουργεί και έχει κρατήσει το τροφοδοτικό του, μήπως θα μπορούσε να κάνει μια προσφορά...

Από την άλλη, που μπορώ να βρω ένα συμβατό τροφοδοτικό;

Ποιες είναι οι προδιαγραφές του;

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς πώς μπορώ να βρω ένα τροφοδοτικό για το eGreat M34A, μιας και το αγόρασα πρόσφατα από την προσφορά του e-shop, χωρίς το τροφοδοτικό του, όμως...

Σκέφτομαι εάν κάποιος από εσάς έχει κάποιο eGreat που δεν λειτουργεί και έχει κρατήσει το τροφοδοτικό του, μήπως θα μπορούσε να κάνει μια προσφορά...

Από την άλλη, που μπορώ να βρω ένα συμβατό τροφοδοτικό;

Ποιες είναι οι προδιαγραφές του;

θες ενα 12V 3A.

πατα εδω: Link

Απλα δεν ξερω αν το φις του ειναι το σωστό (δεν το εχω το μηχανημα κοντα μου), αλλα ειναι μικρο το κακο. σε εναν μαστορα ηλεκτρονικο στο αλλαζει :)

ελπιζω να βοηθησα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...