Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@micos000

Απάντησαν ότι μπορούν να στείλουν το remote με (19+3=) $22 και νομίζω ότι η τιμή είναι λογική.

Το ερώτημα είναι, πριν το παραγγείλω, εάν αυτό το control θα λειτουργήσει με τη δική μου μονάδα ή χρειάζεται κάτι άλλο;

Δηλαδή κάθε control είναι παντρεμένο με τη μονάδα του ή όχι, οπότε μπορεί να λειτουργήσει και σε ένα άλλο;

Είμαι επιφυλακτικός γιατί παρατηρώντας τη μονάδα στο site που υπέδειξες διαπίστωσα ότι

1. δεν παρέχουν εγγύηση και διαδικασία επιστροφής και

2. η μονάδα, αν και αναγράφει τον ίδιο ακριβώς τύπο (EG-M34A) και μοιάζει εξωτερικά με τη δική μου, έχει κάποιες διαφορές στις θέσεις των logos.

Θα μου πεις, στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα χάσω $22, so big deal...

Αλλά, εν πάση περιπτώσει, το ψάχνουμε ...

Δημοσ.

Απ' ότι λέει

We Also offer the EG-M34A with a fully featured glow-in-the-dark remote control for extra $19.00

The Glow-in-the-dark 50-button keys Remote Control can supports the following functions:

Standby Function

Slow Motion Function

DVD menu navigation Function

NMT applications Keys (Red, Green, Yellow and Blue)

Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους είναι ένα ανταλλακτικό τηλεκοντρόλ που λάμπει στο σκοτάδι. Τα τηλεκοντρολ δεν είναι παντρεμένα με μια μόνο συσκευή, δουλεύουν (συνήθως) σε όλες τις ίδιες συσκευές.

Γι αυτό και τα προγραμματιζόμενα τηλεκοντρόλ έχουν συνήθως 6-7 κωδικούς για κάθε μάρκα τηλεόρασης. Η sony π.χ. έχει εκατομμύρια συσκευές και 100άδες μοντέλα αλλά τα τηλεκοντρόλ αυτά έχουν 10 κωδικούς και δουλεύουν σε όλες τις τηλεοράσεις sony.

Δημοσ.

Ναι, αν είχε το original... Αν πρόσεξες όμως ο makfil ΔΕΝ έχει το original. Πως θα αντιγράψει τις λειτουργίες;

EDIT:

Βρήκα στο ebay αυτό το κατάστημα (http://www.ebay.com/itm/EGreat-EG-M34A-NMT-Networked-Media-Tank-MKV-Player-/190465746861).

Πουλάει το m34a αλλά έχει με επιπλέον 19$ ένα έξτρα τηλεκοντρόλ (glow in the dark). Επικοινώνησε μαζί τους μήπως μπορούν να στο πουλήσουν χωριστά.

Επιπλέον, αν έχεις iphone μπορείς να κατεβάσεις το app για τηλεχειρισμό του egreat (http://mediatankcontroller.com/). Στο site έχουν επίσης ένα api για τηλεχειρισμό από pc μέσω του adobe air.

Θέλω να σε ευχαριστήσω, και δημόσια, για τη βοήθεια που μου έδωσες με το παραπάνω link.

Μετά την επικοινωνία μαζί τους, παρήγγειλα το control την προηγούμενη Πέμπτη και σήμερα Πέμπτη (μέσα σε μια βδομάδα) το παρέλαβα.

Τελικά δεν έστειλαν το δεύτερο που διαφημίζουν (glow) αλλά το ίδιο που είχα !!!

Δημοσ.

Ναι, λειτουργεί κανονικά, με τις δύο μπαταρίες που του έβαλα.

Ήδη είμαι σε φάση αναζήτησης firmware κλπ μιας και το είχα εγκαταλείψει από καιρό.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδη εχω μηνες να του κανω update, υπαρχει κατι προσφαρο; Πριν μερικους μηνες του ειχα βαλει το firmware απο popcorn.

Δημοσ.

Επειδη εχω μηνες να του κανω update, υπαρχει κατι προσφαρο; Πριν μερικους μηνες του ειχα βαλει το firmware απο popcorn.

Αντιμετωπίζεις προβλήματα ή απλά θέλεις να είσαι up to date; Ρωτάω γιατί εγώ δεν έχω πάει καν σε Pop Corn και το μόνο θέμα που έχω είναι με μερικά mkv, τα οποία όμως με το mkvmerge διορθώνονται σε 2 λεπτά.

Δημοσ.

Κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. Ειδικα με το firmware του popcorn, παιζω τα παντα.

Δε μπορω να καταλαβω γιατι το απεσυραν, αφου ειναι ακομα πολυ καλο!

Δημοσ.

Δε μπορω να καταλαβω γιατι το απεσυραν, αφου ειναι ακομα πολυ καλο!

Έχω αγοράσει ένα Blue Ray player εδώ και 20 μήνες και το έχω ακόμα στο κουτί του. Δε βρίσκω το λόγο να το χρησιμοποιήσω...

Το μηχάνημα είναι καταπληκτικό!

Δημοσ.

Έχω αγοράσει ένα Blue Ray player εδώ και 20 μήνες και το έχω ακόμα στο κουτί του. Δε βρίσκω το λόγο να το χρησιμοποιήσω...

Το μηχάνημα είναι καταπληκτικό!

Συμφωνώ απολύτως!

Και με καλαμποκίσιο firmware!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το εχω παραγγειλει απο το stock house του eshop προς 35€

Το περιμενω. θα ειναι και το πρωτο μου media player :)

Σε κοροϊδέψανε (http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.801717&oem=0011146620), 30€ το κατέβασαν.

Δεν ξέρω αν πήρες το ίδιο αλλά αυτό δεν έχει μετασχηματιστή. Πρέπει να βρεις άλλον. Επίσης δεν έχει τον προσαρμογέα e-sata.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...