micos000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Γιατί δεν δοκιμάζεις να του περάσεις το firmware του popcorn 110 που ανανεώνεται και συχνά; Εγώ στο δικό μου Μ34 έχω περάσει το τελευταίο firmware του popcorn 110 που έβγαλε στις 5-4-2011 και παίζει μια χαρά Θα με βάλετε στην πρίζα να το βάλω κι εγώ, αν και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το M34A.
sixoremenos Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Παιδιά, θα μπορούσε κάποιος να δώσει ένα link για το firmware του popcorn που προτείνετε, ώστε να το έχω υπόψη μου προς δοκιμή; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
tarantules Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Popcorn Hour A-110 Firmware Update Και στο παρακάτω link η διαδικασία για να περάσετε το firmware του Popcorn A-110 στο eGreat M34. Egreat Popcorn media player. M34A to A110
sixoremenos Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Popcorn Hour A-110 Firmware Update Και στο παρακάτω link η διαδικασία για να περάσετε το firmware του Popcorn A-110 στο eGreat M34. Egreat Popcorn media player. M34A to A110 Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!
micos000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Popcorn Hour A-110 Firmware Update Και στο παρακάτω link η διαδικασία για να περάσετε το firmware του Popcorn A-110 στο eGreat M34. Egreat Popcorn media player. M34A to A110 Κι εγώ σ' ευχαριστώ.
tarantules Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Παρακαλώ... Πάντως στο δικό μου μηχάνημα δεν παρατήρησα κάποια διαφορά.Ότι μου έπαιζε παίζει.Δεν είχα βέβαια ποτέ πρόβλημα.Μου τα παίζει σχεδόν όλα.Ακόμα και τις πολύ βαριές ματρόσκες. Το μόνο που ίσως να παρατήρησα είναι οτι όταν ανοίγω τη συσκευή ανοίγει λίγο πιο γρήγορα απότι πριν.Ίσως και να είναι η ιδέα μου όμως.
Luxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Παρατηρω ενα ψιλοκολλημα μερικες φορες του egreat και μερικα mkv δε τα παιζει. Εχω να το αναβαθμισω πανω απο χρονο ομως! Ισως φταιει αυτο; Επισης ξερετε εαν αξιζει να αγορασω τα logitech z5500 και να τα συνδεσω στο egreat; Τι ρυθμισεις πρεπει να αλλαξω;
micos000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δεν έχει κάποια πρόσφατη αναβάθμιση το egreat κάτι άλλο φταίε, ίσως ο ήχος, ίσως το muxing. Εγώ σε τέτοια αρχεία συνήθως κάνω remux
sixoremenos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Προσοχή! Αγόρασα το TL-WN821N και διαπίστωσα ότι δεν παίζει με το M34A. Ψάχνοντας στο Internet, βρήκα ότι όντως υπάρχει πρόβλημα με τη v3 του dongle. Προσέξτε λοιπόν όσοι θέλετε να αγοράσετε το συγκεκριμένο στικάκι, να είναι v1 ή v2. Ίσως να υπάρξει διόρθωση με καινούριο firmware του PCH.
dimdesk Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Παιδια έχω μια ερώτηση. Εβαλα και εγώ το firmware από το popcorn στο egreat 34A έκανα και αναβάθμιση και σε κάποια avi κολλάει πάλι. Σας παραθέτω τα στοιχειά τους μπας και δείτε τι γίνετε. Το πρωτο δεν το παίζει ενώ παίζει το δεύτερο. General Complete name Format : AVI Format/Info : Audio Video Interleave Format profile : OpenDML File size : 1.37 GiB Duration : 1h 56mn Overall bit rate : 1 687 Kbps Writing application : Lavf52.94.0 Comment : www.freemake.com Video ID : 0 Format : xvid Codec ID : xvid Duration : 1h 56mn Bit rate : 1 481 Kbps Width : 720 pixels Height : 288 pixels Display aspect ratio : 2.500 Frame rate : 23.976 fps Bits/(Pixel*Frame) : 0.298 Stream size : 1.20 GiB (88%) Audio ID : 1 Format : MPEG Audio Format version : Version 1 Format profile : Layer 3 Mode : Joint stereo Mode extension : MS Stereo Codec ID : 55 Codec ID/Hint : MP3 Duration : 1h 56mn Bit rate mode : Constant Bit rate : 192 Kbps Channel(s) : 2 channels Sampling rate : 44.1 KHz Compression mode : Lossy Stream size : 44.8 MiB (3%) Alignment : Aligned on interleaves Interleave, duration : 93 ms (2.23 video frames) Το δεύτερο General Complete name Format : AVI Format/Info : Audio Video Interleave File size : 1.36 GiB Duration : 1h 56mn Overall bit rate : 1 675 Kbps Video ID : 0 Format : MPEG-4 Visual Format profile : Advanced Simple@L5 Format settings, BVOP : 1 Format settings, QPel : No Format settings, GMC : No warppoints Format settings, Matrix : Default (MPEG) Muxing mode : Packed bitstream Codec ID : XVID Codec ID/Hint : XviD Duration : 1h 56mn Bit rate : 1 484 Kbps Width : 720 pixels Height : 288 pixels Display aspect ratio : 2.500 Frame rate : 23.976 fps Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Compression mode : Lossy Bits/(Pixel*Frame) : 0.298 Stream size : 731 MiB (52%) Writing library : XviD 1.2.1 (UTC 2008-12-04) Audio ID : 1 Format : AC-3 Format/Info : Audio Coding 3 Mode extension : CM (complete main) Codec ID : 2000 Duration : 1h 56mn Bit rate mode : Constant Bit rate : 192 Kbps Channel(s) : 2 channels Channel positions : Front: L R Sampling rate : 48.0 KHz Bit depth : 16 bits Compression mode : Lossy Stream size : 94.6 MiB (7%) Alignment : Aligned on interleaves Interleave, duration : 64 ms (1.53 video frames) Interleave, preload duration : 192 ms Title
makfil Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Έχω ένα ερώτημα σχετικό με τον mp. Ήταν παροπλισμένος για λίγο καιρό και τώρα που τον έφερα στην επιφάνεια βρήκα όλα τα παρελκόμενα εκτός από το κοντρόλ. Τηλεφώνησα στο e-shop και είπαν ότι δεν το φέρνουν πλέον. Έχει κάποιος κάποια ιδέα για το πως θα βρω ένα κοντρόλ;
Mesqal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να αγορασεις ενα φτηνο μαθητευομενο, και μετα να αντιγραψεις τις εντολες απο το original.
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να αγορασεις ενα φτηνο μαθητευομενο, και μετα να αντιγραψεις τις εντολες απο το original. Ναι, αν είχε το original... Αν πρόσεξες όμως ο makfil ΔΕΝ έχει το original. Πως θα αντιγράψει τις λειτουργίες; EDIT: Βρήκα στο ebay αυτό το κατάστημα (http://www.ebay.com/itm/EGreat-EG-M34A-NMT-Networked-Media-Tank-MKV-Player-/190465746861). Πουλάει το m34a αλλά έχει με επιπλέον 19$ ένα έξτρα τηλεκοντρόλ (glow in the dark). Επικοινώνησε μαζί τους μήπως μπορούν να στο πουλήσουν χωριστά. Επιπλέον, αν έχεις iphone μπορείς να κατεβάσεις το app για τηλεχειρισμό του egreat (http://mediatankcontroller.com/). Στο site έχουν επίσης ένα api για τηλεχειρισμό από pc μέσω του adobe air.
makfil Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Κατ' αρχάς, ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή στον προβληματισμό μου και τις ουσιαστικές συμβουλές. Επιπρόσθετα, έστειλα μήνυμα στην egreatworld για remote control και απάντησαν ότι έχει σταματήσει η παραγωγή του m34a πριν από 1,5 χρόνο (!!!) και δεν έχουν remote control. Θα εξετάσω τις λύσεις που μου δίνεις σε συνδυασμό με το αν αξίζει, τελικά, να δώσω χρήματα για ένα μηχάνημα που έχει ήδη ξεπεραστεί.
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μην λες ότι έχει ξεπεραστεί. Το μηχανάκι είναι πολύ καλό και ο επεξεργαστής τραβάει καλά. Παίρνει και firmware από το popcorn hour το οποίο ακόμα υποστηρίζεται. Τα 20$ δεν είναι κανένα υπερβολικό ποσό για το τηλεκοντρόλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα