Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βαλτε το firmware του popcorn για να εχετε και την υποστηριξη header compression στα mkv.

Αυτό που λες είναι πολύ γενικό. Δώσε κανένα λινκ για κατέβασμα και tutorials και πες μας ποια έκδοση firmware του popcorn ταιριάζει με το m34a.

Δημοσ.

Το εχει δοκιμασει ενας φιλος σε αλλο site.

Βαζετε πρωτα αυτο:

http://visualpro.fi/doc/198/sigma8635FW-201007.rar

Μετα βαζετε το τελευταιο firmware:

http://files.syabas.com/popcornhour/firmware/a110/01-17-101217-15-POP-403-000.zip

Αυτο ηταν.

(1.Πρεπει να διαγραψετε οτι nmt apps του egreat ειχατε στο δισκο χειροκινητα, αν δεν θελετε να κανετε format.

2.Δεν υπαρχει μετα απο αυτο επιστροφη στο firmware του egreat.

3.Η ολη διαδικασια εχει και ενα ρισκο.)

Δημοσ.

Έχουμε καθόλου links για να δούμε το interface του PopCorn σε jpgs?

Για να δούμε και πώς μοιάζει, κιόλας!

Δημοσ.

Thanx guys.

Δεν ξέρω αν θα το προσπαθήσω γιατί δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το egreat μου, αλλά ήταν ενδιαφέρων.

@Dachtus:

Το interface τπυ popcorn a100 είναι το παρακάτω

popcorn-hour-a-100-media-streamer.jpg

Παρεμπιπτόντως είναι ολόιδιο με το interface του M34A που έχω.

Δημοσ.

Εγώ, μάλλον, θα το προχωρήσω και ελπίζω να μην έχω παραπάνω προβλήματα από αυτά που μέχρι στιγμής αντιμετώπισα!

Δημοσ.

Αν το κάνεις Dachtus ρίξε Info με διαδικασία και αποτελέσματα. Τι προβλήματα αντιμετωπίζεις;

Το m34A έχεις ή κάποιο άλλο; Ποια έκδοση fw έχεις αυτή την στιγμή; Εγώ έχω την επίσημη 22-10-2009 (EG-M31B-M33A-M34A-FW-20091022) αλλά δεν έχω κάποιο θέμα μέχρι τώρα.

EDIT: Άκυρο για το m34, δεν είχα διαβάσει την υπογραφή σου.

Δημοσ.

Δεν έχω χρόνο για να τα καταθέσω όλα αυτά τη δεδομένη στιγμή αλλά θα ενημερώσω τέλος της εβδομάδας!

m34a έχω με το τελευταίο firm...

Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω και με εκνευρίζει με το μηχάνημα -με το καλαμπόκι ακούω ότι έχει λυθεί- είναι οι ματρότσκες που δεν τις παίζει λόγω mkvmerge...

Και θέλουν μετά εκ νέου merge...

Αυτό μόνο!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για χαρά, έχω εδώ και 1 χρόνο το EG-Μ34A μέχρι τώρα το δούλευα με rca μιας και η tv μου δεν είχε hdmi.τώρα που αγόρασα καινούρια tv δεν μπορώ να βγάλω ήχο από hdmi.exo περάσει το FIRMWARE: 01-17-101217-15-POP-403-000

kernel: 15-POP.

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει μου έχει σπάσει τα νεύρα

Δημοσ.

Για χαρά, έχω εδώ και 1 χρόνο το EG-Μ34A μέχρι τώρα το δούλευα με rca μιας και η tv μου δεν είχε hdmi.τώρα που αγόρασα καινούρια tv δεν μπορώ να βγάλω ήχο από hdmi.exo περάσει το FIRMWARE: 01-17-101217-15-POP-403-000

kernel: 15-POP.

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει μου έχει σπάσει τα νεύρα

Δεν έχεις ήχο γενικώς ή μόνο σε συγκεκριμένες ταινίες (π.χ. σε κάποια mkv);

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο σου.

Έλεγξε τις ρυθμίσεις εισόδου της tv σου μήπως έχει επιλογή από που να παίρνει ήχο όταν έχει συνδεμένο το hdmi.

Το fw που έχεις είναι του popcorn;

Δημοσ.

Δεν έχω καθόλου ήχο,ούτε από internet radio ούτε μουσική από το usb,έχω αλλάξει καλώδιο το δοκίμασα σε ali τηλεόραση τίποτα.

ναι popcorn firmware έχω.

Δημοσ.

Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ τις εντυπώσεις μου για το μηχανάκι της EGREAT. Πραγματικά δεν περίμενα ότι θα κόλλαγα τόσο πολύ μαζί του. Είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει τον τελευταίο χρόνο. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, αφού ήδη έχουν γραφτεί τόσα πολλά που δεν μπορώ να προσθέσω κάτι περισσότερο. Απλά, θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος το εξής:

Η σύνδεση που έχω είναι μέσω HDMI για εικόνα στην τηλεόραση και μέσω RCA για ήχο στον ενισχυτή. Πρόκειται για ραδιο-DVD-ενισχυτή με 5.1 ηχεία και δυνατότητα 1080i ανάλυσης. Η ερώτησή μου είναι πώς γίνεται και έχω διακριτά δεξί-αριστερό περιφερειακά ηχεία, όταν η έξοδος ήχου που χρησιμοποιώ είναι η stereo με RCA και όχι η HDMI (ο ενισχυτής δεν έχει είσοδο HDMI). Στον ενισχυτή έχω επιλέξει Prologic. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να έχω 5.1 ήχο από 2 RCA καλώδια. Ας μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται, γιατί δεν περίμενα να έχω κι αυτή τη δυνατότητα όταν αγόραζα το μηχάνημα. Να υποθέσω ότι έχει να κάνει με το downmix;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...