Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ας ανεβάσει κάποιος μερικές φώτο να δούμε και εμείς πως βάζετε τα ανεμιστήρακια στο εγκρειτ

---------- Προσθήκη στις 13:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:15 ----------

μπορεί κάποιος να μας ενημέρωση τι firmware βγήκε το τελευταίο εννοώ

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος οδηγός στο πως να κάνω χρήση του bit torrent?

Θέλω να του βάλω έναν εξωτερικό usb και να το έχω (να το πώ απλά) ως "κατεβαστήρι".

Αυτό γίνεται? αν ναι γιατί δε μπορώ να βρώ τπτ για να το ενεργοποιήσω?

Κάνω κυρίως streaming μέσω του PC με powerline, μεταξύ PC και M34a μεσολαβεί το router (internet) στο οποίο συνδέεται το powerline.

Τώρα τελευταία δε κάνω streaming λόγω πρόσφατου format δεν έχω αξιωθεί να τα ξανα ρυθμίσω.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι μόνο με σκληρό στο SATA ενεργοποιούνται τα NMT tools που έχει και την δυνατότητα του bit torrent με απλό usb δίσκο δεν μπορεις!

Δημοσ.

Τι ειναι τα Nmt applications που λετε;

Πολυ καλο το egreat, αλλα δυστυχως κολλαει σε μερικες 1080p-wiki mkv ταινιες.

Επισης δε νομιζω να παιζει 5.1 ηχο, απλα downmix τον κανει. Δε ξερω βεβαια τι γινεται οταν συνδεσεις 5.1 ηχεια.

Δημοσ.
Πολυ καλο το egreat, αλλα δυστυχως κολλαει σε μερικες 1080p-wiki mkv ταινιες.

Αυτό αγαπητέ ξαναπές το...

Δυστυχώς έτσι είναι...

Δημοσ.
Αυτό αγαπητέ ξαναπές το...

Δυστυχώς έτσι είναι...

Επειδη το εχω παρατηρησει σε πολλες wiki ενω σε εκδοσεις με μεγαλυτερο bit rate η ακομα και σε μη επεξεργασμενο blu ray (m2ts) παιζει απροβληματιστα κατεληξα στο (μπορει και αυθαιρετο ) συμπερασμα οτι φταινε οι wiki και οχι το μηχανημα.

Το προβλημα λυνεται σε 2-3 λεπτα κανοντας muxing σε m2ts με αυτο το προγραμματακι

http://www.videohelp.com/tools/tsMuxeR ,προληπτικα πριν απο καθε ταινια.

Ταυτοχρονα προσθετω και τους υποτιτλους που θελω και ειμαι κομπλε!

Δημοσ.
Επειδη το εχω παρατηρησει σε πολλες wiki ενω σε εκδοσεις με μεγαλυτερο bit rate η ακομα και σε μη επεξεργασμενο blu ray (m2ts) παιζει απροβληματιστα κατεληξα στο (μπορει και αυθαιρετο ) συμπερασμα οτι φταινε οι wiki και οχι το μηχανημα.

Το προβλημα λυνεται σε 2-3 λεπτα κανοντας muxing σε m2ts με αυτο το προγραμματακι

http://www.videohelp.com/tools/tsMuxeR ,προληπτικα πριν απο καθε ταινια.

Ταυτοχρονα προσθετω και τους υποτιτλους που θελω και ειμαι κομπλε!

Σαφώς και είναι θέμα των wiki, απλά το egreat δεν μπορεί να ανταπεξέλεθει στο πολύ υψηλό bitrate τους...

---------- Προσθήκη στις 23:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:47 ----------

Ερώτηση συνάδελφοι....

Μόλις έστησα το pc μου με Windows 7 αλλά μου ζητάει κωδικούς για να δω το δίσκο που έχει πάνω του το egreat μου...

Με pc με windows χp -πριν- του έβαζα τους ίδιους κωδικούς και όλα καλά...

Ενώ με 7 τώρα, δεν...

Προτάσεις;

Δημοσ.

Επισης δε νομιζω να παιζει 5.1 ηχο, απλα downmix τον κανει. Δε ξερω βεβαια τι γινεται οταν συνδεσεις 5.1 ηχεια.

Μια χαρα παιζει DTS σε 5,1 ηχεια.

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Μετά απο πολύ καιρό καταφέρα και έκανα το εν λόγω μηχάνημα κατεβαστίρη.

Έχω βάλει το transmission επάνω και δείχνει να δουλεύει μια χαρά, βλέπω και απο το browser το transmission μια χαρά και βλέπω και τις ταινίες μέσω streaming μια χαρά( ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος ασύρματα με το router ενώ το egreat ενσύρματα). Πώς μπορώ όμως να πάρω τις ταινίες απο το σκληρό του egreat; Έβαλα έναν εξωτερικό σκληρό στην usb θύρα πήγα στην ταινία την επέλεξα μέσω του file mode πήγα μετά στο εξωτερικό αλλά δεν μου δείχνει επιλογή για αντιγραφή. Δοκίμασα μέσα απο τα windows 7 αφού βλέπω και τους 2 σκληρούς αλλά δεν με αφήνει να αντιγράψω απο τον sata στον εξωτερικό, το αντίστροφο με αφήνει.

Δώστε καμιά λύση γιατί ασύρματα η ταχύτητα στην μεταφορά αρχείων είανι τραγική ( 6 ώρες μια ταινία ).

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ στο PopCorn. Το λειτουργικό του μηχανήματος φαίνεται ότι δεν μας αφήνει να αντιγράψουμε μέσω του File Mode από τον εσωτερικό σκληρό προς τα έξω. Φαντάζομαι ότι με κανα FTP θα μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά αλλά και πάλι θα γίνει μέσω του αργού Ethernet/WiFi. Δεν γίνεται να συνδεθεί το egreat απευθείας στο pc μέσω USB? (στο PopCorn γίνεται)

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει να το συνδέσω κατευθείαν, και δεν ξέρω πως γίνεται αφού τα καλώδια usb είναι αρσενικό θηλυκό. Όταν συνδέεις το popcorn έτσι γίνεται η μεταφορά;

Δημοσ.

Ναι χμ, τώρα που το έψαξα νομίζω ότι το egreat 34 δεν έχει USB slave port, έχει μόνο USB host. Άρα δεν γίνεται να μεταφέρει αρχείο απευθείας σε PC μέσω USB. Όλα τα στραβά ξεκινάνε από το ότι αυτά τα μηχανάκια δεν έχουν Gigabit Ethernet παναθεμά τα.

Δημοσ.
i - Ξεκίνησα έναν οδηγό εγκατάστασης και χρήσης της συγκεκριμένης συσκευής κυρίως ως προς τη ασύρματη σύνδεση. (δυστυχώς υπάρχει περιορισμό στο μέγεθος του αρχείου).

Καλό βράδυ!!!

EG- M34A_GR.zip, κατεβαινει? γιατι δε μου ανοιγει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...