nzeppos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Από που παίρνεις την εικόνα? Φαντάζομαι είτε μέσω composite, είτε από την έξοδο YPrPb. Ίσως χρειάζεται καμια ρύθμιση στο μενού (που αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει). Δοκίμασε αρχικά να αναπαράγεις ένα απλό mp3 για να απομονώσεις τις περιπτώσεις των "περίεργων" κωδικοποιήσεων ήχου (DTS, AC3, Dolby True HD κλπ).
Luxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Για εικονα το εχω συνδεσει με το HDMI καλωδιο στην τηλεοραση. Τελικα παλι εκανα λαθος. Εχω το αντιστροφο οπως ειπα και λιγο παραπανω. Θα παω να το αγορασω. Παρατηρω ομως οτι εχει διαφορες τιμες. Εχει και ακριβα καλωδια. Παιζει ρολο στη ποιοτητα του ηχου;
nzeppos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Αν το συνδέεις μέσω HDMI, είναι σίγουρο ότι βγάζει ταυτόχρονα ήχο ΚΑΙ από τις εξόδους RCA?
Luxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δε ξερω. Τι μπορω να κανω; Αν δε το συνδεσω με το HDMI, μπορω να εχω HD αναλυση;
kounelos1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μερικοί εδώ μέσα λένε ότι τους κατέβει, καταρχήν το egreat M34A είναι από τα καλύτερα media players και όχι γιατί το λέω εγώ αλλά σε όποιο forum και να μπεις τα ίδια θα διαβάσεις. Το μόνο player που προσφέρει τόσα πολλά για τα χρήματα που ζητάει για την αγορά του.Προσωπικά το έχω κοντά 1 χρόνο και παίζει τα πάντα! Το έχω συνδεδεμένο στο τοπικό δίκτυο κάνω streaming χωρίς πρόβλημα, μάλιστα εδώ κάποιος ισχυρίζεται ότι δεν παίζει την ταινία από το σημείο την σταμάτησες, σε μένα γατί το κάνει; αρκεί βέβαια να μην το κλείσεις από τον πίσω διακόπτη. Τέλος πάντων για να μη γράφω και πολλά απλά λέω ότι δε μετάνιωσα ούτε μια στιγμή που το αγόρασα. E,πες μας και μας ,πως καταφέρνεις και κάνεις streaming,γιατί εγω με τις λίγες γνώσεις που έχω και με όλα αυτά που διάβασα,ενω τα έχω κάνει όλα σωστά υποθέτω ,δεν έχω καταφέρει να βάλω τα NMT Application στο egreat. Διότι: Αγόρασα τελικά εναν σκληρό με sata σύνδεση,συγκεκριμένα τον Seagate 250GBST3250310AS,τον συνέδεσα με το egreat,αλλά τίποτα,πάλι δεν βλέπω τα nmt application. Έβαλα και σε ένα στικάκι το αρχείο syb8634.nmt όπως διάβασα και σε ένα άλλο φόρουμ,συγκεκριμένα έλεγε: <<πρεπει να του βαλεις σατα δισκο και να τον εχεις να φαινεται αφορμαριστος να του βαλεις και ενα usb σκληρο η στικακι με το αρχειο syb8634.nmt οταν το ξεκινησεις θα βρει τον σκληρο και θα στον φορμαρει σε ext3 μετα θα σου ζητησει το αρχειο και θα του βαλεις που το εχεις αποθηκευμενο στο usb μετα θα δεις το μενου των nmt tools. απλα να ξερεις οτι αυτα αποθηκευονται στον σατα οποτε πρεπει να ειναι παντα επανω>>. Ούτε σκληρό στικάκι μου βρήκε,ούτε μου τον φόρμαρε σε ext3 και ούτε μου ζήτησε αρχείο να του βρώ που είναι αποθηκευμένο στο στικάκι. Ο σκληρός είναι συνδεδεμένος με sata κανονικά και ακούγεται(αν πας κοντα,κοντα)ότι δουλεύει κανονικά. Τι κάνω λάθος δεν μπορώ να καταλάβω?
tarantules Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Να επιβεβαιώσω κι εγώ με τη σειρά μου τα λεγόμενα του johzaf όσον αφορά τη συσκευή... Την έχω πάνω από 1 χρόνο (5/2009) και είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει. Βρίσκεται στο σαλόνι συνδεδεμένο με τα Ζ5500 μέσω ψηφιακής οπτικής ίνας και κάνω streaming ταινίες full HD 1080p μέσω ethernet από το PC που βρίσκεται σε άλλο διπλανό δωμάτιο. ΔΕΝ έχω εγκαταστήσει κανένα NMT application.Ότι παίζει το παίζει μέσω ethernet από τις ταινίες που έχω στο PC , είτε μέσω εξωτερικού USB δίσκου που έχω στο σαλόνι. Μάλιστα επειδή πριν λίγο καιρό μου μαύριζε η καρδιά να το βλέπω να ζεσταίνεται τόσο πολύ (το μόνο μείον του),τοποθέτησα εξωτερικά ένα fan 80αρι στις πλαϊνές γρύλιες και τώρα όση ώρα και να παίξει είναι δροσερότατο.Το fan δεν ακούγεται ΚΑΘΟΛΟΥ Φίλε kounelos1 είτε έπεσες σε ελλατωματική συσκευή είτε κάτι δεν κάνεις σωστά. Το μηχανάκι είναι κορυφαίο.Έχω δει άπειρες ταινίες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Επίσης όταν σταματάς με pause την ταινία και μετά πατάς το play να συνεχίσει, δεν κολάει πουθενά και παίζει μια χαρά.
kounelos1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ταινίες,μου τις παίζει όλες πάρα πολύ καλά και ναι όταν πατάω pause και μετά συνέχεια παίζει κανονικότατα,κανένα πρόβλημα.Αν διάβασες το ποστ μου λέω πως δεν μου βγάζει τα nmt applications που θέλω,παρόλες τις προσπάθειες μου. Παρόλο που έχω το τελευταίο firmware EG-M31B-M33A-M34A-FW-20091022 πάνω στο μηχάνημα, προσπάθησα πάλι να το περάσω μπάς? δηλ.φορμάρισα το στικάκι σε fat32 πέταξα μέσα χύμα τα 3 αρχεία,το έχωσα στην κάτω υποδοχή του μηχανήματος διότι στην πάνω είναι ο σκληρος δίσκος που είναι συνδεδεμένος με usb και έχω και τον σκληρό δίπλα συνδεδεμένο με sata,άνοιξα το μηχάνημα και μόλις άνοιξε πήγα στο media source και επέλεξα το usb drive A-1 και μετά τέρμα δεξιά στο φάκελο(όχι δηλ.ταινίες,μουσική,φωτο,κατευθείαν στο φάκελο)όπου μέσα ήταν το αρχείο linda.htm το πάτησα και έκανε την εγκατάσταση,πήγα δηλ.εγω σε όλα αυτά,δεν μου ζητήθηκε κατα την εκκίνηση να κάνω κάποια εγκατάσταση,και το κυριότερο αυτό που θέλω δηλ.Οδηγός Εγκατάστασης ΝΜΤ ,πάλι δεν εμφανίζετε,τι στο καλό κάνω λάθος,μήπως πρέπει να φορμάρω τον σκληρό με sata που έχω πάνω και αν ναι πως γίνεται αυτό,LAPTOP έχω. __________________
kounelos1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά ρε παιδιά πως το παρατήσατε έτσι το θέμα αυτό,λίγη συμπόνοια ρε παιδιάααααααααααααααααααααααααααα.
kounelos1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Αφήστε παιδιά τα κατάφερα,να΄στε καλά.
blaki Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα σε όλους !! έχω πάρει εδώ και 5 μήνες το EGREAT EG-M33H προχθές λοιπόν παράγγειλα ένα 3,5 σκληρό για αυτό...το "φορμαρα" και τον κούμπωσα κανονικά μέσα του!(όπως με συμβούλεψε τεχνικός τις εταιρίας που το αγόρασα), όλα ok κατά το ήμισυ... δηλ...παίζει τα αρχεία που του έβαλα από το pc μου.(video-mp3 κτλ....) όμως δεν τον βλέπει καθόλου όταν θέλω να κάνω εγγραφη από την tv !!!!!!!? μου λέει πως η χωρητικότητα δεν υπάρχει !!! αντίθετα όταν κουμπώνω έναν ίδιο σκληρό εξωτερικά μέσο usb όλα παίζουν κανονικά ,και γραφει!!!!!!!!!!!! pleaze αν ξέρει κάτι κάποιος!!!!??????? thanks!!!
danaos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Media Player βγήκε και στο crazy sundays στο eshop. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717&sid=1 Τι λέτε; Να το πάρω;
kostasv12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια γεια σας. Αυτός ο player μπορει να παιξει DTS 5.1 ήχο;
Psycho13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια γεια σας.Αυτός ο player μπορει να παιξει DTS 5.1 ήχο; Κανονικότατα!
kostasv12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 να το παρω δηλαδη; εχω X530 της Logitech.δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα