Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιπαραθέτω απόσπασμα από το review του eGreat EG-M32B:

Sound quality produced by the eGreat is excellent for a small machine. I tested music playback through our amplifier and Sharp 100W speakers as well as a pair of Sennhheiser full-sized headphones, and through both I was pleased with the sound quality. Cranking up the sound up to the 0 level everything was crisp and clear with no sound artefacts, static or jitter. It would have been nice if the eGreat had a great range of sound below 0 as the lowest it went I felt was not low enough.

Unfortunately cranking the volume into the +1/+2/+3 range produces a fair few artefacts and jitter as the EG-M32B tries to amplify the volume.

(από http://thepcreport.net/reviews/hardware/egreat-eg-m32b-page-6/ )

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα επειδη τυχαινει και συνεργαζομαι πολυ στενα με την EGREAT δεν ειχα τετοιο θεμα ποτε, ισως ο φιλος ειχε παρει ελατωματικο μοντελο η δεν ειχε αναβαθμισει το Firmware του...Τωρα βεβαια τεστ με Sharp ηχεια.....No Comment.

Δημοσ.

Αντιγράφω από το official manual του Popcorn C-200:

For the most natural sound output from your NMT, leave the volume at 0 (no signal boost).

For volume control, increase or decrease the volume of your audio system to obtain a comfortable audio volume output.

(από http://files.syabas.com/popcornhour/download/PopcornHour_C-200_UserGuide.pdf )

Εν πάση περιπτώσει ο καθένας πρέπει να πειραματιστεί ανάλογα με τον εξοπλισμό που διαθέτει.

Δημοσ.

Ακριβώς :-) Ειδικά για κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα αντικειμενικό (όπως ο ήχος) ο καθένας πρέπει να εμπιστεύεται μόνο τα αυτιά του. Κάτι που εμένα μου ακούγεται καλά, μπορεί σε κάποιον άλλο να ακούγεται μάπα (ακόμα και με τον ίδιο εξοπλισμό).

Δημοσ.

Και εγω οταν το βαζω πανω απο το 0, σα να παραμορφωνεται λιγο ο ηχος. Οποτε θα το αφησω στο 0.

Ευχαριστω nzeppos, εγω εχω το αντιστροφο καλωδιο και το ειχα αγορασει και ακριβα!

Δημοσ.

Έχω το eGreat M34 και σκέφτομαι να του βάλω ένα cooler fan.Έχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο; Δεν έχω πρόβλημα με κολλήματα , απλά δεν μαρέσει να το βλέπω να σηκώνει τόσο υψηλές θερμοκρασίες.

Στην αρχή σκέφτηκα να του βάλω στο πλάι ένα μικρό fan μιας και έχει γρύλλιες και από τις 2 πλευρές του.Από τη μια θα εισέρχεται ο αέρας και από την άλλη θα βγαίνει

ο ζεστός.Μετά σκέφτηκα οτι καλύτερα θα ήταν να βάλω το fan πάνω ακριβώς από την ψύκτρα του chip.Άνοιξα τη συσκευή και είδα οτι ένα cooler 80Χ80Χ25 δεν χωράει λόγω ύψους.Οπότε εαν πάρω ένα slim fan 80x80x15 θα είναι μια χαρά.Πρέπει να κάνω όμως και τρύπες από πάνω στο κουτί(αλουμίνιο είναι νομίζω).

Το θέμα είναι που να βάλω το 80Χ80 fan.Να πάρω ένα slim και να το βάλω εσωτερικά ή να του βάλω ένα κανονικό 80Χ80Χ25 και να το βιδώσω από πάνω (εξωτερικά);

Επίσης για τροφοδοσία να πάρω από το διακόπτη εσωτερικά ή να βάλω ένα τροφοδοτικό που ρυθμίζεις και τα volt ώστε να του κατεβάσω στροφές εαν κάνει θόρυβο;

Περιμένω τις απόψεις σας...

Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα απο την μανα του εχει θεση για 40αρι φανακι....Αυτα κανουν Αρκετο θορυβο οποτε δεν τα συνιστω....Τωρα να το κοψεις και να βαλεις αλλο ειναι μια καλη λυση αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει.

Δημοσ.

Επειδή το άνοιξα σήμερα , δεν είδα κάτι τέτοιο που λες για τη θέση.

Η άλλη λύση για να μην κόψω το πάνω μέρος είναι να πάρω το ήδη 80άρι fan που έχω και να το βάλω στο πλαινό του κουτιού ώστε να δημιουργεί ρεύμα και να μην έχω και θόρυβο.Απλά αυτό είναι λίγο άκομψο μιας και είναι μεγάλο το fan (το πλαινό έχει σχεδόν το μισό μήκος του fan).

Καλά τα δικά σας δεν σηκώνουν θερμοκρασίες όταν παίζουν; Εμένα ζεματάει μερικές φορές

Δημοσ.

Κατσε γιατι μπορει να τα μπερδεψα με το 31, περιμενε να δω τις φωτος του αρχειου μου.

Ναι δικιο εχεις τα μπερδεψα. Δεν δοκιμαζεις να κολησεις ενα 80mm ανεμιστηρακι στην αριστερη γκριλιερα ? Θεωρητικα θα κανει καλη δουλεια και δεν θα χρειαστεις να κοψεις τπτ.

Δημοσ.

Απο ηχεια εχω τα Logitech z3, λετε ειναι καλα για ταινιες; Ή να προτιμησω τα ηχεια της τηλεορασης; Μια samsung 32αρα εχω στα 400 ευρω.

Γενικα καλυτερα ειναι να συνδεω τα ηχεια στην τηλεοραση ή στο egreat; Το ιδιο πραμα ειναι;

Δημοσ.
Εφόσον το egreat δεν έχει έξοδο 3.5mm μάλλον θα χρειαστείς ένα -πάμφθηνο- καλώδιο RCA-to-Minijack σαν αυτό:

mini3rca.jpg

Η απόδοση εξαρτάται από την ποιότητα των ηχείων 2.1 που έχεις, καθώς και την ποιότητα αυτών της τηλεόρασης. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά, αφού δεν δίνεις τα μοντέλα TV και ηχείων. Καλύτερα δοκίμασε και τις δύο περιπτώσεις και σύγκρινε μόνος σου.

Εχω ακριβως τα αντιθετα. Τα συνδεω ολα μεταξυ τους και μετα στην υποδοχη για ακουστικα της τηλεορασης και παιζει ο ηχος απο τα ηχεια, αλλα δε ξερω αν ειναι σωστος. Τι λετε;

CABLE-Y-Premium-RCA-F-to-2-Females-CWholesale.jpg

CABLE-Audio-Y-2-RCA-Plugs-to-1-4-Stereo-Plug255-055.gif

Γιατι λες οτι η ποιοτητα του ηχου εξαρταται και απο την τηλεοραση; Αφου μονο απο τα ηχεια παιζει ο ηχος. Ή επειδη τα συνδεω στην τηλεοραση, παιζει και αυτο ρολο; Το egreat λογικα θα εχει καλυτερη καρτα ηχου και θα παιζει καλυτερα τον ηχο. Σωστα;

Δημοσ.

Τελικά έβαλα ανεμιστήρι 80x80x25 στο πλαινό με τις γρύλιες με ρυθμιζόμενο εξωτερικό τροφοδοτικό.Αποτέλεσμα η νύχτα με τη μέρα.

Του έβαλα το Avatar χωρίς το fan ενεργοποιημένο και μέσα σε 20 λεπτάκια ζεμάταγε ο τόπος.Με το fan αναμένο σε χαλαρές στροφές χωρίς να ακούγεται καθόλου, έποιανα τη συσκευή και ήταν πιο κρύα και από το χέρι μου...

Δημοσ.

Και να ζεσταινεται τι πειραζει;

---------- Προσθήκη στις 02:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:05 ----------

Εφόσον το egreat δεν έχει έξοδο 3.5mm μάλλον θα χρειαστείς ένα -πάμφθηνο- καλώδιο RCA-to-Minijack σαν αυτό:

mini3rca.jpg

Η απόδοση εξαρτάται από την ποιότητα των ηχείων 2.1 που έχεις, καθώς και την ποιότητα αυτών της τηλεόρασης. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά, αφού δεν δίνεις τα μοντέλα TV και ηχείων. Καλύτερα δοκίμασε και τις δύο περιπτώσεις και σύγκρινε μόνος σου.

Φαντάζομαι ότι η αυξομείωση του ήχου από το ίδιο το egreat (μέσω του τηλεκουμάντου) είναι η χειρότερη δυνατή λύση, γιατί ο ήχος αυξάνεται στην είσοδο του δέκτη σου (TV/ηχεία) χωρίς προενίσχυση της προκοπής. Καλύτερα να έχεις τον ήχο του egreat στο default 0 (μηδέν) και να τον αυξομειώνεις από την τηλεόραση ή τα ηχεία σου. Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω με το Popcorn A-110 που έχω.

Φιλε εμπλεξα τα μπουτια μου! Αυτο το καλωδιο εχω! Αλλα δε ακουγεται καθολου ο ηχος. Συνδεω το θηλυκο με το βυσμα των ηχειων και τα αρσενικα στο egreat, αλλα διχως αποτελεσμα! Τι κανω λαθος; Μηπως θελει να αλλαξω καποια ρυθμιση μεσα απο το egreat;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...