Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορεί κάποιος φίλος από εδώ μέσα να μου εξηγήσει τις καρτέλες WORKGROUP και NFS SERVER από το μενού NETWORK SHARE;

Που χρησιμεύουν και πώς ρυθμίζονται;

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το eGreat μου σαν remote server για τα αρχεία που έχω στον εξωτερικό σκληρό;

Με άλλα λόγια, να μπαίνω μέσα από ένα άλλο pc και να βλέπω τα αρχεία μου, να ρυθμίζω αρχεία torrent για downloading μέσω του transmission και γενικά μέσω CSI να διαχειρίζομαι το μηχάνημα πάντα, όμως, remote;

Σας ευχαριστώ!

Πολλές απαντήσεις θα βρεις μαζεμένες σε αυτό το post

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ φίλε jim τον διάβασα τον οδηγό,αλλά αφορά ασύρματη σύνδεση της συσκευής με τον υπολογιστή,αυτό που θέλω εγώ να ξέρω είναι πως γίνεται όταν έχεις συνδεδεμένο το μηχάνημα με ethernet καλώδιο,γιατί έτσι το έχω συνδεδεμένο με ethernet καλώδιο και πολλες συνδέσεις που έχει όπως το youtube ή trailers ασ πουμε δεν μου τα ανοίγει(no request γράφει),ενώ κάτι άλλες π.χ.για τον καιρό ή bbc news ή κάτι άλλες μαμακίες τις ανοίγει.Τι κάνω λάθος?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μια απορια. Εχω τα ηχεια logitech z3. Τα συνδεσα σημερα στην τηλεοραση στην θυρα για τα ακουστικα, αλλα ο ηχος δε ακουγοταν καλα. Τι πρεπει να κανω; Μπορω να τα συνδεσω στο egreat; Ειναι ενα πρασινο βυσμα, εχω και κατι μετατροπεις, αλλα μονο με την θυρα ακουστικων στη τηλεοραση μπορω να ακουω ηχο. Δοκιμασα ολους τους συνδιασμους με τις θυρες στο egreat, αλλα ειτε ο ηχος ακουγοταν μονο απο το ενα ηχειο, ειτε καθολου.

Επισης, τι ακριβως κανει ο ηχος απο το χειριστηριο του egreat; Παει μεχρι το +15, αλλα τι ακριβως αυξανει; Εχω 3 επιλογες για αυξηση ηχου. Απο το χειριστηριο του egreat, απο την τηλεοραση και απο τα ακουστικα. Τι πρεπει να κανω;

ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!!

Τελος, αν εχει βγει καποιο καινουριο firmware.

Επεξ/σία από Luxx
Δημοσ.

Update!!!!!

---------- Προσθήκη 02-08-2010 στις 02:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 01-08-2010 στις 21:51 ----------

Εβαλα σημερα να δω μια ταινια και κολλουσε συνεχεια.

ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!

Κολλουσε σε πολλα σημεια και δεν ειχε ηχο. Ηταν 1080p. Δε ξερω αν φταιει η ταινια, αλλα μου το εχει κανει ορισμενες ακομη φορες! Τι μπορει να φταιει;

Επισης παρατηρησα οτι ειχε ζεσταθει σε υπερβολικο βαθμο!

Δημοσ.

Video

Complete name : 2012.2009.BluRay.1080p.DTS.x264-CHD.mkv

Format : Matroska

File size : 15.2 GiB

Duration : 2h 37mn

Overall bit rate : 13.8 Mbps

Format : AVC

Bit rate : 11.8 Mbps

Nominal bit rate : 12.1 Mbps

Width : 1 920 pixels

Height : 800 pixels

Display aspect ratio : 2.40:1

Frame rate : 23.976 fps

Audio

ID : 2

Format : DTS

Format/Info : Digital Theater Systems

Codec ID : A_DTS

Bit rate mode : Constant

Bit rate : 1 510 Kbps

Channel(s) : 6 channels

Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE

Sampling rate : 48.0 KHz

Resolution : 24 bits

Stream size : 1.66 GiB (11%)

Title : DTS-HD MA core 1536k

Language : English

Και κατι ψιλοασχετο. Γιατι ενω λεει 1080p οτι ειναι η ταινια, δεν εχει την μεγιστη αναλυση, δλδ 1920χ1080;

Δημοσ.

Μην ανησυχεις η σωστη αναλυση ειναι αυτη.

Οπως βλεπεις το Video ειναι 11.8-12.1Mbps οποτε ισως ειναι αυτο το προβλημα σου.

Με αλλα αρχεια το κανει ? Δοκιμασε πχ ενα με 9000Kbps.

Δημοσ.

Τελευταια φορα που το ειχε κανει ηταν πριν πολυ καιρο. Επισης δε το εκανε παντα, αλλα σε 5 σημεια για μερικα λεπτα. Ηταν πολυ σπαστικο.

Γιατι ειναι η σωστη αναλυση αυτη; Αφου εχω πετυχει και ταινιες με 1920χ1080.

Δημοσ.
Video

Complete name : 2012.2009.BluRay.1080p.DTS.x264-CHD.mkv

Βρηκαμε το προβλημα. Το συγκεκριμενο group ειναι λιγο οτι να ναι. Ειχα και εγω το ιδιο θεμα μεχρι που κατεβασα αλλη εκδοση και τρεχει νερακι.

Δημοσ.
Τελευταια φορα που το ειχε κανει ηταν πριν πολυ καιρο. Επισης δε το εκανε παντα, αλλα σε 5 σημεια για μερικα λεπτα. Ηταν πολυ σπαστικο.

Γιατι ειναι η σωστη αναλυση αυτη; Αφου εχω πετυχει και ταινιες με 1920χ1080.

Απλα τα rip groups cropparoun τις μαυρες γραμμες απο τα full release γιαυτο ειναι αντι για 1080 μονο 800, μην ανησυχεις.

Δημοσ.

Για τους κατοχους του egreat, μπορουν μα με διαφωτισουν πως ακριβως να συνδεσω τα ηχεια μου (2.1) στο egreat ή στην τηλεοραση, και τι ειναι καλυτερο.

Επισης τι γινεται με την ενταση του ηχου. Απο που να τη δυναμωνω και τι ακριβως δυναμωνει το χειριστηριο του egreat; Παει απο το -15 εως το +15.

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει πως θα συνδεσω τα ηχεια 2.1 που εχω ( εχουν ενα πρασινο jack ) με το egreat; Θα εχω καλητερη αποδοση απο το να τα συνδεσω στην τηλεοραση;

Και τι γινεται με την αυξομειωση της εντασης; Μπορω να την αλλαξω απο το χειριστηριο της τηλεορασης, απο το χειριστηριο του egreat και απο τα ηχεια. Τι παιζει;

Γινομαι κουραστικος, αλλα απαντησεις δεν εχω παρει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μπορει καποιος να μου πει πως θα συνδεσω τα ηχεια 2.1 που εχω ( εχουν ενα πρασινο jack ) με το egreat; Θα εχω καλητερη αποδοση απο το να τα συνδεσω στην τηλεοραση;

Εφόσον το egreat δεν έχει έξοδο 3.5mm μάλλον θα χρειαστείς ένα -πάμφθηνο- καλώδιο RCA-to-Minijack σαν αυτό:

mini3rca.jpg

Η απόδοση εξαρτάται από την ποιότητα των ηχείων 2.1 που έχεις, καθώς και την ποιότητα αυτών της τηλεόρασης. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά, αφού δεν δίνεις τα μοντέλα TV και ηχείων. Καλύτερα δοκίμασε και τις δύο περιπτώσεις και σύγκρινε μόνος σου.

Και τι γινεται με την αυξομειωση της εντασης; Μπορω να την αλλαξω απο το χειριστηριο της τηλεορασης, απο το χειριστηριο του egreat και απο τα ηχεια. Τι παιζει;

Φαντάζομαι ότι η αυξομείωση του ήχου από το ίδιο το egreat (μέσω του τηλεκουμάντου) είναι η χειρότερη δυνατή λύση, γιατί ο ήχος αυξάνεται στην είσοδο του δέκτη σου (TV/ηχεία) χωρίς προενίσχυση της προκοπής. Καλύτερα να έχεις τον ήχο του egreat στο default 0 (μηδέν) και να τον αυξομειώνεις από την τηλεόραση ή τα ηχεία σου. Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω με το Popcorn A-110 που έχω.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Ο καλυτερος συνδιασμος ειναι να εχεις στα 3/4 την ενταση στο Egreat και μετα να κανεις την αυξομειωση απο την τηλεοραση η απο τον ενισχυτη αν εχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...