gpelekanos Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ποιες οι διαφορες αναμεσα στα μοντελα Μ31C και Μ34Α; Ευχαριστω!!
DrDeath Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Καλησπέρα, έως τώρα είχα συνδεδεμένο το Μ34Α μεσώ ethernet σε ένα router και από εκεί wireless μέσω wds στο router που είναι το pc. Με αυτή την συνδεσμολογία παίζει μια χαρά άλλα μόνο SD ανάλυση μιας και το 802.11g δεν είναι για παραπάνω. Σήμερα πήρα το TL-WN821N (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612356) και το TL-WR741ND (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612413) και ενώ το σέταρα κανονικά και συνδέθηκε, μπορώ και κάνω browse τους δίσκους στο pc αλλά όταν βάζω ένα αρχείο να παίξει σέρνεται. Ακόμα και σε SD. Το buffering κρατάει υπερβολικά πολύ σε σχέση με πριν ενώ το βιντεο πάει καρέ καρέ και αυτό πολύ αργά. Έχω κάνει αναβάθμιση το firmware και έχω περάσει τα ΝΜΤ tools αν και δεν βλέπει τον sata πάντα (αλλά αυτό μάλλον είναι άλλο θέμα). Any help???
frankyns Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Καλησπέρα και απο μένα. Μολις εστησα ενα νέο Μ34Α και συνδεσα πάνω του ενα usb disk WD My passport το οποίο ειναι κλειδωμένο. Μηπως ξέρει καποιος πως θα κάνω το Μ34Α να το διαβάσει? Διοτι αυτό βλέπει μονο το τμημα του δισκου που έχει τα installation items. ευχαριστώ.
Dachtus Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μπορεί κάποιος φίλος από εδώ μέσα να μου εξηγήσει τις καρτέλες WORKGROUP και NFS SERVER από το μενού NETWORK SHARE; Που χρησιμεύουν και πώς ρυθμίζονται; Μπορώ να χρησιμοποιήσω το eGreat μου σαν remote server για τα αρχεία που έχω στον εξωτερικό σκληρό; Με άλλα λόγια, να μπαίνω μέσα από ένα άλλο pc και να βλέπω τα αρχεία μου, να ρυθμίζω αρχεία torrent για downloading μέσω του transmission και γενικά μέσω CSI να διαχειρίζομαι το μηχάνημα πάντα, όμως, remote; Σας ευχαριστώ!
diamalan Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μπορώ να συνδέσω στο Egreat eg-me4a external blu ray rom me usb ή me sata? Thanks
Whiteyez Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Νομίζω ότι δεν υποστηρίζει bluray, δεν μπορεί να τα διαβάσει.
santor Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μπορώ να συνδέσω στο Egreat eg-me4a external blu ray rom me usb ή me sata?Thanks Μόνο DVD.Δεν υποστηρίζει Blue Ray. ---------- Προσθήκη στις 11:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:55 ---------- Ποιες οι διαφορες αναμεσα στα μοντελα Μ31C και Μ34Α; Ευχαριστω!! Η βασική τους διαφορά είναι ότι το Μ-31 εχει νεώτερο τσιπάκι με αποτέλεσμα να υποστηρίζει και blue ray iso -για πολλούς είναι σημαντικό πλεονέκτημα-.Παραδόξως;; όμως το Μ-34 έχει καλύτερη απόδοση( κυρίως στον ήχο).Επιπλέον νομίζω ότι το Μ-31 μπορεί να δεχθεί και εσωτερικό σκληρό 2,5''.
dimitris__ Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μπορεί κάποιος φίλος από εδώ μέσα να μου εξηγήσει τις καρτέλες WORKGROUP και NFS SERVER από το μενού NETWORK SHARE;Που χρησιμεύουν και πώς ρυθμίζονται; Μπορώ να χρησιμοποιήσω το eGreat μου σαν remote server για τα αρχεία που έχω στον εξωτερικό σκληρό; Με άλλα λόγια, να μπαίνω μέσα από ένα άλλο pc και να βλέπω τα αρχεία μου, να ρυθμίζω αρχεία torrent για downloading μέσω του transmission και γενικά μέσω CSI να διαχειρίζομαι το μηχάνημα πάντα, όμως, remote; Σας ευχαριστώ! Μπορείς να κάνεις όλα αυτά που λες, αλλά πρέπει να συνδέσεις δίσκο πάνω στο SATA και να κάνεις install τα NMT Apps
twmnmik Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 τωρα τελευταια κατεβαζω καποια παιδικα σε avi (παλιοτερες και νεοτερες ταινιες) και η δεν μου παιζει τον ηχο η τα παιζει διακεκομενα. ενω οτι παλιο avi εχω μεσα στον σκληρο δουλευει κανονικα δοκιμασα μηπως φταιει ο σκληρος βαζοντας εναν usb αλλα τα ιδια αμα τα μετατρεψω σε vob η σε mpeg παιζει κανεις καμια ιδεα (εχω τελευταιο firmware)
stavrakas85 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Παιδιά έχω ένα θεματάκι με τον Egreat. Δεν έπεζε κάποια αρχεία και είπα να αλλάξω την ανάλυση και ενώ ήταν 1080p έβαλα VESA ... κάτι. Απο εκείνη τη στιγμή και μετά δεν έχω εικόνα καθόλου (το έχω συνδέσει με hdmi στην τηλεόραση). Τι να κάνω? Δοκίμασα Reset (unplug & plug και με το eject button που λένε στο site τους) και τίποτα. Ανοίγει, γράφει τα πρώτα logos του και μετά μαύρη εικόνα! Pleeeaaaase help! Ευχαριστώ πολύ!
Don.Matis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Παιδιά έχω ένα θεματάκι με τον Egreat. Δεν έπεζε κάποια αρχεία και είπα να αλλάξω την ανάλυση και ενώ ήταν 1080p έβαλα VESA ... κάτι. Απο εκείνη τη στιγμή και μετά δεν έχω εικόνα καθόλου (το έχω συνδέσει με hdmi στην τηλεόραση). Τι να κάνω? Δοκίμασα Reset (unplug & plug και με το eject button που λένε στο site τους) και τίποτα. Ανοίγει, γράφει τα πρώτα logos του και μετά μαύρη εικόνα! Pleeeaaaase help! Ευχαριστώ πολύ! Αν έχεις οθόνη στον Η/Υ σου που να υποστηρίζει 1080p και φυσικά έχει είσοδο HDMI δοκίμασε να το συνδέσεις εκεί και να κατεβάσεις την ανάλυση σε 720p. Σε φίλο με το ίδιο πρόβλημα ήταν ο μόνος τρόπος να συνέλθει....
stavrakas85 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ΩΧ! Τίποτα απο αυτά δεν έχω...! μου έφτιαξες τη διάθεση! :) Τι να κάνω να το σπάσω;;;; Γκρρρρρρρρρρρρρρρρ!
gascp Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Αφού το ανοίξεις και κάνει boot (θα είσαι στην μαυρη εικονα) πάτα το πληκτρο Tvmode στο τηλεχειριστήριο και μετα απο λιγα δευτερόλεπτα το 7. Μετα απο λιγο η εικονα επανέρχεται. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2010 από gascp
stavrakas85 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αφού το ανοίξεις και κάνει boot (θα είσαι στην μαυρη εικονα) πάτα το πληκτρο Tvmode στο τηλεχειριστήριο και μετα απο λιγα δευτερόλεπτα το 7.Μετα απο λιγο η εικονα επανέρχεται. 1000 ευχαριστώ θα το δοκιμάσω και θα σ πω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα