Dachtus Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Να θέσω κι εγώ με τη σειρά μου 2 ερωτήματα που αφορούν στο συγκεκριμένο μηχάνημα! 1ο- Υποστηρίζει (και εάν ναι, με ποιο πρόγραμμα) torrent client, ώστε να κατεβάζει από ''κλειστά'' sites; Αναφέρομαι στα hd-bits.ro, bit-hdtv.com κ.τ.λ. 2ο- Με το oversight τελευταία κάτι γίνεται και δεν μου δουλεύει σωστά... Λάθος thumbnails, λάθος τίτλοι, γενικά πολύ αναξιοπιστία... Να αναφέρω ότι έχω κάνει πολύ δουλειά με τους τίτλους των αρχείων, καθώς και με τα nfo τους, και είναι πλήρως ταυτισμένα με την imbd...Οπότε κάτι λάθος κάνει το oversight λοιπόν.... Το ερώτημά μου είναι το εξής: Θέλω step by step κάποιος να με βοηθήσει να εγκαταστήσω το YAMJ Jukebox βρε παιδιά... Δεν είμαι Linuxάκιας και όσες φορές έχω προσπαθήσει να το ξεκινήσω, πάντα κάπου σκοντάφτω...
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 ---------- Προσθήκη στις 11:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:14 ---------- παλι κατεβασα avi ταινια για τον μικρο μου κ δεν την παιζει κωλαει κ δεν εχει ηχο μου ρχετε να το σπασω,πειγα το στικ μεσα στο παιδικο που εχω το wd εβαλα το ιδιο αρχειο avi και παιζει τζαμι εχεις κ τον απο πανω να αμφισβητει,οποιος θελει το πουλαω. ---------- Προσθήκη στις 11:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:44 ---------- Εχω και το Μ34Α και ενα WDTV - πολυ ευχαριστως να τα ανταλλαξουμε, να σου δωσω το WDTV και να μου δωσεις το egreat!!! Εχεις αποδειξη/εγγυηση φανταζομαι! Ποτε το πηρες; Στειλε μου PM!!!!!! Μονο που σκεφτομαι πως θα το εχεις καταντησει απο το ξυλο που θα του εχεις ριξει :lol:
gudinakos Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Το εχω κ εγω φιλε μου το wd κ ειμαι απο αυτο πολυ ευχαριστημένος μιας κ παιζει τα παντα οτι δεν παιζει το m34a το βλεπω στο wd επησης εχει μεγαλητερη ταχυτητα ως χ32 ενω το m34 ως χ8,κ οταν το κλεισεις βλεποντας μια ταινια την συνεχιζει εκει που την αφησες κατι που το m34 δεν κανει ασε που οταν το ενεργοποιης κανει 2 λεπτα να ανοιξει,το μονο καλο που εχει το m34a ειναι η θυρα Ethernet σαν player ειναι για τα μπαζα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Το εχω κ εγω φιλε μου το wd κ ειμαι απο αυτο πολυ ευχαριστημένος μιας κ παιζει τα παντα οτι δεν παιζει το m34a το βλεπω στο wd επησης εχει μεγαλητερη ταχυτητα ως χ32 ενω το m34 ως χ8,κ οταν το κλεισεις βλεποντας μια ταινια την συνεχιζει εκει που την αφησες κατι που το m34 δεν κανει ασε που οταν το ενεργοποιης κανει 2 λεπτα να ανοιξει,το μονο καλο που εχει το m34a ειναι η θυρα Ethernet σαν player ειναι για τα μπαζα. Ναι ρε λεμε, χαλια ειναι το egreat, ο,τι πεις! Το αλλαζεις; Δεν μου απαντησες. Αρχιζω να πιστευω οτι εισαι υπαλληλος της WD!! :lol:
gudinakos Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Ναι διευθυντής πωλήσεων ειμαι!!!μιας που μας λες οτι εχεις κ τα δυο πες μας τα υπερ κ τα κατα(εγω εχω αναφερει καποια παραπανω)κ ασε τα πολυ αστεια
santor Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Το εχω κ εγω φιλε μου το wd κ ειμαι απο αυτο πολυ ευχαριστημένος μιας κ παιζει τα παντα οτι δεν παιζει το m34a το βλεπω στο wd επησης εχει μεγαλητερη ταχυτητα ως χ32 ενω το m34 ως χ8,κ οταν το κλεισεις βλεποντας μια ταινια την συνεχιζει εκει που την αφησες κατι που το m34 δεν κανει ασε που οταν το ενεργοποιης κανει 2 λεπτα να ανοιξει,το μονο καλο που εχει το m34a ειναι η θυρα Ethernet σαν player ειναι για τα μπαζα. Φίλε μου πιθανόν το μηχάνημά σου να έχει κάποιο πρόβλημα.Δεν τους παίρνεις κάνα τηλέφωνο να ησυχάσεις;
johzaf Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μερικοί εδώ μέσα λένε ότι τους κατέβει, καταρχήν το egreat M34A είναι από τα καλύτερα media players και όχι γιατί το λέω εγώ αλλά σε όποιο forum και να μπεις τα ίδια θα διαβάσεις. Το μόνο player που προσφέρει τόσα πολλά για τα χρήματα που ζητάει για την αγορά του. Προσωπικά το έχω κοντά 1 χρόνο και παίζει τα πάντα! Το έχω συνδεδεμένο στο τοπικό δίκτυο κάνω streaming χωρίς πρόβλημα, μάλιστα εδώ κάποιος ισχυρίζεται ότι δεν παίζει την ταινία από το σημείο την σταμάτησες, σε μένα γατί το κάνει; αρκεί βέβαια να μην το κλείσεις από τον πίσω διακόπτη. Τέλος πάντων για να μη γράφω και πολλά απλά λέω ότι δε μετάνιωσα ούτε μια στιγμή που το αγόρασα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Ναι διευθυντής πωλήσεων ειμαι!!!μιας που μας λες οτι εχεις κ τα δυο πες μας τα υπερ κ τα κατα(εγω εχω αναφερει καποια παραπανω)κ ασε τα πολυ αστεια Τα αστεια τα λες εσυ καλως η κακως απο την αρχη: Οτι κ να λεμε το μηχανημα ειναι για τα μπαζα δεν παιζει τιποτε,ασε που αν για καποιο λογο σταματησεις το εργο κ πας καποια στιγμη να το ξανα δεις το παει ολο απο την αρχη το πας στο γρηγορο κ εκει απογοητευει παει ως χ8,το WD ειναι κλασεις ανοτερο!!!! Για το υφος σου μιλαω. Μπορει να επεσες σε ελλατωματικο αλλα μπορει και οχι αφου απο οσα λες φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα πως δουλευει το μηχανημα. Παραδειγμα αυτο που λες για το FF: Το egreat εχει ομαλοτατη κινηση σε ολες τις ταχυτητες FF/REW ενω το WDTV παιζει 1-2 καρε το δευτερολεπτο!! Επισης με τα αριθμητικα πληκτρα 0-1-2-3...9 παει κατευθειαν στο 0% 10% 20% .... 90% της ταινιας για να το πας "αμεσως" απο εκει που το αφησες (αν εχεις αλλαξει ταινια η το εχεις κλεισει τελειως), ενω με το WDTV θα περιμενεις καμια ωρα μεχρι να φτασει. Τι να συγκρινεις;;!! Τα υπερ και κατα κοντευει χρονος που τα εχω αναλυσει και εδω και σε αλλα φορουμ πιο "ειδικα", και της Ελλαδας και του εξωτερικου με ολοκληρες σελιδες λεπτομεριων. Δεν εχω κατι αλλο να πω για τα δυο μηχανηματα μονο οτι το egreat ειναι μηχανημα ενω το WD ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ερασιτεχνικη αντιμετωπιση απο το support τους!!) Ο,τι θες να πεις για το WD μπορεις να πας να το πεις στο αντιστοιχο θεμα και οχι εδω... Αφου σου αρεσει τοσο πολυ το WD, γιατι δεν θες να αλλαξεις το m43a σου με ενα WDTV; Αξιο αποριας... Καλη Ανασταση απο μενα!
CENTAURUS Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 για να επανέλθουμε λοιπόν στο θέμα μς που δεν ειναι άλλο από το Egreat EG-M34A HD Network Media Tank! Έχει δοκιμάσει κανείς να τοποθετήσει εσωτερικά του έναν 2,5 σκληρό για να το μετατρέψει σε μόνιμο εσωτερικό? πως είναι εσωτερικά οι καλωδιώσεις? είναι ευφικτό κάτι τέτοιο?
gudinakos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 για δειτε κ αυτο http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Media-Players/LG-Media-Player-XF2-500GB-Black-HDMI-USB2-0-HXF2P50BC.htm
Whiteyez Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 για να επανέλθουμε λοιπόν στο θέμα μς που δεν ειναι άλλο από το Egreat EG-M34A HD Network Media Tank! Έχει δοκιμάσει κανείς να τοποθετήσει εσωτερικά του έναν 2,5 σκληρό για να το μετατρέψει σε μόνιμο εσωτερικό? πως είναι εσωτερικά οι καλωδιώσεις? είναι ευφικτό κάτι τέτοιο? Θα ανεβάζει πολύ θερμοκρασία αν γίνει κάτι τέτοιο.
Jim_sdtv Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) i - Ξεκίνησα έναν οδηγό εγκατάστασης και χρήσης της συγκεκριμένης συσκευής κυρίως ως προς τη ασύρματη σύνδεση. Αν θέλετε (ιδιαίτερα εκείνοι που πήραν τώρα τη συσκευή) μπορείτε να το δείτε και να μου πείτε την άποψή σας. Βέβαια περιμένω να με βοηθήσετε στο να το διορθώσω όπου χρειαστεί και να το εμπλουτίσω με άλλο περιεχόμενο. Αν χρειαστεί μπορώ να το ανεβάσω και στο server του insomnia (δυστυχώς υπάρχει περιορισμό στο μέγεθος του αρχείου). Καλό βράδυ!!! EG- M34A_GR.zip Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2010 από Jim_sdtv Επισύναψη αρχείων και αφαίρεση links
gudinakos Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ευχαριστω πολυ Jim_sdtv για τον κοπο σου πολυ καλο!!!
Maaxgr Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Λοιπόν να χαιρετήσω και εγώ όλη την παρέα εδώ μέσα..... Το πρόβλημα μου είναι το εξής, έχω πάρει 3 egreat M34A HD τα οποία θα είναι πάνω στο ίδιο δίκτυο, έχω εγκαταστήσει το MyiHome σε 3 pc οι οποίοι έχουν απο 3-4 δίσκους που θέλω να βλέπω στο egreat, όμως στο MyiHome μπορείς να ορίσεις μόνο έναν δίσκο, για τους υπόλοιπους τι κάνουμε? Δεν ξέρω αν έχει καταγραφεί κάπου αλλού το σχετικό πρόβλημα σε μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι σχετικό. EDIT: Άκυρο, βλέπω κανονικά όλους τους δίσκους που είναι σε κοινή χρήση Επεξ/σία 19 Απριλίου 2010 από Maaxgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα