Luxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Γινεται με το egreat μεσω wireless να παιζει ταινιες που εχω στον υπολογιστη;
DOGANOS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Τι γίνετε με το Internet radio? Ενώ το egreat μου δίνει κανονική ip address δείχνει δηλαδή ότι είναι συνδεδεμένο κανονικά δεν μπορώ να κατεβάσω radio. επισις το torrent προγραμμα δεν δουλευει? εχει βγει καινουργιο firmware? ευχαριστω Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2010 από DOGANOS
islas canarias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 μια ερωτηση. σε μερικα mkv που κατεβαζω ειναι hardcoded οι υποτιτλοι και δε χριεαζεται srt ή txt αρχειο. σε πολλες απο αυτες τις ταινιες ομως, το egreat μου βγαζει "subtitle format not supported". τι γινετε σε αυτη τη περιπτωση., ξερει κανεις? ευχαριστω!
gudinakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 πολυ μαπα το egreat m34a,το wd ειναι κλασης ανωτερο κ παζει οτι κατεβαζω ενω το egreat m34a τα ιδια αρχεια με ταινιες δεν τα παιζει για τα μπαζα ειναι.
islas canarias Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 μια ερωτηση. σε μερικα mkv που κατεβαζω ειναι hardcoded οι υποτιτλοι και δε χριεαζεται srt ή txt αρχειο. σε πολλες απο αυτες τις ταινιες ομως, το egreat μου βγαζει "subtitle format not supported". τι γινετε σε αυτη τη περιπτωση., ξερει κανεις? ευχαριστω! Δε ξερει κανεις τιποτα? Επισης αλλο ενα θεμα: πολλες φορες περναω αρχεια στο σκληρο για να τα παιξω στην τηλεοραση μεσω egreat και τα αρχεια δε τα βλεπει!!! ειναι πολυ εκνευριστικο και δεν εχω καταλαβει γιατι το κανει. αν ξερει κανεις...
Mesqal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Παιδια καλησπερα, υπαρχει κανενας τροπος/mod firmware για να δινει audio delay απο το optical out?
hasiotis_john Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 "Crazy Price" για μια εβδομάδα στο e-shop! (95 ευρώ!)
manokios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση. Έχω το εν λόγω μηχανηματάκι και είμαι γενικά ικανοποιημένος. Θέλω όμως να του κάνω update μέσω νετ, γιατί κάποια αρχεία βίντεο δεν τα παίζει σωστά ή καθόλου. Όταν όμως πατάω ενημέρωση, μου βγάζει μήνυμα μετά από λίγα δευτερόλεπτα ότι το αίτημα δεν μπορεί να ικανοποιηθεί και να πατήσω <επιστροφή>, ενώ παλιά έβγαζε μια λίστα με τις ενημερώσεις. Ίσως ο update server που είχε ρυθμιστεί να συνδέεται η συσκευή να καταργήθηκε. Το θέμα είναι ότι στην ιστοσελίδα της εταιρείας υπάρχουν αρχεία αναβάθμισης σε μορφή .bin, τα οποία μπορώ να κατεβάσω, αλλά δεν βρίσκω επιλογή για να τα περάσω στο egreat. Ξέρετε πως; Εdit: άκυρο, το βρήκα...με usb στικάκι. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2010 από manokios
CENTAURUS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Aυτό το Egreat EG-M34A HD είναι ακόμα μια άξια αγορά ή έχει βγει κάποιο άλλο μεντια στην ίδια χρηματική κατηγορία που είναι καλύτερο? Bλέπω στα τελευταια ποσταρισματα διαφορα προβληματάκια... επίσης να ρωτήσω κ γω, κόπια απο μπλουρει παίζει? μπορω να συγχρονίσω τους υπότιτλους αν χρειαστεί?? Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2010 από CENTAURUS
kitrinos21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Γεια λοιπον και απο εναν νεο(απογοητευμενο για την ωρα)κατοχο του EGREAT EG-M34A Το πηρα σημερα απο E-shop και γυρισα σπιτι να δοκιμασω ολα χαρα και..."χωρις σημα" δοκιμασα HDMI & composite αλλα και στα 2 το ιδιο τι μπορει να ειναι ειχε κανενας παρομοιο προβλημα; Ελπιζω να εχω κανει εγω πατατα γιατι δεν εχω καμια διαθεση να τρεχω για να να δουν αν εχει προβλημα και ναι εχει ελα παρε αλλο (καμια εβδομαδα υποθεση)
CENTAURUS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 τελικά το πήρα και θέλω να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με την αναπαραγωγή mp3 και το οποίο λίγο με χάλασε...αν είναι όντως έτσι. διάλεξα να ακούσω μουσική από έναν φάκελο λοιπόν, διάλεξα το πρώτο κομμάτι, άρχισε να το παιζει μια χαρά αλλά με το που τέλιωσε σταμάτησε...δεν συνέχισε στο επόμενο δλδ του φακέλου...! Το άλλο που με ξάφνιασε είναι πως την ώρα που παίζει το mp3 δεν μπορώ να ακούσω το επόμενο πατώντας το next ή κάποιο άλλο κουμπί...θα πρεπει να το κανω stop να γυρίσω πίσω στον φάκελο και να διαλέξω το επόμενο κομματι... Την συσκευη την αγόρασα προχτες, οπότε ίσως να μην γνωρίζω τον τρόπο αν υπάρχει ή ακόμα και να είναι θέμα firmware η λύση...αν ξερει καποιος περισσότερα ας μου πει...
santor Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Επέλεξε αναπαραγωγή με το play και όχι με το enter.Θα παίξει όλο τον φάκελο και με επιλογή next - prev. ---------- Προσθήκη στις 13:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:08 ---------- Aυτό το Egreat EG-M34A HD είναι ακόμα μια άξια αγορά ή έχει βγει κάποιο άλλο μεντια στην ίδια χρηματική κατηγορία που είναι καλύτερο?Bλέπω στα τελευταια ποσταρισματα διαφορα προβληματάκια... επίσης να ρωτήσω κ γω, κόπια απο μπλουρει παίζει? μπορω να συγχρονίσω τους υπότιτλους αν χρειαστεί?? Eχει βγει το R1 με τσιπάκι της Realteκ με υποδεέστερη όμως εικόνα από το m-34 αλλά με υποστήριξη αναπαραγωγής blueray-iso.Εγώ πάντως βλέπω τα blue σε μορφή m2ts (τα οποία υποστηρίζει το m-34)αφού τα εξαγάγω με το pc.Eτσι κι αλλοιώς και για iso χρειάζεται ριπάρισμα και pc.Kαι τα δύο υποστηρίζουν υπότιτλους κανονικά. Αυτή τη στιγμή το καλύτερο player είναι το c-200 της pop corn ( εχει το τελευταίο τσιπάκι της sigma designs ) αλλά είναι αρκετά ακριβό.Για τα χρήματα που ζητά το m-34 είναι πάρα πολύ καλό και παραμετροποιήσιμο.Value for money αγορά.
gudinakos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Οτι κ να λεμε το μηχανημα ειναι για τα μπαζα δεν παιζει τιποτε,ασε που αν για καποιο λογο σταματησεις το εργο κ πας καποια στιγμη να το ξανα δεις το παει ολο απο την αρχη το πας στο γρηγορο κ εκει απογοητευει παει ως χ8,το WD ειναι κλασεις ανοτερο!!!!
TSOPK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ολοι εμεις που το εχουμε και ειμαστε ευχαριστημενοι (γιατι προφανως παιζει το 99% των αρχειων) ειμαστε χαζοι. Ευτυχως που εχουμε εσενα και μας ανοιγεις τα ματια
gudinakos Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Χαζος δεν ξερω αν εισαι κ δεν με ενδιαφερει προσωπικα,θυμα εισαι σιγουρα! ---------- Προσθήκη στις 11:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:14 ---------- παλι κατεβασα avi ταινια για τον μικρο μου κ δεν την παιζει κωλαει κ δεν εχει ηχο μου ρχετε να το σπασω,πειγα το στικ μεσα στο παιδικο που εχω το wd εβαλα το ιδιο αρχειο avi και παιζει τζαμι εχεις κ τον απο πανω να αμφισβητει,οποιος θελει το πουλαω. ---------- Προσθήκη στις 11:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:44 ---------- οποιος αμφισβητει του στελνω τα link με την ταινια σε email την κατεβαζει κ αν του παιξει ας με παρει τηλεφωνο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα