islas canarias Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 στη δικια μου περιπτωση, ενω νομιζα οτι ολα ειχαν συνδεθει κανονικα, ειχα λαθος password του wifi. το αλλαξα και δουλευε κανονικα το tplink. το εβγαλα ομως γιατι οι ταινιες ειχαν αθλια εικονα μεσω wifi.
nzeppos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Κάντε μου μια χάρη βρε παιδιά. Πήρα κι εγώ ένα egreat και θέλω να βάλω σαν system disk τούτον εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303619&u=WESTERN-DIGITAL-WD6400AADS-640GB-CAVIAR-GREEN-SATA2 Δεν θέλω όμως να τον συνδέσω χύμα πάνω στο egreat, θα προτιμούσα να του πάρω μια θήκη sata-σε-sata και να τον συνδέω με καλώδιο στη συσκευή. Έχετε καμια πρόταση για τέτοιο case? Κατά προτίμηση σε ebay. (φαντάζομαι το case θα πρέπει να είναι sata-to-sata και όχι sata-to-esata και άλλα παρόμοια)
bilonios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευση απο Lyxx: Παιδια προβλημα! Κατεβασα τις season του family guy, και ενω στον υπολογιστη τα παιζει μια χαρα, το egreat παιζει το βιντεο πιο γρηγορα απο τον ηχο.!! :S Πως στο καλο γινεται αυτο και γιατι το κανει; ------------------------------------------------------------------------------ Γεια σας και απο μενα. προχθες πηρα το Μ34Α και ομολογουμενως ειναι πολυ καλυτερο απο το WD που ειχα γιατι τα παιζει ολα. το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι και ο φιλος Lyxx που εγραψε στο φορουμ πριν 2 μηνες και δεν διαβασα απαντηση. σε ορισμενες ταινιες προηγειται η εικονα του ηχου κατα 1,2 δευτερα, ενω στον υπολογιστη παιζουν κανονικα. προκειται για αρχεια avi με ταινιες 2008 αλλα και 2009. εχετε και αλλοι το ιδιο προβλημα? και αν ναι πως λυνεται? περιμενω και ευχαριστω πολυ.
nhn Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 το torrent προγραμμα δεν δουλευει? εχει βγει καινουργιο firmware?thnxs
gertsag Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Θερμή παράκληση για βοήθεια. Λειτουργώ το συγκεκριμένο μηχανάκι για 5 μηνες περίπου. Είναι συνδεδεμένο σε server και η βάση μου έχει περίπου 30,000 τίτλους mp3. Κάποια στιγμή (πιθανότατα μετά την ανανέωση του firware) διαπίστωσα το εξής τρελλό : Τα μισά ή και περισσότερα τραγούδια σταμάτησαν να εμφανίζονται (υπάρχουν βέβαια στο δίσκο αλλά και στο Μedia Player) αλλά και πολλά από αυτα που εμφανίζονται δεν παίζουν. Και το κυριότερο : Αλλαξε η σειρά των τραγουδιών σε όλα τα albums, τα οποία πλέον εμφανίζονται όχι με τη σειρά που είναι γραμμένα αλλά αλφαβητικά (πχ το τραγούδι 5 του album που αρχίζει από α έγινε τώρα 1 και τοποθετήθηκε πρώτο). Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ;
nhn Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 τι διαφορα εχει αυτο "EGREAT EG-R1 με αυτο EGREAT EG-M34A? thnxs
Luxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευση απο Lyxx:Παιδια προβλημα! Κατεβασα τις season του family guy, και ενω στον υπολογιστη τα παιζει μια χαρα, το egreat παιζει το βιντεο πιο γρηγορα απο τον ηχο.!! :S Πως στο καλο γινεται αυτο και γιατι το κανει; ------------------------------------------------------------------------------ Γεια σας και απο μενα. προχθες πηρα το Μ34Α και ομολογουμενως ειναι πολυ καλυτερο απο το WD που ειχα γιατι τα παιζει ολα. το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι και ο φιλος Lyxx που εγραψε στο φορουμ πριν 2 μηνες και δεν διαβασα απαντηση. σε ορισμενες ταινιες προηγειται η εικονα του ηχου κατα 1,2 δευτερα, ενω στον υπολογιστη παιζουν κανονικα. προκειται για αρχεια avi με ταινιες 2008 αλλα και 2009. εχετε και αλλοι το ιδιο προβλημα? και αν ναι πως λυνεται? περιμενω και ευχαριστω πολυ. Οποιος μπορει να βοηθησει να το κανει. Ειναι πολυ περιεργο, γιατι δεν ειναι προβλημα των αρχειων, αλλα του egreat.
bilonios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 γεια και παλι. φιλε Lyxx τσεκαρα σε 2 αλλα ιδια μηχανακια τα συγκεκριμενα βιντεο που δεν συγχρονιζαν και κανουν ακριβως το ιδιο. το προβλημα ειναι στην κωδικοποιηση του αρχικου video. τα επανακωδικοποιησα με any video converter or power video converter και παιζουν ολα μια χαρα. Ευχαριστω παντως που δεν βρεθηκε κανεις να μπει στον κοπο να απαντησει αν και πιστευω οτι το προβλημα αφορα και αλλους. παροιμια: μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πηδα.
ThanTG Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Τον αγόρασα και εγώ αυτον τον media player και μαζι έναν εξωτρικό. μετά ομως καταλαβα ότι για να εγκαταστήσω τα mmt apps πρεπει να είναι συνδεδεμενος όχι με usb αλλά sata. οπότε άμοιξα την θήκη και τον συνάδεσα έτσι και όλα καλα όμως δεν θέλω υπάρχει έτσι ο δίσκος τελείως "γυμνός" και σκέφτηκα να τον ξαναβάλω στην θήκη του και απλά να παρακάψω την μετατροπή από sata σε usb. και εδώ είναι η ερώτηση θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τον δίσκο υπερθέρμανση ίσως?
giorgosc61 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα, Είμαι ανάμεσα στο Egreat M34A και Xtreamer. Αυτό που θέλω να κάνω είναι: 1) Να παίζω DVD τα οποία έχω περάσει στο σκληρό 2) Να βλέπω εικόνες jpg από φωτογραφική 3) Να ακούω mp3 με playlists 4) Ιντερνετ radio μέσω shoutcast 5) Συνδέσω πάνω εξωτερικό usb δίσκο με τα αρχεία που θέλω να αναπαραγάγω. Ποιο από τα δύο θεωρείται πιο καλό και αξιόπιστο; Όλα θα γίνονται συνδεδεμένο μόνο σε Sony 40W5500. Ευχαριστώ.
gouzou Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας παιδιά. Το m34a δουλεύει μόνο με συγκεκριμένα usb wifi sticks? Δηλαδή πρέπει αναγκαστικά να πάρω το tp-link? Έχω δει ένα άλλο για παράδειγμα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615232&u=LINKSYS-WUSB600N-DUAL-BAND-WIRELESS-N-USB-ADAPTER και πιστεύω ότι το stick αυτό θα δουλεύει καλύτερα σε δίκτυο εφόσον μπορεί να αξιοποιήσει και τα 5GHz. Αυτό δηλαδή δεν θα δουλέψει στο egreat?
giorgosc61 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μετά από αυτά που διάβασα μάλλον και το Egreat M34a θα με καλύψει. Αυτό που δεν κατάλαβα όμως είναι εγώ που θέλω να συνδέσω έναν εξωτερικό passport WD 160GB στις usb θύρες αν θα έχει πρόβλημα με την παροχή ρεύματος από την usb θύρα του Egreat. Ο δίσκος είναι φορμαρισμένος σε ext3.... Τα ΝΜΤ applications είναι απαραίτητα για να ακούς mp3 και να βλέπεις ταινίες από τον εξωτερικό δίσκος και για shoutcast internet radio;
Whiteyez Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας παιδιά.Το m34a δουλεύει μόνο με συγκεκριμένα usb wifi sticks? Δηλαδή πρέπει αναγκαστικά να πάρω το tp-link? Έχω δει ένα άλλο για παράδειγμα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615232&u=LINKSYS-WUSB600N-DUAL-BAND-WIRELESS-N-USB-ADAPTER και πιστεύω ότι το stick αυτό θα δουλεύει καλύτερα σε δίκτυο εφόσον μπορεί να αξιοποιήσει και τα 5GHz. Αυτό δηλαδή δεν θα δουλέψει στο egreat? Αυτό δουλεύει με το m34a http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612356&u=TP-LINK-TL-WN821N-WIRELESS-N-2T2R-USB-ADAPTER
gouzou Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό δουλεύει με το m34a http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612356&u=TP-LINK-TL-WN821N-WIRELESS-N-2T2R-USB-ADAPTER Σε ευχαριστώ
zeremefico Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα, έχω το first gen wd media player και σκέφτομαι να το αλλάξω. Το EG-M34A μπορεί να κατεβάσει torrents από private trackers; Χωρίς να θέλω να χαλάσω το θέμα, μήπως να πάω προς popcorn a-200;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα