Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να εγκαταστησεις τα nmt tools πρεπει να συνδεσεις επανω στο egreat σκληρο μεσω της sata συνδεσης και οχι του usb αλλιως οσο και να παλευεις δεν θα το βαλεις ποτε...Εχει απαντηθει παρα πολλες φορες ποιο πανω αυτο!

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Για να εγκαταστησεις τα nmt tools πρεπει να συνδεσεις επανω στο egreat σκληρο μεσω της sata συνδεσης και οχι του usb αλλιως οσο και να παλευεις δεν θα το βαλεις ποτε...Εχει απαντηθει παρα πολλες φορες ποιο πανω αυτο!

Ναι αλλα γιατι στο manual λεει απλα να αντιγραφω το nmt αρχειο σε ενα δισκο usb να το συνδεσω στη συσκευη και να την ανοιξω και ολα θα γινουν μονα τους?

Κατι αλλο τωρα που κατι διαβασα παλι σε προηγουμενο post αλλα δεν το καταλαβα καλα. Αν εφκαταστησω τα NMT Tools αυτα θα εγκατασταθουν μεσα στο λογισμικο της συσκευης ή μεσα στον δισκο, δηλαδη οταν θα ειναι ο δισκος συνδεδεμενος θα λειτουργουν κανονικα και μολις τον ξεσυνδεσω θα ειναι οπως και πριν?

Και αν μπορει καποιος να μου πει αυτα που ειχα ρωτησει προηγουμενος περι format σε ext2 και ext3 τι παιζει...

Δημοσ.
Ναι αλλα γιατι στο manual λεει απλα να αντιγραφω το nmt αρχειο σε ενα δισκο usb να το συνδεσω στη συσκευη και να την ανοιξω και ολα θα γινουν μονα τους?

Κατι αλλο τωρα που κατι διαβασα παλι σε προηγουμενο post αλλα δεν το καταλαβα καλα. Αν εφκαταστησω τα NMT Tools αυτα θα εγκατασταθουν μεσα στο λογισμικο της συσκευης ή μεσα στον δισκο, δηλαδη οταν θα ειναι ο δισκος συνδεδεμενος θα λειτουργουν κανονικα και μολις τον ξεσυνδεσω θα ειναι οπως και πριν?

Και αν μπορει καποιος να μου πει αυτα που ειχα ρωτησει προηγουμενος περι format σε ext2 και ext3 τι παιζει...

ναι οταν ειναι επανω ο sata θα εχεις nmt tools οταν τον βγαζεις δεν θα εχεις

απλα οταν βαλεις τον sata θα στον κανει φορματ σε εχτ3 και θα χασεις ολα τα δεδομενα

μετα απλα με ενα ftp προγραμα τα ξαναβαζεις η με το προγραμα ext2fsd τον συνδεεις στο pc σου και τα κανεις copy paste. Στα vista και στα 7 ειχα προβλημα στην αντιγραφη η δεν τον εβλεπε καθολου λογω του ext3. Στα ΧΡ κανενα δουλεψε απροβληματιστα

Δημοσ.
ναι οταν ειναι επανω ο sata θα εχεις nmt tools οταν τον βγαζεις δεν θα εχεις

απλα οταν βαλεις τον sata θα στον κανει φορματ σε εχτ3 και θα χασεις ολα τα δεδομενα

μετα απλα με ενα ftp προγραμα τα ξαναβαζεις η με το προγραμα ext2fsd τον συνδεεις στο pc σου και τα κανεις copy paste. Στα vista και στα 7 ειχα προβλημα στην αντιγραφη η δεν τον εβλεπε καθολου λογω του ext3. Στα ΧΡ κανενα δουλεψε απροβληματιστα

Μαλιστα, δηλαδη απο οτι καταλαβα μετα οταν θα συνδεω τον δισκο στον υπολογιστη μου δεν θα μου τον βλεπει στο My Computer οπως παλια. Αλλα μπορω να βρω ενα δισκο SATA μονο για να ΝΜΤ Tools και να εχω και τον κανονικο μου USB σε NTFS συνδεδεμενο στο EGreat να βλεπω ταινιες?

Ή μπορω να κανω ενα μικρο partition για τα ΝΜΤ και το υπολοιπο να ειναι για τα αρχεια μου?

Δημοσ.
Μαλιστα, δηλαδη απο οτι καταλαβα μετα οταν θα συνδεω τον δισκο στον υπολογιστη μου δεν θα μου τον βλεπει στο My Computer οπως παλια. Αλλα μπορω να βρω ενα δισκο SATA μονο για να ΝΜΤ Tools και να εχω και τον κανονικο μου USB σε NTFS συνδεδεμενο στο EGreat να βλεπω ταινιες?

Ή μπορω να κανω ενα μικρο partition για τα ΝΜΤ και το υπολοιπο να ειναι για τα αρχεια μου?

σωστα

τωρα για το partition δεν το γνωριζω αν και δεν νομιζω να γινεται

Δημοσ.

Τελικά το πήρα και γω το μηχανάκι.Τις πρώτες μέρες δούλεψε άψογα.Ξαφνικά σήμερα άρχισε να μου κάνει διακοπές σέ όλα τα αρχεία MKV που έχω στον 320 GB WD passport σκληρό.Έχω περάσει την τελευταία αναβάθμιση.Τι άλλο μπορεί να φταίει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για αρχή ενα για σε όλους

το μηχανάκι το έχω πάρει εδω και κανα μηνα δουλεύει άψογα !!!

και σε hd και σε ful hd και οτι αρχεία που έχω βάλει τα παίζει ολα!!!

καταπληκτικό εργαλείο

τα προβλήματα που βρήκα ειναι 2

1 δεν μπορω να αλλάξω τραγούδι οταν παιζει mp3απο τις θήρες τις usb οχι από το δίκτυο περιμένω να τελειώσει και μετά να διαλέξω αλλο δεν πατιέται κανένα κουμπί ουτε το μπροστά ουτε το πίσω … κατι δεν κάνω καλά

και

2 δεν μπορώ να μπω απο το pc στο σκληρό του egreat ( το αντίστροφο το κάνω με το myihome)

πως μπορώ να μπω ( το εχω συνδεμένο στο δίκτυο καλωδιακά και εχω windows 7 )

Επεξ/σία από xrist3
Δημοσ.

εγω με το cuteftp μπαινω κανονικα

θυμαμαι ομως οτι οταν προσπαθουσα να μπω στο τανκ με το nmt community software δεν εμπαινε γιατι δεν αναγνωριζε το ονομα αλλα εμπαινα αμα εβαζα την ip του για ονομα η κατι τετοιο

παντως με win7 και το cuteftp δουλευει αψογα

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ, τελικά έπαιξα λίγο μαζί τους και είδα ότι τους παίζει όταν τους μετατρέψω σε ANSI. :-)

Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε συγκεκριμένες σειρές (όπως prison break) δεν τις κατάφερα. Θα το δουλέψω λίγο και με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας υπότιτλων μήπως το ξεμπλοκάρω.

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα μπορεις να πεις πως ακριβως έκανες τις μετατροπές?

Σε ευχαριστώ

Δημοσ.

Παιδια σορρυ αλλα εχει πολλες σελιδες το thread αυτο και δεν μπορω να το διαβασω ξανα ολο απο την αρχη. Θελω να παρω ενα wifi stick για να το συνδεω στο ιντερνετ, ποιο να παρω που να δουλευει σιγουρα? Ολα δουλευουν?

Δημοσ.

Το TP-LINK TL-WN821N WIRELESS-N 2T2R USB ADAPTER δουλεύει εγγυημένα. Πολύ πιθανό να είναι και το μοναδικό που αναγνωρίζει το egreat (εκτός αν έχει αλλάξει κάτι με πρόσφατο firmware).

Ο λόγος που δουλεύει είναι ότι έχει το ίδιο Atheros chipset με το WN100, που είναι το official wifi stick που συνεργάζεται με το ΝΜΤ (και φυσικά είναι το stick που πωλείται για το PopCorn). Το 821Ν δεν έχει vendor ID και το ΝΜΤ "μπερδεύεται" και νομίζει ότι έχεις συνδέσει το WN100. Οπότε δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.

Τι γίνετε με το Internet radio? Ενώ το egreat μου δίνει κανονική ip address δείχνει δηλαδή ότι είναι συνδεδεμένο κανονικά δεν μπορώ να κατεβάσω shoutcast radio.

Βγάζει συνέχει error.

Τι κάνω λάθος;

---------- Προσθήκη στις 09:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:56 ----------

Η σελίδα του egreatworld Internet δεν δουλεύει ξέρει κανείς μήπως έχει αλλάξει διεύθυνση;

Δημοσ.
Το TP-LINK TL-WN821N WIRELESS-N 2T2R USB ADAPTER δουλεύει εγγυημένα. Πολύ πιθανό να είναι και το μοναδικό που αναγνωρίζει το egreat (εκτός αν έχει αλλάξει κάτι με πρόσφατο firmware).

Ο λόγος που δουλεύει είναι ότι έχει το ίδιο Atheros chipset με το WN100, που είναι το official wifi stick που συνεργάζεται με το ΝΜΤ (και φυσικά είναι το stick που πωλείται για το PopCorn). Το 821Ν δεν έχει vendor ID και το ΝΜΤ "μπερδεύεται" και νομίζει ότι έχεις συνδέσει το WN100. Οπότε δουλεύει μια χαρά.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Θυμομουνα οτι ητανε TP-Link ενα που προτεινανε παλιοτερα τα παιδια αλλα δεν θυμομουνα ποιο απο ολα. Να σε πω, επειδη ειδα και στο ιντερνετ λιγο, υπαρχει version 1 ή 2 για αυτο? Γιατι κατι λεγανε οτι το καινουργιο δεν δουλευει. Αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Networking-Adapters/TP-LINK-Wireless-Usb-Adapter-N-Mimo-TL-WN821N.htm δουλευει? Για να παω να το παρω απο εκει...

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα ότι θα δουλέψει και να το πάρεις άμεσα. Αλλά αυτό που είπες περί version 1 και 2 με μπέρδεψε λίγο, γιατί ομολογώ ότι δεν έχω δει πουθενά να λένε κάτι τέτοιο.

edit: Τελικά έχεις δίκιο, εδώ http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=10620 λέγανε ότι το v2 δεν δουλεύει με το NMT, όμως προς το τέλος του thread λένε ότι τελικά συνεργάζεται με το updated firmware που βγήκε Φλεβάρη του 2009. Φυσικά όλη η κουβέντα γίνεται για το PopCorn A-110, αλλά φαντάζομαι τα ίδια θα ισχύουν και για το e-great.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες λίγη βοήθεια!

Αγόρασα κι εγώ το usb wi-fi stick της TP-Link (το recommended από εσάς σε προηγούμενα post...και με ψήσατε ρε μπαγάσες) και τώρα ψήνομαι εγώ ο ίδιος!

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι, ενώ από τη μια συνδέεται κανονικά με το router μου ασύρματα και με το ακόλουθο μήνυμα να εμφανίζεται στην καρτέλα Network>Connection>Wi-Fi Connected, τα Web Services του Menu δεν δουλεύουν καθόλου...

Επιχείρησα να συνδεθώ πολλές φορές ακόμα και με διαφορετικά κλειδιά ασφαλείας μέσα από το router μου και το menu του egreat στην επιλογή network αλλά τίποτα παραπάνω...

Τα NMT Application δεν δουλεύουν καθόλου...

Υπόψη ότι με ενσύρματο δίκτυο που χρησιμοποίησα την προηγούμενη εβδομάδα όλα πήγαιναν μια χαρά!

Έχει κανείς σας να προτείνει κάτι παραπάνω;

Λέτε να δοκιμάσω να περάσω τα NMT applications ξανά από την αρχή;

Θα κερδίσω κάτι;

Περιμένω τις ιδέες σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...