twmnmik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 τι εξοδο βγαζει η θηκη αυτη?το καλωδιο οντως ειναι δυσκολο εδω στην Ελλαδα,μονο Αυστραλια http://www.darkwire.com.au/html/wire_and_cable.html sata κανονικα βαζεις το καλωδιο που εχει μεσα το egreat και ξεμπερδευεις εγω εχω παρει μια αλλη με sata αλλα με εξωτερικη τροφοδοσια και χωρισα το καλωδιο στην μεση δεν την φερνει τωρα το e-shop και δεν εχω βρει καμια αλλη παρομοια
prezakis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα και πάλι. Τελικά πριν μου απαντήσει ο φίλος twmnmik, πετάχτηκα στο Πλαίσιο και πήρα τον Turbo-X 1TB με eSata και USB. Καπάκι πήγα σ'ένα κατάστημα Η/Υ στη Στουρνάρη και πήρα και ένα eSata to Sata καλώδιο. Ήλπιζα ότι ξεμπέρδεψα, αλλά τελικά ήμουν άτυχος, καθώς η κατάληξη Sata που έχει είναι "θυλικό" όπως και του eGreat. Συνεπώς, τώρα πρέπει να βρω με άκρη Sata "αρσενική". Αν κανένας γνωρίζει την λύση-μαγαζί, ας προτείνει...
twmnmik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα και πάλι. Τελικά πριν μου απαντήσει ο φίλος twmnmik, πετάχτηκα στο Πλαίσιο και πήρα τον Turbo-X 1TB με eSata και USB. Καπάκι πήγα σ'ένα κατάστημα Η/Υ στη Στουρνάρη και πήρα και ένα eSata to Sata καλώδιο. Ήλπιζα ότι ξεμπέρδεψα, αλλά τελικά ήμουν άτυχος, καθώς η κατάληξη Sata που έχει είναι "θυλικό" όπως και του eGreat. Συνεπώς, τώρα πρέπει να βρω με άκρη Sata "αρσενική". Αν κανένας γνωρίζει την λύση-μαγαζί, ας προτείνει... τον πας πισω στο πλαισιο και κοβεις πιστωτικο, αγοραζεις εναν εσωτερικο δισκο 1 ΤΒ μετα απο το ιδιο καταστημα και παραγγελνεις την θηκη που σε ειπα αλλιως e-bay και εχει οτι καλωδιο γουσταρεις στην κινα απλα πρεπει να πληρωσεις μεταφορικα για να ερθει πιο γρηγορα μιας και το δωρεαν μεταφορικα κανει κανενα μηνα
prezakis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Θα κάνω μία προσπάθεια στο ebay και αν δεν βρω τότε ίσως πάω να τους πρήξω για μία ακόμα φορά να μου το αλλάξουν. Είδωμεν... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:27 ---------- Τελικά βρήκα άκρη... http://www.microsatacables.com/catalog/i66.html Αύριο θα κάνω μια βολτούλα στα PCάδικα της Στουρνάρη κι αν δεν βρω τότε θα αγοράσω από εδώ.
talisman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ειδα προσφατα στην αγορα δισκο 2ΤΒ σε πολυ καλη τιμη.Τον διαβαζει το μηχανημα μας Κανενας ρε παιδια δεν εχει 2TB δισκο
TSOPK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Αν τον διαβαζει δεν ξερω αλλα σιγουρα θα κανεις καφε και τσιγαρο μεχρι να τον διαβασει Εχει ενα θεμα σε αυτο τον τομεα το M34A.
MasterX Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Με ενδιαφέρει να ακουω μουσική, να βλέπω φωτο, Divx/Xvid και ματροσκες (HD)... Ειμαι μεταξυ των Egreat EG-R1, Egreat EG-M34A HD και WD TV HD Live.... Πoιο ειναι καλύτερο τελικά??????
fourdim Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ο αδερφός μου πήρε το storex-aivx 370HD και στη δοκιμή που του κάναμε δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους.Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω μερικά πράγματα για το EGREAT EG-M34A HD NETWORKED MEDIA TANK επειδή είμαι λίγο άσχετος: 1) παίζει αρχεία MKV; 1) αναγνωρίζει υπότιτλους ελληνικούς srt; 2) o ενισχυτής μου "παίζει" ήχο DTS (έχει οπτική ίνα το multimedia για να τα συνδέσω 3) τι είναι το DTS downmix που λέτε ότι αναγνωρίζει με το τελευταίο firmware; Ευχαριστώ για όποια βοήθεια...
Luxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 1) Ναι 2)Ναι 3) Ωραιος 4) Αμα δεν ειχες τον ενισχυτη να μπορουσε να επαιζε τον ηχο DTS.
fourdim Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 1) Ναι2)Ναι 3) Ωραιος 4) Αμα δεν ειχες τον ενισχυτη να μπορουσε να επαιζε τον ηχο DTS. Σε ευχαριστώ πολύ,να υποθέσω ότι έχει οπτική ίνα για σύνδεση ήχου με τον ενισχυτή,έτσι;
fourdim Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 oxi, την αγοραζεις εσυ... Λάθος ερώτηση έκανα,έξοδο για οπτική ίνα εννούσα,τελωσπάντων έχει απ΄ότι κατάλαβα.Ευχαριστώ πολύ παιδιά...
mixalaros Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά το egreat το έχω αγοράσει εδώ και 3 μήνες, είναι ΣΟΥΠΕΡ! Το είχα συνδέσει με καλώδιο scart σε μια 14'' τηλεόραση που δεν υποστήριζε πολλά πολλά , αλλά έβλεπα τέλεια. Πρόσφατα αγόρασα και την Samsung LE32B450C4 LCD TV 32'' και ενώ με scart παίζει κανονικά είπα να δοκιμάσω το HDMI με HDκλπ κλπ. Αλλά με καμία ρύθμιση δεν δείχνει σήμα στην τηλεόραση. Στην αρχή φορτώνει και δείχνει την μαύρη εικόνα εισαγωγής αλλά μετα "χωρίς σήμα"!!! Ξερει κανείς τίποτα? Ευχαριστώ!!!
talisman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά το egreat το έχω αγοράσει εδώ και 3 μήνες, είναι ΣΟΥΠΕΡ!Το είχα συνδέσει με καλώδιο scart σε μια 14'' τηλεόραση που δεν υποστήριζε πολλά πολλά , αλλά έβλεπα τέλεια. Πρόσφατα αγόρασα και την Samsung LE32B450C4 LCD TV 32'' και ενώ με scart παίζει κανονικά είπα να δοκιμάσω το HDMI με HDκλπ κλπ. Αλλά με καμία ρύθμιση δεν δείχνει σήμα στην τηλεόραση. Στην αρχή φορτώνει και δείχνει την μαύρη εικόνα εισαγωγής αλλά μετα "χωρίς σήμα"!!! Ξερει κανείς τίποτα? Ευχαριστώ!!! Για κοιτα λιγο το ποστ 254
vagelisfil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας παιδες και καλη χρονια! Εχω το EGreat EG-M34A το οποιο ειναι πραγματικα ενα εξαιρετικο μηχανημα και το συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον δεν το εχει και ψαχνει να αγορασει ενα Μedia Center-Tank. Θελω να μου πει καποιος λιγο αναλυτικα τις οδηγιες εγκταστασης των NMT Tools δηλαδη να μπορω να μπαινω στο youtube να κατεβαζω torrent να εχω προσβαση στο NAS Server μου κτλ.. γιατι δεν τα καταφερνω. Εχω συνδεσει το Μ34Α στην LCD TV μου με HDMI 1080p@60Hz και εχω συνδεσει πανω και εναν WD MyBook Home 1TB μεσω USB 2.0. Αντεγραψα σε ενα φλασακι μου τα 3 αρχεια 50-17-091022-15-EGR-403-000.bin, linda.htm και syb8634.nmt που κατεβασα απο το EG-M31B-M33A-M34A-FW-20091022. Το φλασακι το δοκιμασα σε διαμορφωση FAT, FAT32 και extFAT αλλα μονο η FAT32 και η FAT δουλεψαν, καταφερα να κανω firmware update απο το αρχειο linda οπως λεει και στις οδηγιες αλλα δεν μπορω να εγκαταστησω τα NMT Tools αφου στο Maintance δεν μου εχει την καταληλη επιλογη (εχει μονο check for firmware update, reset to factory settings και disclaimer). Δοκιμασα ναβαλω μονο του το syb8634.nmt και αυτο που εχει το CD της συσκευης αλλα και αυτο που κατεβασα απο το ιντερνετ αλλα τιποτα. Tι δεν κανω σωστα? Ο δισκος πρεπει να ειναι συνδεδεμενος στη συσκευη και αν ναι θα χασω τα δεδομενα μου (σε προηγουμενο post διαβασα οτι ο δισκος πρεπει να ειναι συνδεδεμενος με καλωδιο eSata)? Στις οδηγιες λεει για format σε ext2 και ext3, τι να διαλεξω, στο δισκο εχω μονο ταινιες κυριως High Definition με αρχεια ισα και μεγαλυτερα των 10GB. Επισης πρεπει να εχω συνδεδεμενο και καποιο δικτιο για να γινει ολο αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα