Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@ avpap75: Ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες και την κατατοπιστικότατη απάντησή σου! :-)

Δεν κάνει τίποτα, γι' αυτό είμαστε εδώ. Η συσκευούλα έχει τρομερή ευελιξία αλλά πάνω απ' όλα είναι ένα εξαιρετικό Media Player. Πιστεύω πως όποιος φτιάξει και έναν φθηνό Linux File Server, με π.χ. ένα φθηνό Barebone της Shuttle θα συνδυάσει κατεβαστήρι. Home Server με εξαιρετική εμφάνιση, χαμηλό κόστος, χαμηλή κατανάλωση ρεύυματος και βέβαια χαμηλό θόρυβο και με το Egreat θα κάνει παπάδες!!!

Υ.Γ. Και αφήστε τους άλλους να ασχολούνται ακόμα με HTPC και ρυθμίσεις να το φέρουν στα μέτρα της κάθε LCD τηλεόρασης και βέβαια για πλάκα 150W περίπου κατανάλωση.

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Να και το DTS downmix για οσους δεν εχουν DTS decoding απο ενισχυτη. Πηραν το συμβολαιο απο DTS USA και περιμενουν απλά να γίνει το νεο FW.

http://www.egreatworld.com/en/forum/...13&PID=209#209

To link δε δουλεύει, ορίστε.

>dear all,

about the DTS license,today we have received the contract from the DTS USA,
so next step, we will ask the software company make the new firmware for us,

anyway,pls wait for our good news

http://www.egreatworld.com/en/forum/forum_posts.asp?TID=13&PN=2

Δημοσ.

ρε παιδια βρεπω οτι ο ftp στο Popcorn δουλευει γιατι σε εμενα δεν δουλευει η μονο σε μενα δεν δουλευει.

εχω το EG-M31B.

Δημοσ.

Ξέρετε αν με ένα γρήγορο USB stick (Ταχύτητα ανάγνωσης: 25 MB/sec.) θα μπορεί να παίξει 720p και 1080p;

Δημοσ.
Teac DW-224SL

Panasonic CW-8124-C

Nec AD-7633A (Optiarc DVD RW AD-7633A).

Αυτά έχουν τσεκαριστεί οτι παίζουν με το προηγούμενης γενιάς Egreat το οποίο φορά αποκλειστικά ίδιο τσίπ και έχει ίδιο λογισμικό. Έχω προσωπικά δοκιμάσει το Nec.

Το μηχάνημα το παρήγγειλα ήδη, αλλά έχω δύο ερωτήσεις σχετικά με τη σύνδεση εξωτερικού DVD-Player:

1. Μπορεί να αναπαράγει ταινία mkv γραμμένη σε DVD δισκάκι σε UDF-mode (αφού οι mkv ταινίες είναι συνήθως πάνω από 2 GB);

Αυτή η δυνατότητα είναι σημαντική για μένα γιατί κρατάω αντίγραφα των ταινιών mkv σε DVD δισκάκια.

2. Μπορεί να αναπαράγει από το DVD-player κανονικά DVD, ανοίγοντας τα VOB αρχεία;

Και μία άσχετη bonus ερώτηση :lol:

Υπάρχει εξωτερικό DVD-player που να μην χρειάζεται ξεχωριστή τροφοδοσία (να παίρνει ρεύμα από τη USB θύρα);

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σου.

Δημοσ.

Επίσης, αν συνδέσω εξωτερικό δίσκο που χρησιμοποιεί 2 καλώδια USB (1 για ρεύμα και ένα για δεδομένα) θα τον δεί κανονικά;

Δημοσ.
Ξέρετε αν με ένα γρήγορο USB stick (Ταχύτητα ανάγνωσης: 25 MB/sec.) θα μπορεί να παίξει 720p και 1080p;

720p με βεβαιότητα.

Δημοσ.

το πηρα σημερα και το εβαλα σε μια 26 τηλ lcd με συνδεση hdmi αλλα δεν μου το βρίσκει.... πάτησα και το tvmode + 0 αλλα τιποτα...

τι γινετε?

Δημοσ.

για να καταλαβω....

1)τελικα μπορει να χρησιμοποιηθει σαν κατεβαστηρι με το pc κλειστο? στην περιγραφη που δινει το

eshop,λεει οτι μπορει,αν δεν κανω λαθος

2)DTS παιζει απευθειας απο την hdmi?

3)Ποια ειναι τα κυριοτερα μειονεκτηματα σε σχεση με τα υπολοιπα MEDIA players?

TIA

Δημοσ.
Το μηχάνημα το παρήγγειλα ήδη, αλλά έχω δύο ερωτήσεις σχετικά με τη σύνδεση εξωτερικού DVD-Player:

1. Μπορεί να αναπαράγει ταινία mkv γραμμένη σε DVD δισκάκι σε UDF-mode (αφού οι mkv ταινίες είναι συνήθως πάνω από 2 GB);

Αυτή η δυνατότητα είναι σημαντική για μένα γιατί κρατάω αντίγραφα των ταινιών mkv σε DVD δισκάκια.

2. Μπορεί να αναπαράγει από το DVD-player κανονικά DVD, ανοίγοντας τα VOB αρχεία;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σου.

1) Ναι μπορεί να αναπαράγει .mkv από DVD-Player αλλά δεν ξέρω αν σε βολεύει αυτή η επιλογή απ' τη στιγμή που παίρνεις ένα εξωτερικό σκληρό 1TB και αποθηκεύεις τα πάντα εκεί, ίσως να σε προβληματίσει ο θόρυβος του DVD-Player διότι τα DVD-ROM είναι γρήγορα και βέβαια το Egreat δεν έχει δυνατότητα να μειώσει την ταχύτητα μέσω λογισμικού.

2) Ναι αρκεί να μην έχουν κλείδωμα. Που σημαίνει ότι αντίγραφα π.χ. με το DVD-Decrypter τα διαβάσει σίγουρα.

3) Όχι απ' ότι ξέρω.

Φίλε Fader ναι λογικά θα τον δεί κανονικά τον σκληρό σου τον σκληρό αλλά καλό θα είναι να το δοκιμάσεις σε κάποιο φίλο.

Φίλε Xorxhs! α) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατεβαστήρι στην θεωρία, αλλά στην πράξη τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η ψύξη του είναι παθητική πράγμα που σημαίνει οτι σε πολύωρη χρήση θα ψήνεται "μπριζόλες" πόσο μάλλον σε 24ώρη χρήση. .β) DTS παίζει κατευθείαν απ' την HDMI αρκεί να έχεις ενισχυτή με HDMI που να το υποστηρίζει. γ) Προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο MEdia Player σε απόδοση/τιμή αυτή την στιγμή, αλλά το Popcorn υπερτερεί σε ποιότητα κατασκευής αλλά και Firmware. Βέβαια κοστίζει 250 €.

Φίλε Billy Mant δώσε μας και άλλες πληροφορίες. Τι ανάλυση έχει η LCD σου; Με τι σύνδεση τα ένωσε; Και βέβαια δοκίμασες κάποια άλλη σύνδεση (component, composite κ.τ.λ.);

Δημοσ.

Έχω φορμάρει έναν σκληρό δίσκο σε NTFS και τον σύνδεσα πάνω στο egreat με sata, πέρασα mkv ταινίες και μόλις πατήσω κάποια για να παίξει, πάει να την παίξει και με ξαναπετάει στο φάκελο της ταινίας. Αυτό γίνεται και σε wmv και mov.

Καμιά ιδέα κανείς;

Δημοσ.
Έχω φορμάρει έναν σκληρό δίσκο σε NTFS και τον σύνδεσα πάνω στο egreat με sata, πέρασα mkv ταινίες και μόλις πατήσω κάποια για να παίξει, πάει να την παίξει και με ξαναπετάει στο φάκελο της ταινίας. Αυτό γίνεται και σε wmv και mov.

Καμιά ιδέα κανείς;

Γιατί όμως σε NTFS και όχι σε EXT2, EXT3 που υποστηρίζει η συσκευή; Linux λογισμικό γάρ.

Διάβασε φίλε μου το Wiki http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Help:Formatting

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...