leequid Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 http://www.lundman.net/wiki/index.php/NMT:Apps Βρήκα και κάμποσα ακόμα σχετικά link αλλά δέν θα το δοκίμαζα άν και δεν καταλαβαίνω και πολλά. Θα έλεγα να αρκεστείς στον sata δίσκο μια και έτσι είναι φτιαγμένο να δουλεύει. Ευχαριστω πολυ εστω και καθυστερημενα! Το βρηκα και γω αυτο αλλα ειναι μια λυση μη αξιοπιστη.
TSOPK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Επεσε στα χερια μου μια ταινια (mkv) με ενσωματωμενους ελληνικους subs. Οταν τους επελεξα μου εδειχνε κινεζικα. Ελληνικους subs σε ξεχωριστο αρχειο τους δειχνει κανονικα. Ειναι καποια ρυθμιση που μου εχει ξεφυγει?
kounelos1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά καλησπέρα,μια ερώτηση,το egreat υποστηρίζει φορμα φωτογραφιών όπως jpeg κτλ.?
TeoNOKIA Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά καλησπέρα,μια ερώτηση,το egreat υποστηρίζει φορμα φωτογραφιών όπως jpeg κτλ.? Βεβαίως και υποστηρίζει!
kounelos1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί τότε δεν το γράφει στα χαρακτηριστικά του,στη σελίδα?
shodan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί ίσως το θεωρούν δεδομένο από τη στιγμή που μια τηλεόραση τώρα πλέον ή ακόμα και το πιο φθηνό dvd player διαβάζουν φωτογραφίες.
kounelos1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Eγινε παιδιά,σας ευχαριστώ πολύ,το παρήγγειλα χθές και περιμένω να το παραλάβω σήμερα,ευχαριστώ πολύ.
johzaf Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Το τελευταίο firmware του egreat ανεβασμένο στο Rapidshare το Link εδώ.
islas canarias Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 μια ακομη αποψη, το πηρα πριν λιγες μερες, το μηχανημα λειτουργει ΑΨΟΓΑ, ειναι η καλυτερη hitech αγορα στα λεφτα αυτα που εκανα τα τελευταια χρονια! θα ρωτησω ομως ξανα γιατι δεν ειχα λαβει απαντηση. πως θα το κανω να λειτουργησει ασυρματα? το ρουτερ ειναι μακρια και δε σηκωνει καλωδιο η υποθεση. θελει εξωτ. wifi στικακι?
johzaf Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 μια ακομη αποψη, το πηρα πριν λιγες μερες, το μηχανημα λειτουργει ΑΨΟΓΑ, ειναι η καλυτερη hitech αγορα στα λεφτα αυτα που εκανα τα τελευταια χρονια! θα ρωτησω ομως ξανα γιατι δεν ειχα λαβει απαντηση. πως θα το κανω να λειτουργησει ασυρματα? το ρουτερ ειναι μακρια και δε σηκωνει καλωδιο η υποθεση. θελει εξωτ. wifi στικακι? ναι θέλεi εξωτερικό stick Tplink
islas canarias Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ναι θέλεi εξωτερικό stick Tplink ευχαριστω. μπορω να εχω καποιο λινκ (καποιο eshop) με κατι που παιζει, επιβεβαιωμενο?
johzaf Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω. μπορω να εχω καποιο λινκ (καποιο eshop) με κατι που παιζει, επιβεβαιωμενο? Μπορείς να το βρείς σχετικά εύκολα!
islas canarias Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 thanx, το ειδα μολις και στο eshop. αλλα εχω win7 και βλεπω δε δειχνει συμβατοτητα. το δουλευει κανεις σε 7?
johzaf Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 thanx, το ειδα μολις και στο eshop. αλλα εχω win7 και βλεπω δε δειχνει συμβατοτητα. το δουλευει κανεις σε 7? Τι σχέση έχουν τα windows 7 με την λειτουργία του stick που θα είναι εγκατεστημένο στο egreat; Το egreat τρέχει Linux.
islas canarias Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Τι σχέση έχουν τα windows 7 με την λειτουργία του stick που θα είναι εγκατεστημένο στο egreat;Το egreat τρέχει Linux. hmm ναι σωστα, απο κεκτημενη μαλλον το γραψα αφου σθνηθως ψωνιζω τετοια για το pc και οχι για media tanks το παραγγειλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα