Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κακό με το M34A είναι ότι δεν έχει κάρτα τηλεόρασης..... όσον αφορά τα παραπάνω που ρώτησα είναι στάνταρ ότι γίνονται?

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mέχρι πρόσφατα είχε ένα πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους.Δεν ξέρω αν έχει βγάλει καινούργιο firmware και το έχει διορθώσει.Εχε επίσης υπόψιν σου ότι ο δέκτης του είναι ψηφιακός μόνο, καθώς και ότι δικτυακά το μόνο που κάνει είναι να κάνει streaming από το pc. (βλέπε Ηχος & Εικόνα,Οκτώβρης 2009)

Δημοσ.

E...μάλλον! Αφού πιάνει μόνο τα ψηφιακά.Και κάτι άλλο που πρέπει να διερευνηθεί έιναι αν ο δέκτης είναι mpeg4 η μόνο mpeg2.

Δημοσ.
Παιδιά Καλημέρα,

'Έχω αγοράσει το e-great ,Μ34Α,και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα:

1. Στο μενού δεν μου εμφανίζει το "MNT application για να μπορέσω να κάνω τις ρυθμίσεις του server.

2. Όταν χρησιμοποιώ τα πλήκτρα REV η FWD χάνεται ο συγχρονισμός εικόνας φωνής

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Ευχαριστώ

πρεπει να του βαλεις σατα δισκο και να τον εχεις να φαινεται αφορμαριστος

να του βαλεις και ενα usb σκληρο η στικακι με το αρχειο syb8634.nmt

οταν το ξεκινησεις θα βρει τον σκληρο και θα στον φορμαρει σε ext3 μετα θα σου ζητησει το αρχειο και θα του βαλεις που το εχεις αποθηκευμενο στο usb

μετα θα θα δεις το μενου των nmt tools.

απλα να ξερεις οτι αυτα αποθηκευονται στον σατα οποτε πρεπει να ειναι παντα επανω

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι κι εγώ να αγοράσω το e-great.

Μ' ενδιαφέρει όμως το αν υποστηρίζει το E-Great εξωτερική ντιβιντιέρα με τη usb σύνδεση.

Έχω πολλές ματρόσκες 720p και 1080p γραμμένες σε δισκάκια μιας και δεν μπορώ να τα έχω όλα σε σκληρούς.

Μπορεί να παίξει το E-Great από dvd δισκάκια τέτοια αρχεία; Θα ήθελα να αποφύγω το φόρτωμα σε εξωτερικό σκληρό ή σε σκληρό του υπολογιστή μέσω δικτύου.

Αν έχει δοκιμάσει κάποιος να παίξει mkv αρχεία μ' αυτόν τον τρόπο ας μας διαφωτίσει.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Επειδή με έχουνε ρωτήσει πολλοί και θα θελα να το διευκρινήσω, το EGREAT παίζει μια χαρά σε 802.11g/b wireless δίκτυα. Έχει Linux όπως ξέρουμε και υποστηρίζει πολύ καλά τα εν λόγω πρωτόκολλα.

Δε χρειάζεται να αγοράσετε καινούργιο router για να το βάλετε στο δίκτυο, ούτε απαραίτητα Usb wifi με 802.11n δυνατότητες.

Απλά στην περίπτωση που δεν κάνετε 802.11n δίκτυο δε θα μπορείτε να παίζετε high definition ταινίες από wireless διότι το δίκτυο είναι αργό και θα κάνει σπασίματα η ταινία.

Για όλες τις οιπόλοιπες ταινίες όμως, το download από torrent Κλπ θα δουλέυουν κανονικά. Μη ξοδέυεστε δηλ τζάμπα διότι τις HD ταινίες το πιο πιθανό είναι να τις έχετε σε εξωτερικό δίσκο ή usb- bluray.

http://www.egreatworld.com/en/forum/forum_posts.asp?TID=197&PID=645

Δημοσ.

παιδια συγνωμη αλλα πηρα κ γω το m34 και δε καταλαβαινω τι παιζει (αν παιζει) με wireless. θελει εξωτερικο usb wireless στικακι? ή κατι δε κανω καλα?

κατα τ'αλλα δουλευει μια χαρα!

Δημοσ.

Παιδες γεια χαρα!Ειμαι νεος στην παρεα σας και θελω βοηθεια.Πριν καμια βδομαδα αγορασα το egreatm34a...και επειδη δεν τη παλευω αλλο ας μου πει ενα καλο παιδι αν εχει ενσωματομενο torrent το μηχανημα.Αν ναι εγω δεν τον βλεπω πουθενα στα μενου!Αν παλι δεν εχει πως γινεται η εγκατασταση;Ρc δεν εχω αν χρειαζεται..Δεν το κατεχω το αθλημα παρακαλω ας βοηθησει καποιος!!!

Δημοσ.
Παιδες γεια χαρα!Ειμαι νεος στην παρεα σας και θελω βοηθεια.Πριν καμια βδομαδα αγορασα το egreatm34a...και επειδη δεν τη παλευω αλλο ας μου πει ενα καλο παιδι αν εχει ενσωματομενο torrent το μηχανημα.Αν ναι εγω δεν τον βλεπω πουθενα στα μενου!Αν παλι δεν εχει πως γινεται η εγκατασταση;Ρc δεν εχω αν χρειαζεται..Δεν το κατεχω το αθλημα παρακαλω ας βοηθησει καποιος!!!

τελικα βρηκα τι παιζει σε προηγουμενες σελιδες..ειπα και γω γιατι με γραφετε ετσι!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέο firmware http://www.egreatworld.com/en/Download.asp?BigClassName=EG-M33A%20firmware

ΜΗΝ το βάλετε. Το δοκίμασα και μου έκανε σπασήματα στον ήχο σε AC3 και το γύρισα αμέσως στο προηγούμενο. Επίσης δέν μου έκανε εγκατάσταση τα καινούρια NMT Tools.

Εχει κανείς ιδέα τι είναι τα 3 τελευταία ψηφία του firmware?

Γιατί πρίν όλα αυτά είχα το "50-17-090204-15-EGR-403-075" και τώρα άλλαξαν σε "-000". Καλά δέν περιμένω απάντηση σε αυτό, απλά ρωτάω μήπως...

Επεξ/σία από haldailas
Δημοσ.
Το εργαλείο με τιμή 105 ευρώ στο Crazy Sundays στο E-Shop

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717&sid=1

Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγο πρόλαβα στο Crazy Sundays το EGREAT EG-M31B στα 129 ευρώ απο 189 που το είχε. Μετά είδα το Μ34 στα 105 ευρώ και ένα καινούριο που έβγαλαν το EG-R1. Αξίζει τα λεφτά του το Μ31Β ή είναι παλιό? Ποιές οι διαφορές του με τα άλλα? Μήπως να το δώσω πίσω και να πάρω κάποιο απο τα άλλα?

Ευχαρστώ και συγνώμη για τι μακροσκελές ποστ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...