Whiteyez Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα παιδιά!!!Έχω και εγώ μια ερώτηση για το egreat m34a! Όταν συνδέεται εξωτερικό dvd και παίζει ταινία πως γίνεται να αλλάξει το aspect ratio από 4:3 σε 16:9;;; Στα settings δε βρήκα τέτοια επιλογή. Ξέρει κανένας;;;; Αν θυμάμαι καλά από το χειριστήριο γίνεται η δουλειά.
islas canarias Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα σε ολους. ασχετος απο media streaming, μεχρι τωρα συνδεω το pc στην lcd και κανω τη δουλεια μου, αλλα θα μετακομισω και θα βαλω το pc σε αλλο δωματιο οποτε λεω να δοκιμασω το egreat για το οποιο ακουω καλα λογια. η ερωτηση μου ειναι, υπαρχει κατι οικονομικο σε 2.1 ηχο που να συνδεεται με αυτο?
KoGi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα σε ολους. ασχετος απο media streaming, μεχρι τωρα συνδεω το pc στην lcd και κανω τη δουλεια μου, αλλα θα μετακομισω και θα βαλω το pc σε αλλο δωματιο οποτε λεω να δοκιμασω το egreat για το οποιο ακουω καλα λογια. η ερωτηση μου ειναι, υπαρχει κατι οικονομικο σε 2.1 ηχο που να συνδεεται με αυτο? Κι εγω στην ιδια φαση ειμαι και για τον ιδιο λογο λεω να παρω το egreat. Αλλα ειναι κριμα κι αμαρτια να του βαλεις 2.1 ηχεια... Παρε 5.1 ηχεια για να απολαυσεις τις ταινιες. Εγω θα του βαλω τα Logitech Z5400 που εχω. Υπαρχουν και πιο οικονομικα να διαλεξεις. Οχι 2.1 ομως, θα το μετανιωσεις.
lamousis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Αν θυμάμαι καλά από το χειριστήριο γίνεται η δουλειά. Από το χειριστήριο δεν αλλάζει το aspect ratio. Το μόνο που κάνει είναι zoom και αλλάζει το pan & scan. Η οθόνη όμως μένει 4:3
Luxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Παιδια καποιες ερωτησεις!! Το vga mode τι ειναι; στο off ή στο on να το εχω; Το χρωματικο πεδιο το εχω στο 0-255. Καλα το εχω; To Hdmi Audio στο On; Ηχος στερεο ή 5.1; Δεν εχω ηχεια 5.1 Ο ηχος απο το χειριστηριο του egreat τι ακριβως κανει; Σχεδον ολες τις ταινιες ( κυριως HD βλεπω ) τις βαζω στο actual size και το μειωνω στο 96% ωστε να μη χανω καθολου εικονα. Εχω και ενα προβλημα με το family guy. Ο ηχος παει πιο μπροστα απο την εικονα!! Πως στο καλο γινεται αυτο; Στον υπολογιστη το παιζει μια χαρα! Και κατι τελευταιο. Συνδεω τα ηχεια 2.1 που εχω με την τηλεοραση στην υποδοχη για τα ακουστικα. Τι μου προτεινετε οσο αφορα τον ηχο. Να τον ανεβαζω απο το egreat, απο τη τηλεοραση, απο τα ηχεια ή ενα συνδιασμο; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:39 ---------- Από το χειριστήριο δεν αλλάζει το aspect ratio. Το μόνο που κάνει είναι zoom και αλλάζει το pan & scan. Η οθόνη όμως μένει 4:3Θα πας στις ρυθμισεις του egreat και θα αλλαξεις το tv type σε 16:9. Αλλα νομιζω πρεπει να το αλλαξεις και απο το χειριστηριο.
ntinos1985 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω όταν κάνεις download υπάρχει limit στο αρχέιο που κατεβάζεις ή παίρνει οπιοδήποτε μέγεθος??? (π.χ για torrents) επίσης κάτι που θα ήθελα να ξέρω upload μπορείς να κάνεις για torrents?? για να μην αφήνω τον υπολογιστή το βράδυ (για ratio) ευχαριστωώ
Luxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μαγκες pls απαντηστε στις ερωτησεις μου! Παιδευομαι εδω και ημερες!!
ntinos1985 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά τι προτείνετε???? Egreat EG-M34A ή το WD HD tv LIVE???? πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα???
vstratis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 αυτο το egreat δεν μαφηνει να αγιασω ξαφνικα σημερα εχω ενα σημαντικο[;] προβλημα. Χθες ειδα μια ταινια κανονικα και μετα το εκλεισα. Το πρωι σημερα πηγα να δω τη συνεχεια... και μου βγαζει με το που ανοιγει no signal! Εχω αλλαξει θυρα hdmi, καλωδιο hdmi, δοκιμασα με το κουμπι tvmode και μετα 0, 7 κλπ. Τπτ! Το πρασινο λαμπακι ειναι αναμενο, τους σκληρους δειχνει να τους διαβαζει. Το δοκιμασα και με και χωρις σκληρους κλπ. Δεν εχω κανει ΚΑΜΙΑ 'επεμβαση' στο egreat (ουτε καν το επισημο του ιουνιου) και δεν το εχω στο δικτυο... τι μπορει να φταιει ΠΡΙΝ το παω πισω στο eshop
Vaggelis k Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά Καλημέρα, 'Έχω αγοράσει το e-great ,Μ34Α,και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα: 1. Στο μενού δεν μου εμφανίζει το "MNT application για να μπορέσω να κάνω τις ρυθμίσεις του server. 2. Όταν χρησιμοποιώ τα πλήκτρα REV η FWD χάνεται ο συγχρονισμός εικόνας φωνής Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ
haldailas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Σε κάποιες ταινίες σε 1080p που έχουν σε μερικές σκηνές υψηλό bitrate (25 Mbps +) κολάει όταν τις παίζω απτο δίσκο(είτε μέσω usb είτε μέσω sata). Αν όμως συνδέσω τον ίδιο δίσκο μέσω usb στον υπολογιστή τον κάνω share και τις τρέξω μέσω δικτύου(crossover καλώδιο), δέ μασάει. Τρέχει ακόμα και σε fast forward. Τί παίζει με τις θύρες του egreat? Είναι αργές ή κατι άλλο? Μήπως φταίει το partition του δίσκου που είναι σε NTFS και όχι σε ext2/3? Το δοκίμασα και στο egreat ενώς φίλου μήπως είχε κανα προβλημα το δικό μου και γίνεται το ίδιο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:22 ---------- Τελικά έχει να κάνει με το NTFS. Φόρμαρα τον δίσκο σε EXT3 και τρέχει τις ταινίες χωρίς τα κολλήματα που έκανε πρίν. Ισως έχει να κάνει με το γεγονός ότι στο NTFS λειτουργεί σε read only mode και δεν κάνει cashe στο δίσκο ή κάτι τέτοιο. Κρίμα γιατί δεν βολεύει το EXT3 γιατί χρειάζονται drivers για τα windows για να τον δούν, στον δίσκο δεσμεύεται ένα 5% και το egreat δέν μου βλέπει τους φακέλους. Πρέπει να βάζω τις ταινίες χύμα στο δίσκο για να τις δεί. Καμιά ιδέα κανείς? Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2009 από haldailas
vstratis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 επανερχομαι με περιεργη 'λυση'.... η τηλεοραση εχει 3 υποδοχες hdmi, και στις 3 ειχε προβλημα. Με 2 διαφορετικα καλωδια επισης ... Δοκιμασα και το dvdrec που συνδεεται με hdmi στην τηλεοραση και παρατηρησα οτι το προβλημα ηταν και εκει... χωρις καμια εξηγηση μιας κ μεχρι την προηγουμενη μερα ολα ηταν οκ... Δοκιμασα και την επομενη μερα και το προβλημα παρεμενε. Δοκιμασα ΚΑΙ το laptop με hdmi στην τηλεοραση και ΠΑΛΙ υπηρχε προβλημα. ΑΡΑ θεωρησα πως πρεπει να παω την τηλεοραση πισω για ελεγχο .... Σημερα το πρωι ενω ειχα συνδεδεμενο το dvdrec λεω ας δω παλι, και θαυμα! Δουλευει το hdmi! Βαζω το egreat και αυτο μια χαρα! Τι μπορει να εφταιξε; Και πως το 'ελεγχω';
gipik Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Σε τι κωδικοποίηση αρχείου είναι οι υπότιτλοι SRT; (UTF,UTF-8, ANSI, big endian); Το τσεκάρισες; Μπορείς εύκολα να τους αλλάξεις χρησιμοποιώντας το notepad. Ευχαριστώ πολύ, τελικά έπαιξα λίγο μαζί τους και είδα ότι τους παίζει όταν τους μετατρέψω σε ANSI. Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε συγκεκριμένες σειρές (όπως prison break) δεν τις κατάφερα. Θα το δουλέψω λίγο και με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας υπότιτλων μήπως το ξεμπλοκάρω.
XGamerX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι να πάρω το egreat και συγκεκριμένα αυτό και θα το συνδέσω με hdmi το οποιο θα πηγαίνει στον ενισχυτή και από εκεί στον βιντεοπροβολέα.Tο e-great μπορεί να παίξει όλα τα αρχεία video και κύριος MKV με εξωτερικούς υπότιτλους η υπάρχει περίπτωση κάποιες να μην τις παίζει? επίσης μπορεί να κάνει bitstream τοv ήχο από την hdmi? γιατί κάποια MKV μπορεί να έχουν lpcm 5.1-7.1...... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2009 από XGamerX
santor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Σκέφτομαι να πάρω το egreat και συγκεκριμένα αυτό και θα το συνδέσω με hdmi το οποιο θα πηγαίνει στον ενισχυτή και από εκεί στον βιντεοπροβολέα.Tο e-great μπορεί να παίξει όλα τα αρχεία video και κύριος MKV με εξωτερικούς υπότιτλους η υπάρχει περίπτωση κάποιες να μην τις παίζει? επίσης μπορεί να κάνει bitstream τοv ήχο από την hdmi? γιατί κάποια MKV μπορεί να έχουν lpcm 5.1-7.1...... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Φίλε μου προτίμησε όποιο άλλο egreat εκτός από αυτό.Εχουν ακουστεί προβλήματα με το συγκεκριμένο.Ολα αυτά που ζητάς γίνονται με το m34a το οποίο είναι και φθηνό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα