Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα

πως θα το συνδεσω με εναν εξωτερικο WD 1ΤΒ που ειναι

δικτυακος?

Δεν τον βλεπει με τιποτα,ειναι πανω σε ενα switch us robotics ,στο ιντερνετ μπαινει κανονικα.

τι βαζω στην κονοχρηστη ονομασια?την ΙP me http:// η χωρις αυτο?

ευχαριστω

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Μ34Α μπορει να διαγραψει κλπ. αρχεια μονο σε δισκους ext3, πατωντας στο file mode, κανοντας προσθηκη στη λιστα και μετα ξαναπατωντας file mode και επιλεγοντας διαγραφη ολων των στοιχειων της λιστας.

Αυτο δε μπορει να το κανει σε ntfs δισκους (read only). Εγκαθιστωντας το NTFS-3G που υπαρχει στον communitysoftwareinstaller, και πατωντας το Eject στο remote, θα δειτε το ονομα του δισκου να αλλαζει απο USB_DRIVE_A-1 σε USB_DRIVE_A-1_NTFS_3G, και μπορειτε να διαγραψετε πλεον αρχεια κανονικα. Μετα ξαναπατωντας το eject o δισκος επανερχεται στο ασφαλεστερο read only mode που ηταν πριν...

Δημοσ.
καλημερα

πως θα το συνδεσω με εναν εξωτερικο WD 1ΤΒ που ειναι

δικτυακος?

Δεν τον βλεπει με τιποτα,ειναι πανω σε ενα switch us robotics ,στο ιντερνετ μπαινει κανονικα.

τι βαζω στην κονοχρηστη ονομασια?την ΙP me http:// η χωρις αυτο?

ευχαριστω

Δεν έχω το egreat, αλλά να σου πω μια ιδέα κι ας πάει χαμένη. Δοκίμασε να βάλεις \\ πριν την ΙΡ. Δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει αυτό σε unixοειδή συστήματα...

Δημοσ.

Γεια σας! Οντως πολυ ωραιο το μηχανημα, αλλα εχω μια χαζη ερωτηση:

Μπορω να εγκαταστησω τα ΝΜΤ tools σε USB Stick ή Εξωτερικο δισκο USB?

Θελω να αποφυγω να βαλω ενα χυμα SATA δισκο στο σαλονι.

Συγγνωμη, αλλα δεν μπορω να εντοπισω πουθενα την απαντηση..

Ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα σας,

πως είναι δυνατόν σε κάποιες ταινίες οι υπότιτλοι (.srt) να εμφανίζονται κανονικά, σε άλλες περιπτώσεις να μην εμφανίζονται καθόλου και τέλος σε άλλη περίπτωση (mvk) να εμφανίζονται με διάφορους άσχετους χαρακτήρες (σχήματα κλπ). Η σύνδεση με τον WHS είναι μέσω modem/router με wifi και διαβάζει είτε από τον σκληρό του server, είτε από εξωτερικό ethernet (wd - MYBOOK) συνδεδεμένο στο router. Ολες οι ταινίες στο pc παίζουν χωρίς πρόβλημα με τους υπότιτλους. Έχω την εντύπωση και θέλω να το επιβεβαιώσω ότι παίζουν καλά με το VLC αλλά όχι και με το Window Media Player. Ότι αφορά ονομασίες αρχείων κλπ όλα είναι ίδια. Καμιά ιδέα;

Επεξ/σία από gipik
Δημοσ.

Σε τι κωδικοποίηση αρχείου είναι οι υπότιτλοι SRT; (UTF,UTF-8, ANSI, big endian); Το τσεκάρισες; Μπορείς εύκολα να τους αλλάξεις χρησιμοποιώντας το notepad.

Δημοσ.

Συνδεω τα ηχεια μου 2.1 στη τηλεοραση, γιατι στο egreat δε μπορω. Οι ρυθμισεις του Egreat επηρεαζουν καθολου τον ηχο; Επισης τι ειναι καλυτερο. Να ανεβαζω τον ηχο απο τα ηχεια, απο την τηλεοραση ή απο το egreat;

Δημοσ.
Γεια σας! Οντως πολυ ωραιο το μηχανημα, αλλα εχω μια χαζη ερωτηση:

Μπορω να εγκαταστησω τα ΝΜΤ tools σε USB Stick ή Εξωτερικο δισκο USB?

Θελω να αποφυγω να βαλω ενα χυμα SATA δισκο στο σαλονι.

Συγγνωμη, αλλα δεν μπορω να εντοπισω πουθενα την απαντηση..

Ευχαριστω!

http://www.lundman.net/wiki/index.php/NMT:Apps Βρήκα και κάμποσα ακόμα σχετικά link αλλά δέν θα το δοκίμαζα άν και δεν καταλαβαίνω και πολλά. Θα έλεγα να αρκεστείς στον sata δίσκο μια και έτσι είναι φτιαγμένο να δουλεύει.

Δημοσ.

εγω απο τον υπολογιστη μου με το cuteftp μπορω να διαγραψω - δημιουργησω οτι αρχειο θελω στον sata

πηρα και μια εξωτερικη θηκη σατα, χωρισα το καλωδιο στην μεση (γιατι ολη η ελλαδα τουλαχιστον στο internet δεν εχει sata male to sata female καλωδιο) και ολα δουλευουν αψογα.

Επισης ειχα διαβασει οτι δεν εχει καλο transfer rate με ftp.

Με το cuteftp μεταφερει με 65mb/sec

Δημοσ.
εγω απο τον υπολογιστη μου με το cuteftp μπορω να διαγραψω - δημιουργησω οτι αρχειο θελω στον sata...

να ρωτησω μιας και σημερα επιτελους βρηκα χρονο κ αγορασα τον sata σκληρο για να τον συνδεσω με το egreat...

θελω (αν γινεται) να τον εχω και για τα ΝΜΤ αλλα και για ταινιες (περα απο τους εξωτερικους usb2). Ο σκληρος ειναι στο σακουλακι ακομα. Τον κανω πρωτα φορματ σε υπολογιστη; Τον συνδεω πρωτα σε υπολογιστη; Τι ειναι καλυτερο να κανω για να χρησιμοποιειται ο σκληρος και σε υπολογιστη και στο egreat (αν αξιζει) για ΝΜΤ & ταινιες.

Διαβασα για ext2, ext3, ntfs-3g κλπ... Θα επιθυμουσα λιγο πιο επιγραμματικες και κατατοπιστικες οδηγιες 1,2,3 . Δηλαδη πχ κανω φορματ σε pc τον σκληρο με 2 partitions, το ενα σε ext2 και το αλλο σε ext3 κλπ κλπ ή βαζω κενο τον σκληρο στο egreat και το φλασακι επισης και γινεται απο εκει φορματ και επιλεγω partitions που θα δημιουργησω και ext2-3-...

γενικως καποια καλη 'οδηγια' γιατι με τις πολλες πληροφοριες εχω ψιλοχαθει στο τι πρεπει να κανω ωστε να πετυχω αυτο που θελω ...

ευχαριστω

Δημοσ.

Εγώ από την άλλη αντιμετωπίζω πρόβλημα με το CSI...

Δεν μπορώ με τίποτα να εγκαταστήσω από το telnet μέχρι και οποιοδήποτε από τα applications που περιέχει το CSI...

Μπορεί κανένας σας να προτείνει κάτι άλλο;

Τι μπορεί να πηγαίνει στραβά;

Ενώ όλα λειτουργούν άψογα στη συνεργασία PC και eGreat μέσω ftp, εκεί που δεν προχωράμε είναι στις εφαρμογές του CSI...

Καμία λύση βρε παίδες;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:26 ----------

να ρωτησω μιας και σημερα επιτελους βρηκα χρονο κ αγορασα τον sata σκληρο για να τον συνδεσω με το egreat...

θελω (αν γινεται) να τον εχω και για τα ΝΜΤ αλλα και για ταινιες (περα απο τους εξωτερικους usb2). Ο σκληρος ειναι στο σακουλακι ακομα. Τον κανω πρωτα φορματ σε υπολογιστη; Τον συνδεω πρωτα σε υπολογιστη; Τι ειναι καλυτερο να κανω για να χρησιμοποιειται ο σκληρος και σε υπολογιστη και στο egreat (αν αξιζει) για ΝΜΤ & ταινιες.

Διαβασα για ext2, ext3, ntfs-3g κλπ... Θα επιθυμουσα λιγο πιο επιγραμματικες και κατατοπιστικες οδηγιες 1,2,3 . Δηλαδη πχ κανω φορματ σε pc τον σκληρο με 2 partitions, το ενα σε ext2 και το αλλο σε ext3 κλπ κλπ ή βαζω κενο τον σκληρο στο egreat και το φλασακι επισης και γινεται απο εκει φορματ και επιλεγω partitions που θα δημιουργησω και ext2-3-...

γενικως καποια καλη 'οδηγια' γιατι με τις πολλες πληροφοριες εχω ψιλοχαθει στο τι πρεπει να κανω ωστε να πετυχω αυτο που θελω ...

ευχαριστω

Φίλε vstratis από το site του eGreat κατέβασε το αρχείο με τα NMT applications και βάλε το σε ένα USB stick...

Κατόπιν σύνδεσέ το πάνω στο eGreat και μαζί και τον εξωτερικό δίσκο ...

Από εκεί και μετά όλα θα γίνουν εύκολα μέσα από το menu του eGreat και συγκεκριμένα από το maintenance!

Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω παραπάνω λεπτομέρειες αλλά μόλις το έχω κάνει μια μόνο φορά και δεν θυμάμαι απ' έξω τη διαδικασία για να σου τη μεταφέρω...και δεν έχω και το eGreat μαζί μου τώρα!

Δημοσ.

Να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι, σχετικά με ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο που έχω πάνω στο eGreat μου...

1ΤΒ εξωτερικός σκληρός, φορμαρισμένος σε ext3 και με εγκατεστημένα τα nmt tools από το syb8634...

Ανοίγωντάς τον μέσα στα windows από το πρόγραμμα Ext2 Volume Manager βλέπω το δίσκο χωρισμένο σε 3 μέρη...

Το ένα ext3 και 250 Mb περιέχει την εγκατάσταση των nmt tools...

To δεύτερο ext3 και 930 Gb περιέχει τα αρχεία προς αναπαραγωγή...

Μέσα από το Ext2 Volume Manager βλέπω, όμως, και ένα δίσκο σε swap file system της τάξεως των 500 κάτι Mb...

Η πρώτη μου ερώτηση, λοιπόν, είναι εάν χρειάζονται τα nmt μηχανήματα swap χώρο για να λειτουργήσουν τις εφαρμογές τους αλλά και τα ίδια μέσα από εκεί!

Η δεύτερή μου ερώτηση αφορά στο χώρο της τάξης των 70 Gb που είναι εξαφανισμένος και θα ήθελα να τον χρησιμοποιήσω σύμφωνα και με το ακόλουθο άρθρο http://www.networkedmediatank.com/wi...on_an_Ext3_HDD...

Έχει κάποιος από εσάς επιχειρήσει κάτι ανάλογο;

Αξίζει να το δοκιμάσω;

Εάν κάνω τη διαδικασία αυτή στην ουσία θα προχωρήσω σε ένα νέο format και partitioning του δίσκου;

Και εάν ναι, τα nmt tools δίχως τους φακέλους στο δεύτερο partiton θα δουλεύουν εν τέλει;

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!!!

Έχω και εγώ μια ερώτηση για το egreat m34a!

Όταν συνδέεται εξωτερικό dvd και παίζει ταινία πως γίνεται να αλλάξει το aspect ratio από 4:3 σε 16:9;;;

Στα settings δε βρήκα τέτοια επιλογή.

Ξέρει κανένας;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...