Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σ'ευχαριστω για τα ΝΜΤ tools. Μολις παρω εναν sata σκληρο για την διαδικασια αυτη θα συνεχισω στο παρον ζητημα :)

οσο για τη συνδεση με pc ΑΝ θα γινεται θα γινεται μεσω crossover καλωδιο. Οχι με απλο utp. Αλλα και παλι δεν ξερω γιατι πουθενα δεν το ειδα να αναφερεται...

οσο αφορα στο αλλο θεμα εχει κανεις ιδεα;

εχω ενα σκληρο με βιντεακια που οταν μπαινω στον φακελο δειχνει τα αρχεια κανονικα

στο δευτερο σκληρο ομως με τα βιντεακια με το που μπαινω στον φακελο, αντι να δειξει τα αρχεια, παιζει κατευθειαν ενα συγκεκριμενο βιντεακι...

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θελω να αγορασω ενα media player για να βλεπω τις ταινιες στην τηλεοραση αλλα εχω ανα home cinema(YAMAHA) παλιο και ειναι αναλογικο μπορω να το συνδεσω με το e-great EG-M34 ας με βοηθησει καποιος παρακαλω

Δημοσ.
θελω να αγορασω ενα media player για να βλεπω τις ταινιες στην τηλεοραση αλλα εχω ανα home cinema(YAMAHA) παλιο και ειναι αναλογικο μπορω να το συνδεσω με το e-great EG-M34 ας με βοηθησει καποιος παρακαλω

λογικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

εχει εξοδους: hdmi, rca, composite. Αν το homecinema σου δεν εχει hdmi τοτε με rca &/ή composite εισαι καλυμμενος. Μιας και δινουν και εικονα και ηχο. Αν τωρα το homecinema σου εχει μονο scart τοτε με απλο μετατροπεα rca/composite -> scart εισαι παλι ΟΚ...

οπως και να χει γινεται.

Μονο με DTS θα εχεις προβλημα ΑΝ θελεις να εχεις DTS (σε αναλογα αρχεια πχ mkv), αλλιως θα εχεις το downmix που πλεον ειναι εφικτο με το νεο firmware απο οσο εχω διαβασει. Bεβαια δεν το εχω δοκιμασει :)

Δημοσ.
πρωτον σ΄ευχαριστω για τη βοηθεια εσυ το εχεις αγορασει εισαι ευχαριστημενος

κοιτα, η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα χρονο να ασχοληθω πολυ. Καποιες ταινιες ειδα και λιγο με το δικτυο επαιξα ΧΩΡΙΣ να βαλω ΝΜΤ ακομα (οταν παω να παρω τον sata σκληρο...)

Απο κει και περα εχω δει πολλες ταινιες στον κολλητο μου 720 & 1080 κυριως και ολες ηταν ΟΚ! Και σε αποδοση και σε ποιοτητα... αρα λογικα και εσυ θα εισαι ικανοποιημενος.

Δημοσ.

μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να συνδεσω το e-great M34 με home cinema αναλογικο και να μην εχω προβλημα με το dts σας παρακαλω ας μου πει καποιος

Δημοσ.

Όταν λες "αναλογικό" τι ακριβώς εννοείς? Το egreat μπορεί να κάνει DTS decoding με το τελευταίο firmware, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Επιτέλους το έφεραν άντε να δούμε και εμείς της δυνατότητές του από κοντά:-)

και εάν είναι εύκολο από κάποιον χρήστη που το έχει δοκιμάσει ας μας πει εδώ παρακαλώ πολλή όλες εκείνες τής απορίες που διατυπώνονται στο φόρουμ δλδ να μας τις κάνει ένα ποστ μαζικά.

θέλω επίσης να αναφέρω ότι δυστυχώς δεν έχω τν καινούργια με συνδέσεις hdmi είναι μια απλή Sony triniton 32'' θα μπορώ να βλέπω σε αυτήν movies hd η hd full....

Ευχαριστώ πολλή:-)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717

egreat_eg-m34a_49.jpg

m34ahdd.jpg

Δημοσ.

Παιδια προβλημα! Κατεβασα τις season του family guy, και ενω στον υπολογιστη τα παιζει μια χαρα, το egreat παιζει το βιντεο πιο γρηγορα απο τον ηχο.!! :S

Πως στο καλο γινεται αυτο και γιατι το κανει;

Δημοσ.

Το παρακάτω μηχάνημα το έχει κανείς υπόψιν?

http://www.pixmania.gr/gr/gr/2862500/art/o2media/zoltartv-500-gb-2dvbt-hd.html

Είναι λίγο πιο ακριβό από τα EG-Μ31 και PCH(την στιγμή που μιλάμε στα 289 ευρώ) αλλά με δίσκο, διπλό tuner για ταυτόχρονη εγγραφή και θέαση ενσωματομένο wifi-n με τρεις κεραίες και στα χαρτιά τουλάχιστοον πρέπει να παίζει όλα τα φορμάτ.

Και με μία γρήγορη ματιά στο ebay το βρήκα και λίγο φθηνότερο αλλά με 1000 GB δίσκο.

http://cgi.ebay.de/ZoltarTV-1-Tbyte-2TDT-HD-MKV-WiFi-n-Internet_W0QQitemZ390093406094QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_186?hash=item5ad360ff8e

Δημοσ.
Δυστυχώς τα NMT applications γίνονται εγκατάσταση στο δίσκο. Χωρίς αυτόν εξαφανίζονται. Αν κάποιος θέλει μετά την εγκατάσταση των NMT, μπορεί να φορμάρει μόνο το 3ο partition του δίσκου (που είναι για αποθήκευση αρχείων) σε NTFS ώστε να το βλέπουν πχ τα windows και να το χρησιμοποιήσει όπως θέλει.

Μια απορία που έχω. Χωρίς router ανάμεσα, συνδέεται το egreat με το pc κατευθείαν με ethernet? Κι αν ναι τι ρυθμίσεις χρειάζεται στις ip κλπ?

Δηλάδη φίλε haldailas μπορώ να κάνω partition σε ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο που προορίζεται για την eSata σύνδεση με το Egreat M43A και να τον χωρίσω σε 2 μέρη;

Να κάνω για παράδειγμα ένα τόμο για τα NMT Apps σε EXT3 system file και σε ένα δεύτερο τόμο να κάνω NTFS system file για να αποθηκεύω τα αρχεία προς αναπαραγωγή;

Θα μπορεί να διαβάζει και τα αρχεία αλλά και τα NMT Apps εφόσον θα έχουν διαφορετικά system file;

Υπόψη ότι έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω το Egreat και για κατέβασμα torrents!

Δημοσ.

μολις πηρα το eg-m34a, το συνδεσα στην τηλεοραση, εκανα αναβαθμιση με το firmware και ολα καλα, παιζει μουσικη και ταινιες με ενσωματωμενους υποτιτλους.Εβαλα να δοκιμασω μια ταινια με ξεχωριστo αρχειο υποτιτλων srt και οχι με ενσωματωμενους υποτιτλους.Δυστυχως παιζει την ταινια χωρις υποτιτλους, ενω στον φακελο με τα αρχεια μου ανοιγει την σελιδα με τους υποτιτλους ξεχωριστα!!!σας παρακαλω οποιος γνωριζει και μπορει ας με βοηθησει!

Δημοσ.
μολις πηρα το eg-m34a, το συνδεσα στην τηλεοραση, εκανα αναβαθμιση με το firmware και ολα καλα, παιζει μουσικη και ταινιες με ενσωματωμενους υποτιτλους.Εβαλα να δοκιμασω μια ταινια με ξεχωριστo αρχειο υποτιτλων srt και οχι με ενσωματωμενους υποτιτλους.Δυστυχως παιζει την ταινια χωρις υποτιτλους, ενω στον φακελο με τα αρχεια μου ανοιγει την σελιδα με τους υποτιτλους ξεχωριστα!!!σας παρακαλω οποιος γνωριζει και μπορει ας με βοηθησει!

Το αρχείο με τους υπότιτλους πρέπει να έχει το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας για να τους παίξει.

Το έχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...