Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το EG-M34A Networked Media Tank και το WD TV live συνδεonται με ιντερνετ μονο με ethern, οχι ασυρματα???επισης και τα δυο εχουν οριο σκληρου δισκου μεχρι 1TB δηλ. αν αγορασω εναν των 1.5ΤΒ >http://www.plaisio.gr/Peripherals/Data-Storage/External-HDD/Seagate-1-5Tb-Freeagent-Desk-Usb-ST315005FDD2E1-RK.htm κανενας απο τους δυο δεν θα μπορουν να τρεξουν τον σκληρο δισκο?

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ τελικά νομίζω ότι την πάτησα. Μετά από έρευνα βρήκα firmware και φλασάρισα την τηλεόρασή μου και τώρα παίζει και ταινίες HD divx κλπ και μάλιστα με ελληνικούς υπότιτλους κανονικά. Οπότε μου μεινε πεσκέση το wdtv και ειλικρινά αναρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω μ αυτό μια και το αγόρασα εχθές...

Σκέφτομαι να το κάνω κατεβαστήρι. Παρακάτω όλες οι λεπτομέρειες για τις δυνατότητες, το μόνο θέμα είναι να βρώ να παραγγείλω wifi usb και το κατάλληλο σειριακό καλώδιο για το flash.

http://wiki.wdtv.org/doku.php?id=wdtv_faq&DokuWiki=fc26bbbd47bce20e3e6580c8524755e9

Δημοσ.
Εγώ τελικά νομίζω ότι την πάτησα. Μετά από έρευνα βρήκα firmware και φλασάρισα την τηλεόρασή μου και τώρα παίζει και ταινίες HD divx κλπ και μάλιστα με ελληνικούς υπότιτλους κανονικά. Οπότε μου μεινε πεσκέση το wdtv και ειλικρινά αναρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω μ αυτό μια και το αγόρασα εχθές...

Σκέφτομαι να το κάνω κατεβαστήρι. Παρακάτω όλες οι λεπτομέρειες για τις δυνατότητες, το μόνο θέμα είναι να βρώ να παραγγείλω wifi usb και το κατάλληλο σειριακό καλώδιο για το flash.

http://wiki.wdtv.org/doku.php?id=wdtv_faq&DokuWiki=fc26bbbd47bce20e3e6580c8524755e9

Νομιζω ομως οτι οι tv δεν αποκωδικοποιουν το dts ή κανω λαθος;

Δημοσ.
το εκανα επιτελους

αλλα ενω με το cuteftp μπαινω μεσα στο egreat με το nmt community software instaler δεν μπορω

κολαει στο login

καμια λυση?

καμια ιδεα κανεις?

Δημοσ.
το EG-M34A Networked Media Tank και το WD TV live συνδεonται με ιντερνετ μονο με ethern, οχι ασυρματα???επισης και τα δυο εχουν οριο σκληρου δισκου μεχρι 1TB δηλ. αν αγορασω εναν των 1.5ΤΒ >http://www.plaisio.gr/Peripherals/Data-Storage/External-HDD/Seagate-1-5Tb-Freeagent-Desk-Usb-ST315005FDD2E1-RK.htm κανενας απο τους δυο δεν θα μπορουν να τρεξουν τον σκληρο δισκο?

θα απαντησει κανεις και σε μενα??

Δημοσ.
Νομιζω ομως οτι οι tv δεν αποκωδικοποιουν το dts ή κανω λαθος;

Ναι όντως δεν αποκωδικοποιούν το DTS οπότε χρειάζεσαι αυτό

http://audioconverter.heartware.dk/

Και σε 15-30 λεπτά μετατρέπεις στο original mkv τον ήχο από DTS σε AC3 5.1

και μετά παίζει οπουδήποτε από την HDMI χωρίς πρόβλημα. Εξάλλου ούτε το WDTV αποκωδικοποιούσε DTS.

Μόνο το egreat κάνει τη δουλειά κ από ότι φαίνεται η WD δεν έχει σκοπό να αλλάξει το software και να προσθέσει το feature γιατί θέλει να πουλήσει καινούργιο μηχάνημα.

Επομένως θα χάσει άπειρη πελατεία διότι ο κόσμος το ξέρει και δεν είναι χαζός και το EGREAT έχει πολύ μικρή οικονομική διαφορά με πολύ περισσότερα features.

Jason13 όπως έχει ήδη αναφερθεί στο φόρουμ το EGREAT συνδέεται με ethernet αλλιώς πρέπει να αγοράσεις ένα wifi usb κατάλληλο. Το WD TV θέλει οποσδήποτε κάποιο usb wifi αν δε κάνω λάθος.

Για τη χωρητικότητα των δίσκων όταν λέμε 1ΤΒ μιλάμε ελληνικά νομίζω.

Εσύ πάνε αγόρασε 10 ΤΒ και έλα ρώτα πάλι.

Δημοσ.

λοιποον

το αγορασα κ εγω το εν λογω μηχανηματακι απο το eshop (ναι κ εγω το παρηγγειλα 12/10 και ηρθε 30/10). Ακομα δεν το εβαλα να 'παιξει' διοτι δεν ειχα χρονο. Υπολογιζω σημερα το βραδυ να ασχοληθω μαζι του.

Θελω να ρωτησω τα εξης απο οσους το εχουν δοκιμασει:

α) αν εχεις 1 συνδεδεμενο σκληρο με sata και 2 με usb η αποδοση του πεφτει καθολου; (στο 'παιξιμο' και στην αναζητηση)

β) τελικα παιρνει 1.5ΤΒ και ανω; Δοκιμασε κανεις;

γ) απο καλωδια video μεσα ειχε μονο hdmi. Λειπουν τα composite κλπ ή απλα πρεπει να τα προμηθευτω μονος μου ΑΝ θελω; (μιας και δεν ηταν σφραγισμενο κουτι θα ηθελα να ξερω αν ειναι λειψο η οχι)

δ) οι υποτιτλοι πρεπει να ειναι ιδιο ονομα με την ταινια; Αν θελω σε μια ταινια να εχω επιλογη 2-3 υποτιτλων ειναι εφικτο;

ευχαριστω και θα αναρτησω εντυπωσεις μολις το .... χρησιμοποιησω :)

Δημοσ.
δεν παιζει ολα τα αρχεια avi ........

τι φταιει ?

τα υπολοιπα ματροσκα και λοιπα τα παιζει πολυ καλα

κάποιο codec που δεν υποστηρίζεται μάλλον.

Σε επόμενο upgrade λογικά θα το παίζει.

Δημοσ.
δεν παιζει ολα τα αρχεια avi ........

τι φταιει ?

τα υπολοιπα ματροσκα και λοιπα τα παιζει πολυ καλα

"Αvi" είναι ο container του αρχείου, δεν σου λέει τίποτα αυτό. Θα πρέπει να βρεις ποιόν ακριβώς codec χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο αρχείο που δεν σου παίζει.

Δημοσ.
θα απαντησει κανεις και σε μενα??

Το Egreat αναγνωρίζει κανονικά έναν samsung story 1,5TB που έχω συνδέσει στην usb.

Αλλωστε είναι και στις προδιαγραφές του.Οσο για wi fi υποστηρίζει μόνο με το στικάκι της TP-LINK αλλά δεν ενδείκνυται για HD αρχεία.

Δημοσ.

να ρωτησω 2 πραγματακια

α) αφου βαλεις τα nmt tools και εχεις κανει δικτυωση , ο σκληρος sata πρεπει να ειναι παντα συνδεδεμενος για να εχεις τις δυνατοτητες του ftp κλπ;

β) εβαλα 2 σκληρους με βιντεακια. Ο ενας εμφανιζει πληρη λιστα με ολα τα αρχεια-βιντεακια. Ο αλλος με το που παταω στον φακελο με τις ταινιες για να μου βγαλει τη λιστα τους, ξεκιναει να παιζει συγκεκριμενο βιντεακι και δεν μου επιτρεπει να μπω στη λιστα.

καμια ιδεα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς τα NMT applications γίνονται εγκατάσταση στο δίσκο. Χωρίς αυτόν εξαφανίζονται. Αν κάποιος θέλει μετά την εγκατάσταση των NMT, μπορεί να φορμάρει μόνο το 3ο partition του δίσκου (που είναι για αποθήκευση αρχείων) σε NTFS ώστε να το βλέπουν πχ τα windows και να το χρησιμοποιήσει όπως θέλει.

Μια απορία που έχω. Χωρίς router ανάμεσα, συνδέεται το egreat με το pc κατευθείαν με ethernet? Κι αν ναι τι ρυθμίσεις χρειάζεται στις ip κλπ?

Επεξ/σία από haldailas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...