haldailas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Γειά χαρά! Επιτέλους παρέλαβα και εγώ απο το e-ehop το πολυπόθητο EG-M34A. Ωραίο εργαλείο, άν και για όλα αυτά που κάνει το περίμενα μεγαλύτερο Κάτι που παρατήρισα κοιτάζοντας στο εσωτερικό του egrate είναι οτι ΔΕΝ υπάρχει η ψύχτρα όπως φαίνεται στις φωτο στην αρχή του θέματος. Το τσίπ είναι γυμνό. Μ'έχει προβληματίσει λίγο το θέμα άν και για αργετές δοκιμές που έκανα δούλεψε χωρίς πρόβλημα. Σκέφτομαι μήπως θάπρεπε να του έβαζα εγώ καμιά ψύχτρα. Κανένας άλλος το έχει κοιτάξει? Το τελευταίο firmware ήταν ήδη περασμένο οπότε γλίτωσα και απτον κόπο προς το παρόν. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2009 από haldailas
tarantules Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Στο δικό μου έχει ψύκτρα και μου φαίνεται παράξενο αυτό που λες.Θα σε συμβούλευα να αγοράσεις μια και να του βάλεις.Δεν την έχουν βάλει για διακοσμητικούς λόγους.Το μηχάνημα όντως σηκώνει θερμοκρασίες και είναι απαραίτητη η ψύκτρα
andrip Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 μετά απο 500 χρόνια έφερε το eshop και μου ήρθε μηνυματάκι να περάσω να παραλάβω. Αξίζει λέτε ρε παιδιά ή να περιμένω λίγες μέρες για το wd live. Θα κερδίσω κάτι παραπάνω με το wd live αν περιμένω;
haldailas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Στο δικό μου έχει ψύκτρα και μου φαίνεται παράξενο αυτό που λες.Θα σε συμβούλευα να αγοράσεις μια και να του βάλεις.Δεν την έχουν βάλει για διακοσμητικούς λόγους.Το μηχάνημα όντως σηκώνει θερμοκρασίες και είναι απαραίτητη η ψύκτρα Τελικά δεν άντεξα να το αφήσω έτσι και του έβαλα μια ψύχτρα. Οχι τίποτε άλλο αλλά ποιος περιμένει κανα μήνα πάλι για να το αλλάξουν αν καεί. Πρόβλημα απτο εργοστάσιο, οικονομία... ποιός ξέρει. Πάντως αν κάποιος παραλάβει καινούριο ας το κοιτάξει και ας μας πεί αν το δικό του έχει. Στην πλακέτα είδα το version του μηχανήματος. Είναι EG-M34A v1.4 Απ'την τοποθέτηση της ψύχτρας και μετά, ανέβηκε η θερμοκρασία στο εξωτερικό περίβλημά του, οπότε μάλλον κάνει δουλειά. Μεταφέρει τη θερμοκρασία του επεξεργαστή στο περιβάλλον. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2009 από haldailas
Jason13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 WD tv live ή EGREAT ??? και τα δυο συνδεονται με εξωτερικο σκληρο δισκο σωστα? και τα δυο παιζουν ολες τις κωδικοποιησεις???ποιο παιζει περισσοτερες και τι πιο καλο εχει το EGREAT απο το WD tv live ??διοτι εχω επιταγη 100 ευρω απο πλαισιο και στο πλαισιο δεν υπαρχει το EGREAT για να το παρω σχεδον free
haldailas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Jason13 έχω το egreat αλλα οχι το WD οπότε δε μπορώ να έχω ολοκληρομένη άποψη, αλλά απόσο εχω διαβασει είναι πάνω κάτω τα ίδια σάν players. Δέν ξέρω άν τελικά το WD κάνει πλέον DTS downmix αλλά φαντάζομαι οτι θα γίνει και αυτο. Προτίμισα το egreaτ γιατί βρήκα πολύ κόσμο ευχαριστημένο και κυρίως λόγω της υποστήριξης SATA αλλά άν έχεις ένα USB δίσκο ή case που να τον κάνει USB, περιτεύει. Δοκίμασα και usb και SATA τον ίδιο δίσκο σε 1080 & 720 και ήταν πάνω κατω το ίδιο. Καμία καθηστέριση στην αναπαραγωγή. Προτιμώ τη usb γιατί βολεύει. Η δικτύωση δέν με ενδιαφέρει πρός το παρόν και δέν υπάρχει στο wd αν ενδιαφέρει εσένα. To egreat είναι πιό ολοκληρωμένη πρόταση, αναλόγος πάντα τις απαιτήσεις. Πάντως άν είχα αυτή τη δωροεπιταγή το πιθανότερο είναι να έπερνα το wd. Θα γλιτώσεις και την αναμονή που μπορεί να πάρει καιρό και χρήμα. Κοίτα και σε κανα review του WD τι λένε γιατί εδω οι περισσότεροι έχουν egreate. Οπως είπα δεν εχω δουλέψει το WD και δέν ξέρω να σου πώ πολλές διαφορές που πιθανόν να υπάρχουν Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2009 από haldailas
Jason13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 επισης θα παρω και εξ. σκληρο δισκο επειδη εχω μικρο..και λεω με επιταγη να παρω στο πλαισιο σκληρο δισκο και το egreat αν ειναι καλυτερο για μενα απο το e-shop.gr
twmnmik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Λοιπον καταρχην καλως σας βρηκα μιας και νεος στο φορουμ Στα δυσκολα τωρα Εχθες παρελαβα απο το eshop το egraet μου M34A αφου εκανα καποιες τυπικες ρυθμισεις ειπα και εγω να ασχοληθω με τα nmt tools τοτε διαπιστωσα οτι στο μενου εγκαταστασης δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη nmt wizzard αφου ειδα τι firmaware φορουσε ειδα οτι αντι για 000 ειχε 073 (μιλαω για το τελευταιο επισημο firmware) με ενα φιλο που εχει egreat μου ειπε να βαλω το αλλο το επισημο firmware που εχει στην σελιδα το εκανα αλλα παλι τα ιδια ποιος μπορει να με βοηθησει πως θα κανω εγκατασταση το nmt wizzard
Psycho13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 πρεπει να εγκαταστησεις sata σκληρο στο μηχανημα για να βαλεις τα νμτ τουλς
johzaf Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Λοιπον καταρχην καλως σας βρηκα μιας και νεος στο φορουμ Στα δυσκολα τωρα Εχθες παρελαβα απο το eshop το egraet μου M34A αφου εκανα καποιες τυπικες ρυθμισεις ειπα και εγω να ασχοληθω με τα nmt tools τοτε διαπιστωσα οτι στο μενου εγκαταστασης δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη nmt wizzard αφου ειδα τι firmaware φορουσε ειδα οτι αντι για 000 ειχε 073 (μιλαω για το τελευταιο επισημο firmware) με ενα φιλο που εχει egreat μου ειπε να βαλω το αλλο το επισημο firmware που εχει στην σελιδα το εκανα αλλα παλι τα ιδια ποιος μπορει να με βοηθησει πως θα κανω εγκατασταση το nmt wizzard Μέσα στο cd που συνοδεύει την συσκευή έχει ένα φάκελο ΝΜΤ από εκεί μέσα θα πάρεις το αρχείο και θα το κάνεις copy σε ένα usb flash στο root directory. Μετά θε συνδέσεις το σκληρό δίσκο δίσκο στην θύρα sata και το usb flash, ανοίγεις το egreat και κάνεις εγκατάσταση του nmt μέσα απο το menu δικτύωσης. Προσοχή πρώτα θα σου κάνει format τον σκληρό δίσκο σε ext3 και μετά όταν σου ζητήσει εγκατάσταση του NMT από το δίκτυο η ΑΠΟ USB εσύ φυσικά θα επιλέξεις USB. Θα περιμένεις λίγο και μετά είσαι έτοιμος.
twmnmik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστώ για τις απαντησεις αλλα στο μενου δικτυωσης δεν εχει καμια τετοια επιλογη(μονο ρυθμιση ip) εβαλα το αρχειο σε usb (δεν το εμφανιζει στα αρχεια) εβαλα τον σκληρο δεν μου κανει format (ηταν σε ntfs) τον εκανα και unlocated και δεν τον βλεπει κα8ολου please help
lousou76 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Τελικά εγώ παρέβλεψα την αναμονή και το κόστος του EGRAT και πήρα ενα WD TV. Το σύνδεσα το ρύθμισα και βλέπω ότι όντως παίζει πολύ ωραία στην 32 LG LCD μου από HDMI. Ο ήχος όμως όταν είναι DIGITAL από mkv δηλ δεν ακούγεται. Εάν παίξω κάποιο divx παίζει κανονικά. Πήγα στις ρυθμίσεις και η μόνη επιλογή στο audio output ήταν stereo ή digital. Ότι και να το βάλω ήχο στα .mkv δεν έχω. Ξέρει κανείς τι παίζει?
twmnmik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) το εκανα επιτελους αλλα ενω με το cuteftp μπαινω μεσα στο egreat με το nmt community software instaler δεν μπορω κολαει στο login καμια λυση? Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2009 από twmnmik
lousou76 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μήπως η ταινία που βλέπεις έχει ήχο DTS? Ναί αυτό ήτανε. Η ταινία έχει ήχο DTS και φυσικά το WDTV δεν κάνει downmix σε στέρεο... Βρήκα ένα φόρουμ στο οποίο του έχουνε περάσει κ άλλες δυνατότητες, δίκτυο usb wifi και πολλά ακόμα αλλά δεν έχουν καταφέρει ακόμη το DTS. Εάν υπήρχε κάποιος φτηνός μετατροπέας DTS ήχου σε στέρεο για να μη πετάξουμε και τα στερεοφωνικά μας θα ταν θαύμα αλλά... Ίσως να βγεί καμία ανεπίσημη έκδοση που θα υποστηρίξει DTS ήχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα