Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ερώτηση:

υπάρχει και κάποιος internet browser για να κάνεις χρήση του ιντερνετ με surfing ή η ασύρματη δυνατότητα περιορίζεται στο video streaming?

χθες καπου ειδα ενα βιντεακι οτι εχει internet radio και εχει και youtube κι αλλα τετοια

αλλα δν νομιζω να εχει δυνατοτητα browser οπως λες....

γι αυτο κλεινω προς htpc....

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
χθες καπου ειδα ενα βιντεακι οτι εχει internet radio και εχει και youtube κι αλλα τετοια

αλλα δν νομιζω να εχει δυνατοτητα browser οπως λες....

γι αυτο κλεινω προς htpc....

ποιον σκεφτεσαι να πάρεις?

Πρέπει να προσθέσεις και ένα σετάκι ασύρματα πληκτρολόγιο και ποντίκι

Δημοσ.

Το παρήγγειλα και εγω σημερα.. Για να δουμε... Θα εχω και media center και dvd player.. :D

Μονο η fullHD τηλεοραση μου λειπει τωρα.. Εχω μια 32αρα HD Ready..

Παντως χαρηκα πολυ τωρα! Επιτελους θα παιζουν οι mkv ταινιες μου!

Δημοσ.
ποιον σκεφτεσαι να πάρεις?

Πρέπει να προσθέσεις και ένα σετάκι ασύρματα πληκτρολόγιο και ποντίκι

αυτον του θεματος .... αλλα ... θελω και καμια φορα κανα ιντερνετ και κανα παιχνιδακι... ειναι αλλιως απο την 19αρα οθονη...

Δημοσ.

Μιας και συζηταμε το θεμα, κανας ευκολος τροπος για να μετατρεπουμε τα mkv που εχουν DTS ηχο σε mkv με AC3 ηχο υπαρχει?

Δημοσ.
dvd player έχει?

- Λοιπόν. DVD-Player παίρνει εξωτερικά μέσω USB.

- Το Flash Rοm δεν έχει καμία διαφορά στην απόδοση του μηχανήματος.

Το μηχανημα είναι Media Player και γι' αυτό αγοράζεται. Κατεβαστήρι δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ!

- Η ποιότητα εικόνας είναι απλά απολαυστική, ενώ σε SD αρχεία ακόμα και σε Xvid - Dvix λόγω του chip της Sigma βελτιώνει δραματικά την εικόνα σε σχέση με το HTPC μου.

Υ.Γ. Γειά όσους δεν γνωρίζουν το SIGMA DESIGNS SMP8635 τσίπ που χρησιμοποιεί, υπάρχει και σε πολλές υλοποιήσεις BD-Player οπότε καταλαβαίνετε ότι η εικόνα του δεν είναι κάτι τυχαίο.

Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε αν περνάει ήχο dts από την hdmi? Θέλω να το συνδέσω σε ένα av ενισχυτή που υποστηρίζει dts και δε θέλω να μπλέκω με πολλά καλώδια...

• Super Moderators
Δημοσ.

Aφού σε συγχαρώ, με τη σειρά μου, για το ωραίο mini-review και τις κατατοπιστικές σου απαντήσεις, να σε ρωτήσω το εξής:

- Λοιπόν. DVD-Player παίρνει εξωτερικά μέσω USB.

[...]

Έχεις δοκιμάσει προσωπικά σύνδεση με εξωτερικό DVD-ROM μέσω USB; Αν ναι, τι απόδοση είχε και ποιό DVD-ROM δοκίμασες;

Δημοσ.
Μιας και συζηταμε το θεμα, κανας ευκολος τροπος για να μετατρεπουμε τα mkv που εχουν DTS ηχο σε mkv με AC3 ηχο υπαρχει?

Δοκιμασε αυτο http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/. Δουλευει απροβληματιστα ενω μπορεις να κρατησεις και το dts οποτε εχεις ενα mkv με 2 stream , σε περιπτωση που αγορασεις καποια στιγμη ενισχυτη!

Δημοσ.
Aφού σε συγχαρώ, με τη σειρά μου, για το ωραίο mini-review και τις κατατοπιστικές σου απαντήσεις, να σε ρωτήσω το εξής:

Έχεις δοκιμάσει προσωπικά σύνδεση με εξωτερικό DVD-ROM μέσω USB; Αν ναι, τι απόδοση είχε και ποιό DVD-ROM δοκίμασες;

Teac DW-224SL

Panasonic CW-8124-C

Nec AD-7633A (Optiarc DVD RW AD-7633A).

Αυτά έχουν τσεκαριστεί οτι παίζουν με το προηγούμενης γενιάς Egreat το οποίο φορά αποκλειστικά ίδιο τσίπ και έχει ίδιο λογισμικό. Έχω προσωπικά δοκιμάσει το Nec.

Και για το Wifi λέγεται οτι παίρνει όλα τα Atheros based chip. Αλλά και εδώ πιστεύω οτι είναι επιλεκτικό. Θα δοκιμάσω σήμερα ένα TPLink και ένα Linksys.

Το λογισμικό του είναι Linux Based και είναι συμβατό με ότι συσκευές περιέχει οδηγούς, βέβαια. Νομίζω πάντως πως όποιος ενδιαφέρεται για κάτι συγκεκριμένα καλό είναι να επισκεφτεί το Forum των NMT's http://www.networkedmediatank.com/index.php.

Και επίσης όποιος ενδιαφέρεται να συνδέσει Windows Shared σκληρούς στο Egreat θα πρέπει να ορίσει το Full Path στην προσθήκη "Κοινόχρηστου Δικτύου" ως εξής: smb://[PC name]/[HDD Shared Name] και να βάλει το username και password που χρησιμοποιεί. Όσοι χρησιμοποιούν Linux ως File Server βλέπει τα πάντα.

Και βέβαια όποιος θέλει μπορεί να μετατρέψει το EGREAT του σε Popcorn και να έχει DTS Downmix, με ένα flashάρισμα στο Firmware. http://www.peiratikon.com/forums/archive/index.php/t-1029.html.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Πρόσφατα αγόρασα μια 42αρα τηλεόραση και έψαχνα να πάρω ένα media center όπως wd ή popcorn. Η τηλεόραση έχει τοποθετηθεί στο σαλόνι και το pc είναι 2 δωμάτια πιο πέρα. Επειδή είμαι εντελώς άσχετος με αυτά τα θέματα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω στην τηλεόραση ό,τι παίζει το μόνιτορ στο pc. πχ. να βλέπω ένα αρχείο στο media player (η οποιονδήποτε άλλο player) και ταυτόχρονα να δείχνει ακριβώς το ίδιο η tv και όλα αυτά ασύρματα γιατί είναι δύσκολο να τραβήξω καλώδιο 10-15 μέτρων στο σπίτι.

Το egreat το κάνει αυτό ασύρματα?

Δημοσ.
Teac DW-224SL

Panasonic CW-8124-C

Nec AD-7633A (Optiarc DVD RW AD-7633A).

Αυτά έχουν τσεκαριστεί οτι παίζουν με το προηγούμενης γενιάς Egreat το οποίο φορά αποκλειστικά ίδιο τσίπ και έχει ίδιο λογισμικό. Έχω προσωπικά δοκιμάσει το Nec.

Και για το Wifi λέγεται οτι παίρνει όλα τα Atheros based chip. Αλλά και εδώ πιστεύω οτι είναι επιλεκτικό. Θα δοκιμάσω σήμερα ένα TPLink και ένα Linksys.

Το λογισμικό του είναι Linux Based και είναι συμβατό με ότι συσκευές περιέχει οδηγούς, βέβαια. Νομίζω πάντως πως όποιος ενδιαφέρεται για κάτι συγκεκριμένα καλό είναι να επισκεφτεί το Forum των NMT's http://www.networkedmediatank.com/index.php.

Και επίσης όποιος ενδιαφέρεται να συνδέσει Windows Shared σκληρούς στο Egreat θα πρέπει να ορίσει το Full Path στην προσθήκη "Κοινόχρηστου Δικτύου" ως εξής: smb://[PC name]/[HDD Shared Name] και να βάλει το username και password που χρησιμοποιεί. Όσοι χρησιμοποιούν Linux ως File Server βλέπει τα πάντα.

Και βέβαια όποιος θέλει μπορεί να μετατρέψει το EGREAT του σε Popcorn και να έχει DTS Downmix, με ένα flashάρισμα στο Firmware. http://www.peiratikon.com/forums/archive/index.php/t-1029.html.

Ο οδηγός που έδωσε είναι για το Egreat M31B, κάνει και για το M34A ; Σε λίγες ώρες θα το έχω στα χέρια μου, αξίζει το flashάρισμα σε popcorn;

• Super Moderators
Δημοσ.

@ avpap75: Ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες και την κατατοπιστικότατη απάντησή σου! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...