Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μπορεις να βαλεις γυμνο (χωρις κουτι) δισκο μεσα στο Popcornhour A-110, στο Egreat Μ31B κλπ.

ΔΕ μπορεις να βαλεις γυμνο εσωτερικο δισκο μεσα στο Μ34Α, αλλα μπορεις να τον συνδεσεις απεξω με το ειδικο καλωδιο sata που παρεχεται στη συσκευασια.

Δηλαδη το Egreat M34A εχει 1 sata θυρα οπου συνδεεις γυμνο δισκο ΑΠΕΞΩ (π.χ. εγω συνδεω αυτον http://www.skroutz.gr/s/73891/Western-Digital-Caviar-Green-SATA-Hard-Drives-1-5-TB-32-MB-Cache-SATA-3-Gb-s.html και ενα αλλο μικροτερο εναλλαξ) και 2 USB θυρες οπου συνδεεις εξωτερικους δισκους με καλωδιο USB.

Επισης μπορεις να μη συνδεσεις καθολου δισκο, και να παιζεις τις ταινιες σου με καλωδιο δικτυου απο καποιο pc/laptop οπως ειπωθηκε...

Σ΄ευχαριστώ.Την τελευταία πρόταση σου θα ήθελα να μου την εξηγήσεις αν γίνετε,βήμα-βήμα,διότι αυτή η λύση νομίζω με βολεύει περισσότερο απ΄όλες ή αν γίνετε να με παραπέμπψεις σε κάποια σελίδα όπου έχει ήδη ειπωθεί γιατί έχω χάσει την μπάλα.

:mrgreen:

Δημοσ.
Σ΄ευχαριστώ.Την τελευταία πρόταση σου θα ήθελα να μου την εξηγήσεις αν γίνετε,βήμα-βήμα,διότι αυτή η λύση νομίζω με βολεύει περισσότερο απ΄όλες ή αν γίνετε να με παραπέμπψεις σε κάποια σελίδα όπου έχει ήδη ειπωθεί γιατί έχω χάσει την μπάλα.

:mrgreen:

Δεν την χρησιμοποιω παρα σπανια, παντως απο οτι θυμαμαι αρκει να εγκαταστησεις αυτο στο pc σου (να τρεχει καθε φορα που θες να δεις ταινια) και να του δειξεις το φακελο που βρισκονται οι ταινιες στο pc...

http://www.networkedmediatank.com/download/myihome.html

να συνδεσεις με καλωδιο δικτυου egreat+pc...

και ισως μερικες ρυθμισεις δικτυου στο egreat...

Δημοσ.

λοιπον 1080 δεν παιζει και δεν αποθηκευει με τιποτα

τις οποιες ρυθμησεις

οταν το κλεινω ενω εχω πατησει save

δεν αποθηκευει τις ρυθμησεις και πρεπει οταν το ξανανοιγω να παταω tv mode + 7 για δω το μενου και να παιξει

η τηλεοραση μου ειναι η lg 6000 37'' scarlet

Αλλο ασχημο ειναι οτι δεν εχει τσαπτερς και μνημη

οταν κλεινεις ενα εργο δεν μπορεις να το συνεχισεις απο εκει που το αφησες

ξερει κανεις κατι γιαυτο ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Δημοσ.
λοιπον 1080 δεν παιζει και δεν αποθηκευει με τιποτα

τις οποιες ρυθμησεις

οταν το κλεινω ενω εχω πατησει save

δεν αποθηκευει τις ρυθμησεις και πρεπει οταν το ξανανοιγω να παταω tv mode + 7 για δω το μενου και να παιξει

η τηλεοραση μου ειναι η lg 6000 37'' scarlet

Αλλο ασχημο ειναι οτι δεν εχει τσαπτερς και μνημη

ξερει κανεις κατι γιαυτο ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Δοκίμασε να κάνεις κάνεις firmware update το δικό μου όλα αυτά που λές τα κάνει κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας . Έχω 2 απορίες και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που θα γνωρίζει !!

1.Ένας φίλος μου έχει αγοράσει το WESTERN DIGITAL WDAVP00BE TV HD MEDIA PLAYER . Έχει τηλεόραση , τη Sony bravia 40άρα full hd(1080p) . Οι ταινίες που είναι σε 720p τις παίζει κανονικά, ενω στα 1080p oι ταινίες κολάνε . Έχει κάνει τη τελευταία αναβάθμιση του fw. Τι μπορεί να φταίει::::

2.Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω το EGREAT EG-M34A HD NETWORKED MEDIA TANK. Έχω την ίδια τηλεόραση με το φίλο μου. Θα έχω το ίδιο πρόβλημα ή θα παίζει όλες τις ταινίες κανονικά::::

Δημοσ.
Δοκίμασε να κάνεις κάνεις firmware update το δικό μου όλα αυτά που λές τα κάνει κανονικά χωρίς πρόβλημα.

χωρις καλωδιο γινετε ?

εννοω δηλαδη μεταφορα στο φορητο σκληρο και περασμα μεσω αυτου ......

και απο που κατεβαζεις την αναβαθμηση ?

χιλια ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Δημοσ.

Αφου τα κανει ολα για πες μας πως κανεις αυτα τα δυο που μας ειπε ο φιλος παραπανω

δεν εχει τσαπτερς και μνημη

Δημοσ.
Καλησπέρα σας . Έχω 2 απορίες και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που θα γνωρίζει !!

1.Ένας φίλος μου έχει αγοράσει το WESTERN DIGITAL WDAVP00BE TV HD MEDIA PLAYER . Έχει τηλεόραση , τη Sony bravia 40άρα full hd(1080p) . Οι ταινίες που είναι σε 720p τις παίζει κανονικά, ενω στα 1080p oι ταινίες κολάνε . Έχει κάνει τη τελευταία αναβάθμιση του fw. Τι μπορεί να φταίει::::

2.Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω το EGREAT EG-M34A HD NETWORKED MEDIA TANK. Έχω την ίδια τηλεόραση με το φίλο μου. Θα έχω το ίδιο πρόβλημα ή θα παίζει όλες τις ταινίες κανονικά::::

Το WD και το E-GREAT έχουν το ίδιο chip οπότε παίζουν παρόμοια. Το πλεονέκτημα του E-GREAT είναι οι δικτυακές του ικανότητες + το γεγονός ότι έχει πληρώσει τα δικαιώματα για να κάνει αποκωδικοποίηση του DTS ήχου.

Για τις 1080p ταινίες αν δεν τις παίζει σωστά το WD λογικά δεν 8α τις παίζει και το E-GREAT. Αυτό εξαρτάται κυρίως από την κωδικοποίηση που έχει γίνει πάνω στην ταινία. Προσέξτε η κωδικοποίηση της εικόνας να μην είναι σε format @5.1 και ούτε να έχει πάνω από 4 reference frames, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι 8α παίξει σωστά χωρίς σπασίματα.

Δημοσ.

χαιρετω την ομορφη παρεα , απο την κιτρινομαυρη θεσσαλονικη.εχω egreat m34a εδω και 20 ημερες και εχω ορισμενες απορειες .υπαρχει περιπτωση να δω 720p mkv ασυρματα?εχω ρουτερ n συνδεδεμενο με το modem του οτε , σκληρο sata εγκατεστησα το mihome και βλεπω κανονικα περιεχομενα σκληρων δισκων του Pc (asrock) ,παιζει αψογα τα υπολοιpa(και το ντοκιμαντερ my home σε 720p mp4 ),αλλα τα 720p mkv με πολλα σπασιματα.Το pc ειναι στο σαλονι και το egreat στην κρεβατοκαμαρα,μεσολαβει ενα δωματιο αποσταση περιπου 12-13μ.για τις αλλες εφαρμογες και δυνατοτητες (internet radio,video jukebox κλπ) προσπαθω να βρω ακρη αλλα ψιλοψαχνομαι.τι αλλες δυνατοτητες εχει αξιες λογου?εαν υπαρχει καποιοσ σαλονικιος εστω και επαγγελματιας για επι τοπου ρυθμισεις επι πληρωμη ? συγνωμη για τα πολλα λογια.

Δημοσ.

Ο πιο απλός τρόπος είναι ενσύρματα LAN με share στους σκληρούς δίσκους του PC, έτσι ώστε να τους βλέπει το Egreat. Μετά πας στο Κοινόχρηστο Δίκτυο στο Egreat και δίνεις το όνομα που θες να εμφανίζεται στο μενού του Egreat, το path (να είναι τύπου smb://[όνομα PC]/[όνομα κοινόχρηστου folder] και μετά το username και κωδικό του Pc σου.

Τώρα ασύρματα διαβάζει συγκεκριμένες USB wireless cards λίστα με τις οποίες θα βρεις με ένα σχετικό Googlάρισμα.

Με αυτό τον τρόπο θα διαβάζεις νεράκι όλα τα αρχεία 720p, 1080p που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Δημοσ.
χαιρετω την ομορφη παρεα , απο την κιτρινομαυρη θεσσαλονικη.εχω egreat m34a εδω και 20 ημερες και εχω ορισμενες απορειες .υπαρχει περιπτωση να δω 720p mkv ασυρματα?εχω ρουτερ n συνδεδεμενο με το modem του οτε , σκληρο sata εγκατεστησα το mihome και βλεπω κανονικα περιεχομενα σκληρων δισκων του Pc (asrock) ,παιζει αψογα τα υπολοιpa(και το ντοκιμαντερ my home σε 720p mp4 ),αλλα τα 720p mkv με πολλα σπασιματα.Το pc ειναι στο σαλονι και το egreat στην κρεβατοκαμαρα,μεσολαβει ενα δωματιο αποσταση περιπου 12-13μ.για τις αλλες εφαρμογες και δυνατοτητες (internet radio,video jukebox κλπ) προσπαθω να βρω ακρη αλλα ψιλοψαχνομαι.τι αλλες δυνατοτητες εχει αξιες λογου?εαν υπαρχει καποιοσ σαλονικιος εστω και επαγγελματιας για επι τοπου ρυθμισεις επι πληρωμη ? συγνωμη για τα πολλα λογια.

Σωστά θα βλέπεις 720p και άνω βίντεο μόνο με 802.11n ασύρματο δίκτυο. Άρα πρέπει να έχεις ασύρματο router που να υποστηρίζει 802.11n πρότυπο και USB stick για το Egreat εγώ έχω αυτό TP-LINK TL-WN821N.

A, και η Θεσσαλονίκη δεν είναι κιτρινόμαυρη. ;)

Δημοσ.
Σωστά θα βλέπεις 720p και άνω βίντεο μόνο με 802.11n ασύρματο δίκτυο. Άρα πρέπει να έχεις ασύρματο router που να υποστηρίζει 802.11n πρότυπο και USB stick για το Egreat εγώ έχω αυτό TP-LINK TL-WN821N.

A, και η Θεσσαλονίκη δεν είναι κιτρινόμαυρη. ;)

ok εχει και λιγο ασπρομαυρο-γαλανολευκο.τα ιδια εχω και εγω ,προφανως κατι δεν κανω σωστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...