Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
έχω το southpark από θείο με κατάληξη .mkv Οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι μέσα στο mkv και δεν μου τα παίζει...

υπάρχει σφάλμα στο conteiner?

Πολυ περίεργο! Πως στο διάολο το κανει αυτο??

TSOPK :

Επειδη το παρηγγειλα και εγω (επιτελους!!) μπορει να μου πει καποιος για την συσκευασια?

Ειναι σε σακουλακι / ζελατινα ή οχι? Εχει μεσα καλωδια (HDMI)? Να ξερω αμα θα πρεπει να τους γυρισω πισω ή οχι

Το μηχάνημά ειναι μεσα σε σακούλακι, κλειστή! Και έχει μέσα ολα τα καλώδια όπως και ΗDMI.

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μπράβο, αυτά είναι τα καλώδια, διάλεξε και αγόρασε. Από την στιγμή που έχει optical υποδοχή το home cinema είσαι εντάξει.

Δεν παιζει...

μονο για τα ψηφιακα καναλια της ΕΡΤ βγαζει ηχο....

και το home cinema θελει με ενσωματομενους υποτιτλους....

Δημοσ.

Παιδες πηρε ενα WD εξωτερικό 2 TB

Που θα βρω e-SATA καλώδιο που να ειναι αρσενικό απο την μια πλευρά (αυτή που μπαίνει στο egreat και απο την αλλη θυλικό esata για τον wd?

Πως μπορω να αντιγράψω αρχεια απο τον USB στον e-SATA χωρίς PC?

Δημοσ.

TSOPK :

Το μηχάνημά ειναι μεσα σε σακούλακι, κλειστή! Και έχει μέσα ολα τα καλώδια όπως και ΗDMI.

Το πηρα χθες το πρωι. Ετσι ακριβως ηταν η συσκευασια του. Βεβαια μου φανηκε περιεργο που δεν εχει μπαταριες για το κοντρολ (συνηθως ολες οι συσκευες με κοντρολ εχουν μπαταριες) αλλα μικρο το κακο.

Πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες! Παω να δοκιμασω το Revenge of the fallen:-D

Δημοσ.
Τελικα υποστηριζει δισκους >1.5ΤΒ? Γιατι στο manual λεει εως 1.5.

Παντως αυτος παιζει στο popcorn 110,

http://209.85.135.132/search?q=cache:6XoKjaULFfEJ:www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/HDD_Compatability+a110+compatibility+2tb&cd=2&hl=el&ct=clnk&gl=gr

αρα πιθανοτατα παιζει OK και στο Egreat...

Δημοσ.

Με εναν WD passport 500GB που θελω να το συνδεσω δεν υπαρχει προβλημα ε?

Κατεβαζα ο μακακας mkv 9+ GB και μετα σκεφτηκα οτι το usb στικ που εχω ειναι 8GB:-( Με το mkv στο χερι εμεινα...

Δημοσ.
Παιδες πηρα ενα WD εξωτερικό 2 TB

Που θα βρω e-SATA καλώδιο που να ειναι αρσενικό απο την μια πλευρά (αυτή που μπαίνει στο egreat και απο την αλλη θυλικό esata για τον wd?

Πως μπορω να αντιγράψω αρχεια απο τον USB στον e-SATA χωρίς PC?

Καμιά ιδέα?

Δημοσ.
Με εναν WD passport 500GB που θελω να το συνδεσω δεν υπαρχει προβλημα ε?

Κατεβαζα ο μακακας mkv 9+ GB και μετα σκεφτηκα οτι το usb στικ που εχω ειναι 8GB:-( Με το mkv στο χερι εμεινα...

Κανένα απολύτως... Κάνε φορμάτ σε ntfs ή ext3 αν θες να χησιμοποιείς αρχεία πάνω από τέσσερα γίγα...

Δημοσ.
Για το RAIDSONIC IB-MP309HW-B ICY BOX FULL HD MULTIMEDIA PLAYER τι γνώμη έχετε ρε παιδιά,είναι καλύτερο απο το Egreat EG-M34A HD Network Media Tank ?

Το Raidsonic δεν υποστηριζει DTS downmix (αν το συνδεεις απευθειας στην TV και ο ηχος ειναι DTS οπως στα περισσοτερα .mkv δε θα ακους τιποτα, θα πρεπει να κανεις μετατροπη του ηχου σε AC3 ή να το συνδεσεις σε ενισχυτη) και εχει ανεμιστηρα (=θορυβος).

Κατα τα λοιπα ειναι και αυτο αλλος ενας NMT κλωνος, που παιρνει το δισκο μεσα στη συσκευη...

Δημοσ.

Οταν λες παίρνει το δίσκο μέσα στη συσκευή φίλε μου εννοείς τον σκληρό δίσκο τον οποίο μπορείς να ενσωματώσεις?Δηλ.μπορώ να πάρω εσωτερικό σκληρό δίσκο στο Egreat και να το βάλω μέσα,όυτως όστε να μην συνδέω εξωτερικούς σκληρούς?

Δημοσ.
Το Raidsonic δεν υποστηριζει DTS downmix (αν το συνδεεις απευθειας στην TV και ο ηχος ειναι DTS οπως στα περισσοτερα .mkv δε θα ακους τιποτα, θα πρεπει να κανεις μετατροπη του ηχου σε AC3 ή να το συνδεσεις σε ενισχυτη) και εχει ανεμιστηρα (=θορυβος).

Κατα τα λοιπα ειναι και αυτο αλλος ενας NMT κλωνος, που παιρνει το δισκο μεσα στη συσκευη...

Και χρησιμοποιεί τσιπάκι Realtek αντί του Sigma του Egreat με όχι τόσο καλή ποιότητα εικόνας βέβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...