Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παιδιά, βρήκα αυτό, http://www.egreatworld.com/download/software%20detail%20manual(for%20M31CM31BM33AM32BM34A).rar

Πιστέυω να με βοηθήσει στην αρχή γιατί ακόμα δεν το έχω συνδέσει.

Χρησιμότατο!!! Εμένα μου έστειλε sms το e-shop στις 15.23 ότι το προιόν μου αντικαταστάθηκε...

Δημοσ.

Οποιος ασχολειται με torrents, η τελευταια εκδοση 1.75 του transmission ειναι πιο σβελτη απο τις προηγουμενες . Εγκατασταση με τον community software installer οπως συνηθως...

Δημοσ.
Οποιος ασχολειται με torrents, η τελευταια εκδοση 1.75 του transmission ειναι πιο σβελτη απο τις προηγουμενες . Εγκατασταση με τον community software installer οπως συνηθως...

Thanks for the info... Το μηχανάκι σπέρνει...

Δημοσ.

Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Το πηρα και εγω αλλα θελω να ρωτήσω κάποια πραγματα

1- Στα χαρακτηριστικά του γραφει Συμβατο με Dlna . Εχω 2 TV με αυτο το προτοκολο (KURO και μια Philips) To 34A συνδεμενο σε λαν με καλωδιο οπως και οι TV Καθε συσκευή εχει δική της IP και ολες μεσω siwch στο ruter

Πως θα σεταρω το Α34 σαν media server?

2- Στο manual που ειχε το CD στο menu εμφανίζει μια επιλογη ΝΜΤ κλπ που στο δικό μου egrate δεν υπάρχει

3- Firmware εχει το 50-17-090204-15-EGR-403-073

ΑΥΤΌ ειναι το νεότερο??

Επιδή ειμαι ασχετος απο δίκτυα κλπ μάλλον την πάτησα ε?:)

Πρεπει να προσθέσω ολες τις MAC adress των διαφορων συσκευών στο ruter?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι σε διλλημα ποιο απτα δυο ειναι καλυτερο για συνδεση με 32" fullhd

εχω το egreat και σκεφτομαι να παρω το Home cinema (mediamarkt 149Euro) να εχω καλυτερο ηχο γιατι με το υπαρχον home cinema μου δεν μπορω να ακουσω ηχο εκτος απτης τηλεορασης μου...

Ευχαριστω

Δημοσ.
Καλησπερα ειμαι σε διλλημα ποιο απτα δυο ειναι καλυτερο για συνδεση με 32" fullhd

εχω το egreat και σκεφτομαι να παρω το Home cinema (mediamarkt 149Euro) να εχω καλυτερο ηχο γιατι με το υπαρχον home cinema μου δεν μπορω να ακουσω ηχο εκτος απτης τηλεορασης μου...

Ευχαριστω

Για ριξε μια ματια στα specs του samsung γιατι συνηθως τετοια συστηματα δεν εχουν optical in.Γιατι στο τελος θα καταληξεις να ακους παλι απο τη tv!

Δημοσ.
Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Το πηρα και εγω αλλα θελω να ρωτήσω κάποια πραγματα

1- Στα χαρακτηριστικά του γραφει Συμβατο με Dlna . Εχω 2 TV με αυτο το προτοκολο (KURO και μια Philips) To 34A συνδεμενο σε λαν με καλωδιο οπως και οι TV Καθε συσκευή εχει δική της IP και ολες μεσω siwch στο ruter

Πως θα σεταρω το Α34 σαν media server?

κάνε εγκατάσταση δικτύου και πες στο egreat να πάρει ip ταυτόχρονα... μετά είναι όλα απλά. κάνεις join το network που έχεις στα pc και άρχισε να κάνεις assign τα shared folders του pc στο egreat.

3- Firmware εχει το 50-17-090204-15-EGR-403-073

ΑΥΤΌ ειναι το νεότερο??

Επιδή ειμαι ασχετος απο δίκτυα κλπ μάλλον την πάτησα ε?:)

Πρεπει να προσθέσω ολες τις MAC adress των διαφορων συσκευών στο ruter?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

το f/w είναι το τελευταίο.

Δημοσ.
Για ριξε μια ματια στα specs του samsung γιατι συνηθως τετοια συστηματα δεν εχουν optical in.Γιατι στο τελος θα καταληξεις να ακους παλι απο τη tv!

Γιατι δεν θα μεταφερθει ο ηχος μεσω hdmi?

pdf copy :

ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΒΙΝΤΕΟ Συνδέστε τις υποδοχές εισόδου (VIDEO IN) της τηλεόρασης στο σύνδεσμο VIDEO OUT.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ AUX IN 2 Συνδέονται με την αναλογική έξοδο 2CH μιας εξωτερικής συσκευής (π.χ. ενός VCR)

ΥΠΟΔΟΧΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Χρησιμοποιείστε αυτή την είσοδο για να συνδέσετε εξωτερικές συσκευές με ψηφιακή έξοδο.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΞΟΔΟΥ HDMI Χρησιμοποιήστε το καλώδιο HDMI, συνδέστε αυτό το βύσμα εξόδου HDMI στην υποδοχή

εισόδου HDMI στην τηλεόρασή σας για να έχετε εικόνα εξαιρετικής ποιότητας.

ΥΠΟΔΟΧΗ SCART Συνδέστε σε μια τηλεόραση με υποδοχή εισόδου scart.

ΥΠΟΔΟΧΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ Συνδέστε μια τηλεόραση που διαθέτει εισόδους σήματος βίντεο συνιστωσών στις υποδοχές αυτές.

ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟ ΒΥΣΜΑ FM 75Ω Συνδέστε την κεραία FM.

ΒΥΣΜΑΤΑ ΕΞΟΔΟΥ ΗΧΕΙΩΝ Συνδέστε το εμπρός, το κεντρικό, τα πίσω ηχεία και το υπογούφερ.

10 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΨΥΞΗΣ Ο ανεμιστήρας λειτουργεί όποτε η συσκευή είναι ενεργοποιημένη. Εξασφαλίστε ελάχιστο

ελεύθερο χώρο 10cm για τον ανεμιστήρα όταν τοποθετείτε τη συσκευή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

post-109042-129063025615_thumb.png

πισω μερια

δεν ισχυει το (1) ασυρματη καρτα

και η τηλεοραση μου

http://www.progressive.gr/proion2.asp?proionID=3389&from=proion

καλωδιο για να συνδεσω και να παρω ηχο μεσω της ψηφιακης που μπορω να βρω?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752624

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751736

αυτα ειναι?

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.

έχω το southpark από θείο με κατάληξη .mkv Οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι μέσα στο mkv και δεν μου τα παίζει...

υπάρχει σφάλμα στο conteiner?

Δημοσ.

Επειδη το παρηγγειλα και εγω (επιτελους!!) μπορει να μου πει καποιος για την συσκευασια?

Ειναι σε σακουλακι / ζελατινα ή οχι? Εχει μεσα καλωδια (HDMI)? Να ξερω αμα θα πρεπει να τους γυρισω πισω ή οχι:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...