furious99 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Εννοει οτι δεν ειναι σφραγισμενη η εξωτερικη συσκευασια με πλαστικη ζελατινα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:57 ---------- ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ!!! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ 115!!! Μπειτε απο αυτο το link για να βγαλει τη μειωμενη τιμη: http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-090828.html (Τελαλης του e-shop καταντησα LOL...)
tarantules Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 1. Ετσι τα πουλαει το e-shop Κάνεις λάθος.Εγώ το δικό μου το πήρα από e-shop σφραγισμένο με τη ζελατίνα του. Προφανώς ο φίλος πήρε μεταχειρισμένο... Εγώ στη θέση του θα το γυρνούσα πίσω χωρίς δεύτερη σκέψη
ANHLIKOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 το πήρα και εγώ τελικά... από e-shop. 1) η συσκευασία ήταν ανοικτή 2) δεν είχε καλώδιο composite (τριπλό rca σε τριπλό rca) 3) ανοίγω την συσκευή εμφανίζει το logo και την λέξη loading και μετά μαυρίζει η εικόνα... Να το πας πίσω, όπως το πείρες.
pvassiliadis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά καλησπέρα Χθες πήρα και εγώ το 34Α. Πολύ καλό μηχάνημα. Έχω όμως ένα πρόβλημα. Ενώ χθες έβλεπα και φάκελους μοιρασμένους στο δίκτυο και DLNA software (TVersity) σήμερα δε φαίνονται οι φάκελοι. Καμμιά ιδέα?
furious99 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Κάνεις λάθος.Εγώ το δικό μου το πήρα από e-shop σφραγισμένο με τη ζελατίνα του.Προφανώς ο φίλος πήρε μεταχειρισμένο... Εγώ στη θέση του θα το γυρνούσα πίσω χωρίς δεύτερη σκέψη Κατσε, εννοεις οτι ειχε ζελατινα στο κουτι, ή ηταν μεσα σε ζελατινα η συσκευη? Τεσπα μια και τα 2 δικα μου τα ειχα παρει 3 μηνες και μαλιστα το ενα με την πρωτη φουρνια που τα εφερε και δεν ειχαν ζελατινα στο κουτι το ειπα, οσοι το παιρνουν προσφατα ξερουν προφανως καλυτερα. Παντως το μεταχειρισμενο φαινεται: Σκισμενο κουτι ή εστω τσακισμενο αρκετα εκει που ανοιγει... Γρατζουνιες στη συσκευη... Αυτοκολλητο προστασιας της οθονης (εκει που ειναι τα ledακια sata κλπ) λειπει... Καλωδια ξαναδιπλωμενα προχειρα και μη τακτοποιημενα... Ανοιγμενος/βρωμικος ο φακελος με το cd... κοκ. Μολις το παρετε, ανοιχτε το στο μαγαζι ακομα και με ζελατινα στο κουτι να ειναι... Αυτο το κανω παντα (μου εχει τυχει σε σφραγισμενο κουτι κινητου να λειπει η μπαταρια! ) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:49 ---------- Παιδιά καλησπέραΧθες πήρα και εγώ το 34Α. Πολύ καλό μηχάνημα. Έχω όμως ένα πρόβλημα. Ενώ χθες έβλεπα και φάκελους μοιρασμένους στο δίκτυο και DLNA software (TVersity) σήμερα δε φαίνονται οι φάκελοι. Καμμιά ιδέα? Αυτο το προγραμμα να βαλεις στο pc σου για streaming απο δικτυο: http://www.networkedmediatank.com/download/myihome.html Εχει τις καλυτερες ταχυτητες το egreat ετσι (http ~ 42Μbps) και σηκωνει ανετα 1080p.
tarantules Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Κατσε' date=' εννοεις οτι ειχε ζελατινα στο κουτι, ή ηταν μεσα σε ζελατινα η συσκευη? Τεσπα μια και τα 2 δικα μου τα ειχα παρει 3 μηνες και μαλιστα το ενα με την πρωτη φουρνια που τα εφερε και δεν ειχαν ζελατινα στο κουτι το ειπα, οσοι το παιρνουν προσφατα ξερουν προφανως καλυτερα[/quote'] Εγώ το αγόρασα 26/5/09 και είχε ζελατίνα το κουτί.Τώρα ζελατίνα η συσκευή δεν νομίζω να έχει κανένα από τα eGreat.Οτι και να είναι πάντως, εαν υπάρχει και η παραμικρή υποψία οτι έχουμε στα χέρια μας συσκευή μεταχειρισμένη καλό είναι να την πηγαίνουμε πίσω και να ζητάμε και εξηγήσεις
furious99 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ το αγόρασα 26/5/09 και είχε ζελατίνα το κουτί.Τώρα ζελατίνα η συσκευή δεν νομίζω να έχει κανένα από τα eGreat.Οτι και να είναι πάντως, εαν υπάρχει και η παραμικρή υποψία οτι έχουμε στα χέρια μας συσκευή μεταχειρισμένη καλό είναι να την πηγαίνουμε πίσω και να ζητάμε και εξηγήσεις Εχει μια αυτοκολλητη ζελατινα-σακουλακι (οχι κλειστη) η συσκευη... Εγω το ειχα παρει στις 25 (21 το ειχε φερει το e-shop, ποσο να προλαβει καποιος να το "μεταχειριστει", ακομα και αν ηταν "ανοιγμενο"? 3 μηνες δουλευει 24/7 torrents και ταινιες και δεν εχει βγαλει κιχ... Τεσπα αναλογα τη ορεξη του καθενος. Εγω οταν το παραλαβω μεσω κουριερ κοιταω αν ειναι εξωτερικα και λειτουργικα αψογο ( δυσκολα θα μου ξεφυγει ενα προβλημα πια), και αν ειναι ΟΚ δε θα αρχισω τα τηλεφωνα και τα πηγαινε ελα στο καταστημα και τις φασαριες. Παιρνω πολλα γκατζετακια και συσκευες για να καθομαι να ασχολουμαι περαιτερω για μια συσκευη των 100 ευρω...
tarantules Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Εχει μια αυτοκολλητη ζελατινα-σακουλακι (οχι κλειστη) η συσκευη... Ζελατίνα κλειστή που δεν ανοίγει παρά μόνο εαν τη σκίσεις.ΟΧΙ σακουλάκι...
hyperspaced Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους. Έχω συνδέσει το e-great μέσω SMB με τον file server στο σπίτι μου μέσω SMB. Γενικά δεν έχω σημαντικά προβλήματα αναπαραγωγής εκτός από μερικά παλιά WMV και MPG που δεν παίζουν. Έχω όμως κάποια θεματάκια με το E-great και παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει: 1) Οι εφαρμογές Torrent, FTP, Web server και NAS management πού βρίσκονται; 2) Πως φτιάχνω ένα playlist από τα αρχεία που βλέπω; 3) Βλέπω μια λίστα με βίντεο κλιπ μουσικής. Πως το βάζω να τα παίζει όλα με τη σειρά; Αυτό μόλις τελειώσει το ένα αρχείο, σταματάει και δεν παίζει στο επόμενο. 4) Που υπάρχει ένα manual ή ένα CD σε αυτό το πράγμα; 5) Η λίστα με τα αρχεία σκρολλάρει σαν κάτι υπολογιστές του '80, δηλαδή μία σελίδα κάθε φορά. Υπάρχει κάποιο custom firmware να βάλουμε; (Τρέχει linux αν δεν κάνω λάθος 6) Μου λείπει το XBox Media Center
talisman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ζελατίνα κλειστή που δεν ανοίγει παρά μόνο εαν τη σκίσεις.ΟΧΙ σακουλάκι... Το ιδιο πραγμα εννοουμε .Τι ζελατινα τι σακουλακι, θεμα εκφρασης.
tarantules Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Το ιδιο πραγμα εννοουμε .Τι ζελατινα τι σακουλακι, θεμα εκφρασης. Όχι δεν είναι το ίδιο.Το σακουλάκι έχει άνοιγμα από τη μια πλευρά.Η ζελατίνα που ήταν γύρω-γύρω από το κουτί ΔΕΝ είχε πουθενά άνοιγμα (ραφή ή οτιδήποτε άλλο). Έχει τεράστια διαφορά
greekgreek Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Από πλευρά ποιότητα εικόνας ,τί εικόνα δίνει από το hdmi σε σχέση με ένα καλο dvd player (Toshiba XD-E500).
nhn Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 το torrent plaza δουλευει και πως ,γιατι σε εμενα μου λεει να πατησω το return κουμπι και τελος.thnxs
furious99 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. 1) Οι εφαρμογές Torrent, FTP, Web server και NAS management πού βρίσκονται; ..... 4) Που υπάρχει ένα manual ή ένα CD σε αυτό το πράγμα; 5) Η λίστα με τα αρχεία σκρολλάρει σαν κάτι υπολογιστές του '80, δηλαδή μία σελίδα κάθε φορά. Υπάρχει κάποιο custom firmware να βάλουμε; (Τρέχει linux αν δεν κάνω λάθος 6) Μου λείπει το XBox Media Center 1) Πρεπει να συνδεσεις δισκο στη sata θυρα και να εγκαταστησεις τα ΝΜΤ applications για αυτα... 4) Δεν υπαρχει manual http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Main_Page'>http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Main_Page http://www.networkedmediatank.com/ ο,τι γραφει για το popcorn A110 ισχυει και για το 34Α 5) Οτι εχει εχει δυστυχως (ειναι θεμα επεξεργαστη και μνημης , με mips 333MHz τι να σου κανει?) Τουλαχιστον δειχνει 10 ονοματα ταινιων σε μια σελιδα, γιατι κατι αλλα (WD HD TV) δειχνουν 7 μονο... Μπορεις παντως αν ξερεις περιπου τον αριθμο της ταινιας στη λιστα π.χ. 100, να πατησεις 1-0-0 στο remote και σε παει κατευθειαν σε αυτη τη σελιδα... EDIT: Αν συνδεσεις δισκο στη sata θυρα, μπορεις να βαλεις και αυτο και να εχεις 24 ονοματα ταινιων ανα σελιδα, και αλφαβητικη ταξινομηση Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2009 από furious99
sotris99 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 το πήρα και εγώ τελικά... από e-shop. 1) η συσκευασία ήταν ανοικτή 2) δεν είχε καλώδιο composite (τριπλό rca σε τριπλό rca) 3) ανοίγω την συσκευή εμφανίζει το logo και την λέξη loading και μετά μαυρίζει η εικόνα... το πήγα στο κατάστημα στις 12.09.09 και ακόμη περιμένω... Τι διάολο τόσο δύσκολο είναι να το τσεκάρoυν; To πας πίσω όπως το πήρες και ζήτα να στο αλλάξουν. το έστειλα πίσω στο κατάστημα Γαλατσίου το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009 η πατας το tv mode και το ρυθμιζεις γιατι μαλλον η τηλεοραση σου δεν υποστηριζει την αναλυση που της δινει.. το έκανα και δεν έκανε τίποτε... Ναι αυτό πρώτα, εμένα το μυαλό μου πάει πρώτα στο κακό γιαυτό. και σε μένα εκεί πήγε... 1. Ετσι τα πουλαει το e-shop2. Δεν περιλαμβανεται 3. Αφου το αφησεις 3-4 λεπτα να κανει boot, πατας καποιο αυτα αναλογα τι εξοδο θες - TV Mode + 0 Auto TV mode (Please use it only for FAILSAFE) - TV Mode + 1 Composite NTSC 480i - TV Mode + 2 Composite PAL 576i - TV Mode + 3 reserved - TV Mode + 4 Component 720p60 - TV Mode + 5 Component 1080i60 - TV Mode + 6 Component 1080p60 - TV Mode + 7 HDMI 720p60 - TV Mode + 8 HDMI 1080i60 - TV Mode + 9 HDMI 1080p60 - TV Mode + Caps/Num Toggles between 50/60 Hz το άφησα μια μέρα ολόκληρη... Οταν λες ανοιχτη τι εννοεις το εξωτερικο κουτι η’ τα πλαστικα σακουλακια απο τα εξαρτηματα που ειναι μεσα σε αυτο.Δεν υπαρχει καλωδιο composite στην συσκευασια.Για να ζητας αυτο το καλωδιο σημαινει οτι δεν εχεις HDTV οποτε για αυτο βλεπεις μαυρη οθονη.Η συσκευασια εχει ενα CD που σε βοηθαει για αυτο υπαρχει μεσα.Μπορεις να διαβασεις και το post #254 για να σου λυθουν οι αποριες Τα σακουλάκια ήταν ανοικτά καθώς και η συσκευασία... πρόβλημα' date=' αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει: ήρθε χθες, το συνεδεσα με Ypbpr component και το βάζω στο ρεύμα, το ανοίγω και μου δείχνει 1080p loading screen και μετά από λίγο μαυρίζει η οθόνη και λέει No Sync(και καλά δεν παίρνει καθόλου σήμα). HDMI δεν έχει η tv ( πρόκειται για plasma sony 42ts1 παλαιό σχετικά μοντέλο αλλα με προβληματίζει ότι αρχικά δείχνει σήμα και μετά το χάνει). Mε usb δεν το έχω συνδεδεμένο, όπως επίσης και το έχω συνδέσει με οπτική ίνα με αποκωδικοποιητή DTS τον οποίο όμως κατά την εκκίνηση του Egreat έχω κλειστό. Καμιά ιδέα; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:13 ---------- να σημειωσω ότι δοκίμασα και με composite video και το ίδιο πράγμα συνέβη, τρέχει το loading screen και μετά από λίγο NO sync(μηνυμα της τηλεόρασης όχι του egreat, ατο μενου δε μπαίνει). Πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με την τηλεόραση. Εδώ είναι ενα λινκ με τα specifications της τβ: http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/sony-kz-42ts1/4507-6482_7-9437906.html?tag=mncol;rnav ρίχτε μια ματιά αν δε σας είναι κόπος και πείτε καμιά ιδεα γιατί θα τρελαθώ!! Το δοκίμασα σε αλλη τηλεόραση με καλώδιο HDMI και μετά το αρχικο loading screen έτρεξε κανονικά και μπήκε στο μενού. Αυτό σου το κάνει γιατί είναι ρυθμισμένο να στέλνει το σήμα απο το hdmi, βάλτο πάλι στην τηλεόραση με to hdmi και διάλεξε απο τα display settings το auto ώστε να διαλέγει μόνο του απο που θα έχει το σήμα. Επίσης βρήκα αυτό απο το site της EGreat What are the TV-mode shortcut keys command? Written by admin Tuesday, 02 June 2009 03:58 !!!PRESS&RELEASE 'TVMode', WAIT TWO SECONDS, PRESS THE NUMBER KEY!!! - 'TVMode' wait '0' = Auto TV mode (Please use it only for FAILSAFE) - 'TVMode' wait '1' = Composite NTSC 480i - 'TVMode' wait '2' = Composite PAL 576i - 'TVMode' wait '3' = reserved - 'TVMode' wait '4' = Component 720p60 - 'TVMode' wait '5' = Component 1080i60 - 'TVMode' wait '6' = Component 1080p60 - 'TVMode' wait '7' = HDMI 720p60 - 'TVMode' wait '8' = HDMI 1080i60 - 'TVMode' wait '9' = HDMI 1080p60 - 'TVMode' wait 'Caps/Num' = Toggles between 50/60 Hz, can be used in browser After getting out of standby, there is no video signal. This is caused by the Video output mode being changed using the TV mode key and then not being saved to flash. - Workaround: Goto Setup->Audio / Video, and do a save. Άρα δεν χρειάζεται να το βάλεις σε άλλη τηλεόραση! Η τηλεόραση μου δεν έχει HDMI να το κάνω το έκανα στα κουτουρού... Εννοει οτι δεν ειναι σφραγισμενη η εξωτερικη συσκευασια με πλαστικη ζελατινα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:57 ---------- ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ!!! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ 115!!! Μπειτε απο αυτο το link για να βγαλει τη μειωμενη τιμη: http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-090828.html (Τελαλης του e-shop καταντησα LOL...) Σωστά αυτό εννοούσα... Κάνεις λάθος.Εγώ το δικό μου το πήρα από e-shop σφραγισμένο με τη ζελατίνα του.Προφανώς ο φίλος πήρε μεταχειρισμένο... Εγώ στη θέση του θα το γυρνούσα πίσω χωρίς δεύτερη σκέψη δεν φαινόταν μεταχειρισμένο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα