eliask Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Σε σχέση με τα υπόλοιπα egreat. Ποιες οι διαφορές τους ? Αξίζει να πληρώσω κάτι παραπάνω για να πάω σε κάποιο άλλο?
Panathinaikara Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον μια ερωτηση : exω βαλει στο egreat το [AnimeClipse]_Area_88_ACT1&2_[57AA270C] το οποιο εχει συγχρονισμο 23.976 ( 24p) οταν παταω το κουμπι info κατα την αναπαραγωγή. Το θεμα ειναι οτι εχει προβλημα συγχρονισμου ηχου και εικονας το οποιο ΔΕΝ υφισταται οταν το τρεχω στον υπολογιστή. Συγκεκριμενα ο ηχος ακουγεται αργοτερα απο οτι πρέπει. Οι υποτιτλοι εμφανιζονται μια χαρα και ειναι συγχρονισμενοι τη στιγμη που πρεπει. Το ιδιο προβλημα εμφανιζεται με το [AnimeClipse]_BLOOD_-_The_Last_Vampire_V2_(GR_Subs)_[1D5CAD26] , οποτε ψιλιαζομαι οτι κατι παιζει με το encoding της Aclipse, καθοτι με αρκετα αλλα aniμε δεν εχει παρουσιαστει κατι αναλογο. Στα settings του μηχανηματος το Frame Sync το εχω στο Off. ξερει καποιος αν υπαρχει δυνατοτητα συγχρονισμου του ηχου με την εικονα στο egreat? εχω το firmware που εβαλε το DTS downmix. Ευχαριστώ
furious99 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Σε σχέση με τα υπόλοιπα egreat. Ποιες οι διαφορές τους ? Αξίζει να πληρώσω κάτι παραπάνω για να πάω σε κάποιο άλλο? Οχι... γεια σας κ παλι.τι ταχυτητα πρεπει να χει το usb στικακι (8 η 16 gb)που σκεφτομαι να παρω για να τρεχει σωστα η ταινια,ξερετε? Οι δισκοι ειναι πολυ πιο γρηγοροι στο γραψιμο της ταινιας σε αυτα απο οτι τα στικ. Στην αναπαραγωγη δε θα εχεις πιθανοτατα προβλημα. Αν επιμεινεις σε στικ καλυτερα το 16gb για να χωραει και 1080p... Λοιπον μια ερωτηση : exω βαλει στο egreat το [AnimeClipse]_Area_88_ACT1&2_[57AA270C] το οποιο εχει συγχρονισμο 23.976 ( 24p) οταν παταω το κουμπι info κατα την αναπαραγωγή. Το θεμα ειναι οτι εχει προβλημα συγχρονισμου ηχου και εικονας το οποιο ΔΕΝ υφισταται οταν το τρεχω στον υπολογιστή. Συγκεκριμενα ο ηχος ακουγεται αργοτερα απο οτι πρέπει. Οι υποτιτλοι εμφανιζονται μια χαρα και ειναι συγχρονισμενοι τη στιγμη που πρεπει. Το ιδιο προβλημα εμφανιζεται με το [AnimeClipse]_BLOOD_-_The_Last_Vampire_V2_(GR_Subs)_[1D5CAD26] , οποτε ψιλιαζομαι οτι κατι παιζει με το encoding της Aclipse, καθοτι με αρκετα αλλα aniμε δεν εχει παρουσιαστει κατι αναλογο. Στα settings του μηχανηματος το Frame Sync το εχω στο Off. ξερει καποιος αν υπαρχει δυνατοτητα συγχρονισμου του ηχου με την εικονα στο egreat? εχω το firmware που εβαλε το DTS downmix. Ευχαριστώ Δε μπορεις να συγχρονισεις ηχο και εικονα μεσα απο το Egreat, μονο υποτιτλους... Προτεινω αναλυση 1080/60 και framerate sync στο NTSC/PAL/24p, γιατι καποια αρχεια εμφανιζουν προβληματα οταν αναπαραγονται με αναλυση στα 23.976 (π.χ. αυτα που ειναι 50Ηz). Για αυτα τα αρχεια που βαζεις μαλλον δε μπορεις να κανεις κατι...
flyaway Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 καλημερα.Ποια η διαφορα μεταξυ ενος hdmi dvd player ,συνδεδεμενο με το hdmi kαλωδιο στη tv,και usb θυρα πανω του,απο ενα μηχανημα σαν το egreat η οποιο αλλο?στην αναπαραγωγη ταινιας 720 η 1080p εννοω
TSOPK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 καλημερα.Ποια η διαφορα μεταξυ ενος hdmi dvd player ,συνδεδεμενο με το hdmi kαλωδιο στη tv,και usb θυρα πανω του,απο ενα μηχανημα σαν το egreat η οποιο αλλο?στην αναπαραγωγη ταινιας 720 η 1080p εννοω Το dvd Player δεν παιζει αρχεια mkv. Και γενικα δεν υποστηριζει αρχεια με αναλυσεις 720p και 1080p. Μεχρι 480.
sotris99 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Το dvd Player δεν παιζει αρχεια mkv. Και γενικα δεν υποστηριζει αρχεια με αναλυσεις 720p και 1080p. Μεχρι 480. το παρήγγειλα και εγώ από το eshop με την προσφορά crazy sundays...
tarantules Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 καλημερα.Ποια η διαφορα μεταξυ ενος hdmi dvd player ,συνδεδεμενο με το hdmi kαλωδιο στη tv,και usb θυρα πανω του,απο ενα μηχανημα σαν το egreat η οποιο αλλο?στην αναπαραγωγη ταινιας 720 η 1080p εννοω Τα DVD player με έξοδο HDMI ήταν μια μαρκετίστική πατέντα (μαζί με τη "δυνατότητα" του upscaling) για να πουλήσουν στους ανίδεους συσκευές που υποτίθεται έβγαζαν σήμα HD. Αυτό γινόταν με ένα μπακαλίστικο τρόπο προσθέτοντας στις 576 γραμμές (μέσω του κυκλώματος upscaling) κάποιες επιπλέον ενδιάμεσες γραμμές σε ταινίες divx ή DVD για να έχεις εικόνα (σε τηλεόραση HD ή HD ready) ψευδουψηλή-ανάλυση. Προσωπικά , ούτε 10 ευρώ δεν θα έδινα να πάρω ένα τέτοιο DVD τη στιγμή που έχω το eGreat και τι στιγμή που υπάρχουν στο εμπόριο αναλόγων δυνατοτήτων NMT
pantdimi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν μου παιζει τα avi εχω κανει κατι λαθος?? Ολα τα άλλα είναι comple;)
flyaway Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 ΜΟΛΙς πηρα το μηχανηματακι! μπορειτε να με βοηθησετε στις ρυθμισεις εικονας κ ηχου? η tv ειναι hd ready κ το εχω συνδεσει με οπτικη ινα σε ενισχυτη 6,1...ευχαριστω παιδια κ αναμενω για να ξεκινησω να βλεπω!
sotris99 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 το πήρα και εγώ τελικά... από e-shop. 1) η συσκευασία ήταν ανοικτή 2) δεν είχε καλώδιο composite (τριπλό rca σε τριπλό rca) 3) ανοίγω την συσκευή εμφανίζει το logo και την λέξη loading και μετά μαυρίζει η εικόνα...
Whiteyez Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 To πας πίσω όπως το πήρες και ζήτα να στο αλλάξουν.
FELIX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 To πας πίσω όπως το πήρες και ζήτα να στο αλλάξουν. η πατας το tv mode και το ρυθμιζεις γιατι μαλλον η τηλεοραση σου δεν υποστηριζει την αναλυση που της δινει..
Whiteyez Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 η πατας το tv mode και το ρυθμιζεις γιατι μαλλον η τηλεοραση σου δεν υποστηριζει την αναλυση που της δινει.. Ναι αυτό πρώτα, εμένα το μυαλό μου πάει πρώτα στο κακό γιαυτό.
furious99 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 το πήρα και εγώ τελικά... από e-shop. 1) η συσκευασία ήταν ανοικτή 2) δεν είχε καλώδιο composite (τριπλό rca σε τριπλό rca) 3) ανοίγω την συσκευή εμφανίζει το logo και την λέξη loading και μετά μαυρίζει η εικόνα... 1. Ετσι τα πουλαει το e-shop 2. Δεν περιλαμβανεται 3. Αφου το αφησεις 3-4 λεπτα να κανει boot, πατας καποιο αυτα αναλογα τι εξοδο θες - TV Mode + 0 Auto TV mode (Please use it only for FAILSAFE) - TV Mode + 1 Composite NTSC 480i - TV Mode + 2 Composite PAL 576i - TV Mode + 3 reserved - TV Mode + 4 Component 720p60 - TV Mode + 5 Component 1080i60 - TV Mode + 6 Component 1080p60 - TV Mode + 7 HDMI 720p60 - TV Mode + 8 HDMI 1080i60 - TV Mode + 9 HDMI 1080p60 - TV Mode + Caps/Num Toggles between 50/60 Hz
talisman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 το πήρα και εγώ τελικά... από e-shop. 1) η συσκευασία ήταν ανοικτή 2) δεν είχε καλώδιο composite (τριπλό rca σε τριπλό rca) 3) ανοίγω την συσκευή εμφανίζει το logo και την λέξη loading και μετά μαυρίζει η εικόνα... Οταν λες ανοιχτη τι εννοεις το εξωτερικο κουτι η’ τα πλαστικα σακουλακια απο τα εξαρτηματα που ειναι μεσα σε αυτο.Δεν υπαρχει καλωδιο composite στην συσκευασια.Για να ζητας αυτο το καλωδιο σημαινει οτι δεν εχεις HDTV οποτε για αυτο βλεπεις μαυρη οθονη.Η συσκευασια εχει ενα CD που σε βοηθαει για αυτο υπαρχει μεσα.Μπορεις να διαβασεις και το post #254 για να σου λυθουν οι αποριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα