Whiteyez Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το TP-LINK TL-WN821N σε 802.11n δίκτυο και παίζει απροβλημάτιστα 720p απαιτητικές ταινίες. 1080p δεν δοκίμασα.
furious99 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι 20μετρο εξωτερικό καλώδιο.Αλλά ακόμα και με 85MBps που σου διαθέτει το powerline δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Σε 720p ταινίες όσον αφορά την εικόνα έχω δει κατανάλωση 8-12ΜΒps σε σκηνές απαιτητικές και όσον αφορά τον ήχο , ακόμα και ο ποιό απαιτητικός DTS έχει 1,5MBps.Άρα είσαι υπερκαλυμένος.Τώρα στα 1080 κάτι ανάλογο θα ισχύει.Πρακτικά δεν νομίζω να έχεις σπασίματα σε εικόνα και ήχο Οι ταχυτητες ειναι θεωρητικες στα powerline, και βαζω στοιχημα οτι δε θα μπορει να κανει stream 1080p με τα 85αρια, και ισως ουτε με τα 200αρια σε "βαρια" 1080p. Οι πραγματικες τιμες ειναι περιπου στο 1/8 των θεωρητικων, αν θυμαμαι καλα, τοτε που την ειχα ψαξει σαν δικτυακη λυση...
lamousis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια! Σκεφτομαι να το αγορασω αλλα εχω μια απορια: Οταν λεει Audio and Video Play List supported εννοει παιζει asx, m3u, pls αρχεια;
tarantules Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Οι ταχυτητες ειναι θεωρητικες στα powerline, και βαζω στοιχημα οτι δε θα μπορει να κανει stream 1080p με τα 85αρια, και ισως ουτε με τα 200αρια σε "βαρια" 1080p. Οι πραγματικες τιμες ειναι περιπου στο 1/8 των θεωρητικων, αν θυμαμαι καλα, τοτε που την ειχα ψαξει σαν δικτυακη λυση... Εαν είναι έτσι τότε η λύση του ethernet είναι μονόδρομος
eliask Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν είναι στο 1/8 περιπου στο μισό. με διακυμανσεις . Θεωρητικά στα 200αρια θα παίζει αλλά εβγαλε τωρα η belkin ενα 1000αρι και ψάχνω να βρω τι παίζει .! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:53 ---------- Αμά συνδέσω έναν εξωτερικό σκληρό πάνω σε αυτό και εφόσον τον έχω στο δικτυο θα βλέπει και τον εξωτερικό σαν δικτυακό?
furious99 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Αμά συνδέσω έναν εξωτερικό σκληρό πάνω σε αυτό και εφόσον τον έχω στο δικτυο θα βλέπει και τον εξωτερικό σαν δικτυακό? Ναι, αν συνδεσεις δισκο στη sata θυρα και γινει format σε ext2/3 και εγκατασταθουν τα ΝΜΤ applications (αναμεσα στα οποια ειναι και ο myIhome server και ο ftp server που θα κανουν τη δουλεια αυτη για αναπαραγωγη/μεταφορες αρχειων)...
mixalaros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα! Το πήρα και εγώ, είναι πολύ καλό μηχάνημα. Μου σημβαίνει το εξής: έχω βάλει 2 ταινίες HD mkv και τους αντίστοιχους υπότιτλους sμε το ίδιο όνομα. Στην μία επιλέγονται αυτόματα οι υπότιτλοι, αλλά δεν μου επιτρέπει το time seek , ενώ στην άλλη μου επιλέγει ΜΟΝΟ αγγλικούς υπότιτλους και μου επιτρέπει το time seek. Γνωρίζει κανείς τίποτα τι κάνω?
furious99 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα!Το πήρα και εγώ, είναι πολύ καλό μηχάνημα. Μου συμβαίνει το εξής: έχω βάλει 2 ταινίες HD mkv και τους αντίστοιχους υπότιτλους με το ίδιο όνομα. Στην μία επιλέγονται αυτόματα οι υπότιτλοι, αλλά δεν μου επιτρέπει το time seek , ενώ στην άλλη μου επιλέγει ΜΟΝΟ αγγλικούς υπότιτλους και μου επιτρέπει το time seek. Γνωρίζει κανείς τίποτα τι κάνω? Οταν βαλεις εξωτερικους υποτιτλους .SRT με το ιδιο ονομα με την ταινια στον ιδιο φακελο, παιζει μονο ο εξωτερικος υποτιτλος. Για να παιξει ο εσωτερικος υποτιτλος, πρεπει να αφαιρεσεις τον εξωτερικο ή να τον μετονομασεις σε κατι αλλο. Δυστυχως δε μπορει να δει εσωτερικους και εξωτερικους ταυτοχρονα και να διαλεξεις... Μπορεις βεβαια να ενσωματωσεις και τον εξωτερικο srt υποτιτλο στο mkv με το mkvtoolnix, οποτε θα τον κανεις και αυτον εσωτερικο και θα μπορεις να διαλεγεις καθε φορα οποιον θες... Το time seek δεν το χρησιμοποιω, γιατι πατωντας το δεξια/αριστερα οσες φορες χρειαζεται κανεις skip ανα 30sec, και πατωντας το π.χ. 1 πας στο 10% της ταινιας, 2 στο 20% κλπ. Αυτα με βολευουν περισσοτερο, βαριεμαι να βαζω νουμερα στο time seek...
ababapanos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 ΣΟΣ. δεν ξερω αν κατι εχει χαλασει η ειναι καπια ρυθμιση, αλλα το EGRET μου συνδεμενο στο δυκτιο , δεν βλεπει τις ταινιες που ειναι σε .mkv . οσες ταινιες ειναι μεσα στο φακελο εκτος mkv , οπως πχ AVI τις βλεπει και τις παιζει κανονικα. Τις mkv δεν τις εμφανιζει καθολου. Ενω την ιδια ταινια σε MKV με usb stik την βλεπει και την παιζει κανονικα. Τι στο $##^%$%$ μπορει να φταιει γιατι παω να τρελαθω. εχω τα windows 7. Αν βοηθαει σε κατι. Ευχαρηστω πολυ προκαταβολικα
roybatty Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω εδώ και μία βδομάδα το M34A αλλά έχω ένα πρόβλημα... Θέλω να το συνδέσω με ενα MAC με OS X 10.5. Το πρόβλημά μου είναι οτι δεν "βλέπω" μέσω του ενσήρματου LAN το MAC. Ούτε από το MAC βλέπω το E Great. Μπορει κάποιος να με βοηθήσει? Προσπάθησα να βρω κάτι αντιστοιχο του WORKGROUP που έχουν τα Windows αλλά δεν βλέπω κάτι αντίστοιχο. ..για τους mac users: http://macdevcenter.com/pub/a/mac/2003/03/18/samba.html http://blogs.techrepublic.com.com/opensource/?p=173
driver4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ποιό σκληρό δίσκο προτείνετε, σκέφτομαι αυτόν, http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303502 Τι λέτε;
furious99 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μια χαρα ειναι... εχω 2 τετοιους που παιζουν OK στο egreat 34A...
nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ τον είχα πάρει για το desktop αυτόν και τον έχω χρησιμοποιήσει και στο Popcorn και στο Egreat, μια χαρά είναι.
flyaway Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 γεια σας κ παλι.τι ταχυτητα πρεπει να χει το usb στικακι (8 η 16 gb)που σκεφτομαι να παρω για να τρεχει σωστα η ταινια,ξερετε? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:05 ----------
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα