Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε furious99 ευχαριστουμε για την ενημερωση σημερα τσιμπησα ενα απο μενιδι!Απο DHL ειδικα δεν ειναι να το ριψοκινδυνευεις εκτος ευρωπης γιατι κανει κατι κουλα και μπορει να σου πει 90 ευρω εξοδα εκτελωνισμου και αποστολη σπιτι σου οποτε να το χρυσοπληρωσεις καμια 220 ευρω και να στανιαρεις πολλοι την εχουν παθει!Eshop for ever!

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις το πήρα και εγώ από e-shop. Λείπει ένα καλώδιο audio-video (θέλω να το χρησιμοποιώ και σε παλιά crt TV που δεν έχει hdmi - τι να κάνουμε!) Λείπουν μπαταρίες από το τηλεχειριστήριο. Λείπει ένα σοβαρό manual. (Δεν λέω για μετάφραση σε όλες τις γλώσσες της Ε.Ε.) Τέλος πάντων, αυτά καλύπτονται.

Δημοσ.

Καλημερα.

Υπαρχει περιπτωση τα ηχεια 5.1 που συνδεονται στον υπολογιστη με ενα καρφι (το πρασινο) να συνδεθουν στο egreat?

Δημοσ.

oxi to egreat δινει ηχο πεντακαναλο μονο σε ψηφιακη μορφη οπτικη.Δηλαδη δεν βγαζει 5.1 σε αναλογικες εξοδους να βαλεις τα ηχεια σου μονο με ενισχυτη που εχει οπτικη.Μπορεις να βαλεις μονο τα 2 μπροστινα ηχεια σου με μετατροπεα απο καρφι σε rca στερεο αλλα δεν θα εχεις surround και μπροστινο και woofer για τις ταινιες.

Δημοσ.

Έχω εδώ και μία βδομάδα το M34A αλλά έχω ένα πρόβλημα... Θέλω να το συνδέσω με ενα MAC με OS X 10.5. Το πρόβλημά μου είναι οτι δεν "βλέπω" μέσω του ενσήρματου LAN το MAC. Ούτε από το MAC βλέπω το E Great. Μπορει κάποιος να με βοηθήσει? Προσπάθησα να βρω κάτι αντιστοιχο του WORKGROUP που έχουν τα Windows αλλά δεν βλέπω κάτι αντίστοιχο.

Δημοσ.

γειας σας παιδια.νεος στη παρεα που ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο μηχανηματακι.Μου εστειλε το eshop mail με το eg σε προσφορα 115 Ε.Καλη τιμη δε νομιζεται?στο site το χει 135 με το dts νομιζω περασμενο

Δημοσ.
γειας σας παιδια.νεος στη παρεα που ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο μηχανηματακι.Μου εστειλε το eshop mail με το eg σε προσφορα 115 Ε.Καλη τιμη δε νομιζεται?στο site το χει 135 με το dts νομιζω περασμενο

Φίλε πάρτο πριν εξαντληθεί και πάλι ...

Το μηχανάκι αυτό είναι όλα τα λεφτά ! :-)

Δημοσ.

Θέλω να σύνδεσω την 37" LG με ένα Sony home cinema. Και τα δύο διαθέτουν οπτική ίνα. Συν θέλω να συνδέσω και το Egreat. Πως να τα συνδέσω για να έχω 5κάναλο ήχο και όταν παίζει η TV και όταν παίζει το Egreat;

Το θέμα είναι ότι τα τρία μηχανήματα διαθέτουν από μία οπτική ίνα άρα μάλλον πρέπει, αναλόγως τις ανάγκες, να βάζω και να βγάζω την οπτική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί δεν προλάβαινω να διαβάσω όλες τις σελίδες . Εχεί θύρα Lan. Μπορώ λοιπόν να συνδέσω στο δικτυο μου και μετά να βάλω πάνω στο egreat ενα σκληρό δισκο ώστε να τον βλέπει το δικτυο και να μεταφέρω ότι ταινίες θέλω απευθειας από το pc μου ?Επειδή χρησιμοποιω powerline προιον για να έχω δικτυο δεν θέλω να κάνω streaming μέσω του δικτυου γιατί φοβάμαι ότι θα έχει κολήματα όποτε προτιμω να μεταφέρω τα αρχεία δικτυακά στο σκληρό και από εκει να τα παίζει απροβλημάτιστα.

Εχώ το αντιστοιχό WD αλλά επειδή θέλω να έχω τι δυνατ'οτητα του δικτυου απο το να μεταφέρω συνέχεια ταινίες μεσο του σκληρού θα με βολευε πολύ καλύτερα . Και επειδή ενας δικτυακός σκληρός κάνει από 120 και πάνω τι προτείνετε ?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας .

Επεξ/σία από eliask
Δημοσ.

Εγώ πάντως κάνω streaming μέσω ethernet από το ένα δωμάτιο στο σαλόνι σε ταινίες 720p και 1080i και τις παίζει απροβλημάτιστα χωρίς κανένα κόλλημα

Δημοσ.

εΧΕΙς καλώδιο enthernet απο το pc στο σαλόνι? Eγώ χρησιμοποιω το powerline της lINKSYS στα 85mbs οπότε φοβάμαι ότι θα έχει σπασίματα . Θα πάρω ένα αντιστοιχό στα 200 mbs αλλά και παλί δεν είμαι απολυτα σιγουρος .

Δημοσ.
εΧΕΙς καλώδιο enthernet απο το pc στο σαλόνι?

Ναι 20μετρο εξωτερικό καλώδιο.

Αλλά ακόμα και με 85MBps που σου διαθέτει το powerline δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Σε 720p ταινίες όσον αφορά την εικόνα έχω δει κατανάλωση 8-12ΜΒps σε σκηνές απαιτητικές και όσον αφορά τον ήχο , ακόμα και ο ποιό απαιτητικός DTS έχει 1,5MBps.Άρα είσαι υπερκαλυμένος.Τώρα στα 1080 κάτι ανάλογο θα ισχύει.Πρακτικά δεν νομίζω να έχεις σπασίματα σε εικόνα και ήχο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...