Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ που πήρα ένα δεν δουλεύει... για την ακρίβεια δούλεψε 1 φορά (όταν έκανα δοκιμές και δεν το χρειάστηκα) και από τότε τίποτα. Το έκανα και επιστροφή στο eshop αλλά και με την αλλαγή τα ίδια...

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Με component καλωδιο βλεπεις? Αν ναι νομιζω δε σηκωνει παραπανω απο 1080i...

Αν βλεπεις με HDMΙ δοκιμασε αλλο καλωδιο (αυτο στο κουτι του μερικες φορες δεν ειναι καλο)...

ΜE component βλεπω, οποτε το αφηνω 1080i και ολα κομπλε. Να κάνω και μια ερώτηση ακόμη: από το setup της συσκευής η επιλογη Sync που εμενα ειναι Off(default) σε τι χρησιμεύει; υπάρχει καποιος οδηγος για τις διαφορες επιλογες που εχει ,ποτε χρησιμοποιω την καθεμία, κλπ ή δεν αξίζει να την αλλαξω;

Δημοσ.
Και εγώ που πήρα ένα δεν δουλεύει... για την ακρίβεια δούλεψε 1 φορά (όταν έκανα δοκιμές και δεν το χρειάστηκα) και από τότε τίποτα. Το έκανα και επιστροφή στο eshop αλλά και με την αλλαγή τα ίδια...

Λυπάμαι,δεν σας πρόλαβα...

Πιστωτικό,το συντομώτερο.Εγώ είχα και την επιλογή της επιστροφής χρημάτων πάντως.:-D

Δημοσ.
ΜE component βλεπω, οποτε το αφηνω 1080i και ολα κομπλε. Να κάνω και μια ερώτηση ακόμη: από το setup της συσκευής η επιλογη Sync που εμενα ειναι Off(default) σε τι χρησιμεύει; υπάρχει καποιος οδηγος για τις διαφορες επιλογες που εχει ,ποτε χρησιμοποιω την καθεμία, κλπ ή δεν αξίζει να την αλλαξω;

Αν εχεις TV που υποστηριζει 1080/24p το framerate sync το βαζεις στο NTSC/PAL/24p και οταν βαλεις μια ταινια που ειναι 23,976fps το Egreat το καταλαβαινει και γυριζει αυτοματα την TV σου στα 1080/24p (ασχετο, αλλα αν η ταινια που βαλετε ειναι 50Hz, το Egreat κανει σπασιματα στα 24p, και πρεπει να το βαλετε στο off...μου ειχε τυχει ενα DVD που ηταν 50Hz και τα εκανε αυτα) . Εσυ που δεν βαζεις HDMI πανω στο Egreat αστο στο off...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και κατι ακομη: εβαλα τα 2 αρχεια για το νεο firmware στο flashaki ,πήγαστο 4ο εικονιδιο, ετρεξα το linda.htm και μου βγαζει μια ιστοσελιδα όπου δεν μπορω να επιλεξω τπτ. Ήδη έχει 10 λεπτά και φοβαμαι να κανω restart to μηχανημα, αλλα δεν δειχνει και καμια μπαρα που να λεει updating. Καμια βοηθεια; τρεμω μη το χαλασω.

Thnx για τις απαντησεις

Επεξ/σία από Panathinaikara
Δημοσ.

Πανω απο 10 λεπτα θελει. Τι εγινε τελικα;

Να ρωτησω κατι και εγω. Εχω μια 32αρα τηλεοραση που ειναι HD Ready. Θα δω διαφορα αν βαλω μια HD και μια Full-HD; Βασικα η μονη διαφορα που παρατηρησα ηταν οτι η 2η επαιζε σε ολη την οθονη χωρις τα κοψιματα πανω-κατω της οθονης. Ή μηπως την εκανε crop; Γενικα τι ειναι καλυτερα να βλεπω; 720p ή 1080p;

Δημοσ.

να ρωτησω κατι παρακαλω για οποιον ξερει... , μου βλεπει μεσο του δυκτιου τον υπολογιστη μου, αλλα μου γραφει panos-PC (χωρισς εξουσιοδοτηση) . που παω για να το ρυθμισω ετσι ωστε να το αφηνει να εχει προσβαση στον υπολογιστη μου?

Δημοσ.
Πανω απο 10 λεπτα θελει. Τι εγινε τελικα;

Να ρωτησω κατι και εγω. Εχω μια 32αρα τηλεοραση που ειναι HD Ready. Θα δω διαφορα αν βαλω μια HD και μια Full-HD; Βασικα η μονη διαφορα που παρατηρησα ηταν οτι η 2η επαιζε σε ολη την οθονη χωρις τα κοψιματα πανω-κατω της οθονης. Ή μηπως την εκανε crop; Γενικα τι ειναι καλυτερα να βλεπω; 720p ή 1080p;

τελικα ηθελε να πατησω Enter για να ξεκινησει το update οποτε τελικα ολα καλα!

Για το 2ο, εχω κι εγω HD Ready Samsung 32R8 και απο λιγο ψαξιμο στο avforums προτειναν για το συγκεκριμενο μοντελο 720p

Δημοσ.

oxi απαραιτητα, γιατι στο auto μπορει πχ αν δεν εχεισ HDMI συνδεση, να σου δωσει component που ειναι χειροτερη δυνατη επιλογη. Ποιο μοντελο τηλεορασης εχεις; το auto χρησιμευει πιο πολυ για troubleshooting αν δεν εχεις καθολου σημα.

Δημοσ.
oxi απαραιτητα, γιατι στο auto μπορει πχ αν δεν εχεισ HDMI συνδεση, να σου δωσει component που ειναι χειροτερη δυνατη επιλογη. Ποιο μοντελο τηλεορασης εχεις; το auto χρησιμευει πιο πολυ για troubleshooting αν δεν εχεις καθολου σημα.

Η component είναι η καλύτερη δυνατή σύνδεση μετά την HDMI και όχι η χειρότερη.Μάλον τα έχεις λίγο μπερδέψει.

Η αμέσως χειρότερη από την component είναι η S-Video και τέλος η χειρότερη όλων η Composite.

Ίσα ίσα που την component την προτιμάνε γιατί εκτός από πολύ καλή ποιότητα στα HD παρακάμπτει και το DHCP κλείδωμα

Δημοσ.

μια ερωτηση εαν με το μηχανακι αυτο μπορεις να γραψεις απο δορυφορικο δεκτη μεσω σκαρτ στο σκληρο του δισκο?thnxs

Δημοσ.
Η component είναι η καλύτερη δυνατή σύνδεση μετά την HDMI και όχι η χειρότερη.Μάλον τα έχεις λίγο μπερδέψει.

Η αμέσως χειρότερη από την component είναι η S-Video και τέλος η χειρότερη όλων η Composite.

Ίσα ίσα που την component την προτιμάνε γιατί εκτός από πολύ καλή ποιότητα στα HD παρακάμπτει και το DHCP κλείδωμα

nai composite ηθελα να πω , δικιο !! όταν ειχα προβλημα και δεν εδινε σημα, τοτε χρησιμοποιησα το Auto και μου εδωσε πρώτα composite που ηταν τραγικο αλλα τλχιστον ειδα μενου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΣΟΣ. δεν ξερω αν κατι εχει χαλασει η ειναι καπια ρυθμιση, αλλα το EGRET μου συνδεμενο στο δυκτιο , δεν βλεπει τις ταινιες που ειναι σε .mkv . οσες ταινιες ειναι μεσα στο φακελο εκτος mkv , οπως πχ AVI τις βλεπει και τις παιζει κανονικα. Τις mkv δεν τις εμφανιζει καθολου. Ενω την ιδια ταινια σε MKV με usb stik την βλεπει και την παιζει κανονικα. Τι στο $##^%$%$ μπορει να φταιει γιατι παω να τρελαθω. εχω τα windows 7. Αν βοηθαει σε κατι. Ευχαρηστω πολυ προκαταβολικα

Επεξ/σία από ababapanos
Δημοσ.
μια ερωτηση εαν με το μηχανακι αυτο μπορεις να γραψεις απο δορυφορικο δεκτη μεσω σκαρτ στο σκληρο του δισκο?thnxs

Όχι φυσικά !

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:56 ----------

Αν εχεις TV που υποστηριζει 1080/24p το framerate sync το βαζεις στο NTSC/PAL/24p και οταν βαλεις μια ταινια που ειναι 23,976fps το Egreat το καταλαβαινει και γυριζει αυτοματα την TV σου στα 1080/24p (ασχετο, αλλα αν η ταινια που βαλετε ειναι 50Hz, το Egreat κανει σπασιματα στα 24p, και πρεπει να το βαλετε στο off...μου ειχε τυχει ενα DVD που ηταν 50Hz και τα εκανε αυτα) . Εσυ που δεν βαζεις HDMI πανω στο Egreat αστο στο off...

furious99 , πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ !!!

Η Samsung που έχω , υποστηρίζει 1080/24p αλλά εγώ το είχα στο off .

Από τότε που το έβαλα στο NTSC/PAL/24p κάποια σπάνια μικροσπασίματα που μου έκανε πριν , τώρα πια δεν υπάρχουν !!! :-)

....και πάλι σε ευχαριστώ ! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...