Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να ρωτησω εγω ο ασχετος... αν παρω αυτο ή το WD, παιζουν υποτιτλοι .srt, ή πρεπει να τους ενσωματωνω πρωτα. Δηλαδη αν εχω ενα φλασακι με μια ταινια με χωριστους υποτιτλους .srt και το συνδεσω σε μια θυρα usb σε ενα απο αυτα τα δυο μηχανακια, θα δω το εργο με υποτιτλους, ή οχι;;;;

Απο οτι εχω καταλάβει οι υπότιτλοι θα παίζουν κανονικά.

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Να ρωτησω εγω ο ασχετος... αν παρω αυτο ή το WD, παιζουν υποτιτλοι .srt, ή πρεπει να τους ενσωματωνω πρωτα. Δηλαδη αν εχω ενα φλασακι με μια ταινια με χωριστους υποτιτλους .srt και το συνδεσω σε μια θυρα usb σε ενα απο αυτα τα δυο μηχανακια, θα δω το εργο με υποτιτλους, ή οχι;;;;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:39 ----------

Για δυνατοτητες,αποδοση δε γνωριζω, αλλα καλυτερη τιμη,απο που ως που;;;;

Και βέβαια θα δείς την ταινία με υπότιτλους, απλά το Egreat προσφέρει περισσότερα και σε κάποια μελοντική σου αναβάθμιση μπορεί να σου φανεί πολύτιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα

επειδη ειμαι σε αναζητηση μηχανηματος για αναπαραγωγη ταινιων σε 32" full hd tv θα θελα να ρωτησω αξιζει αυτο το συστηματακι εναντι ενος htpc?

ενα απλο htpc να χτισεις θελει τουλαχιστον 250 ευρω... αλλα θα μπορεις να σερφαρεις και να παιξεις κανα παιχνιδακι... νομιζω οτι οι μονες διαφορες ειναι αυτες οι 2

τι λετε ?

egreat vs htpc

ευχαριστω

sunday offer .. ac ryan στα 159 απο 199

τωρα? ποιο ειναι καλυτερο?

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.

Great offer! Ονομα και πράγμα. Παρήγγειλα ένα κομμάτι αφού από καιρό ζαχάρωνα το Popcorn αλλά ήταν ακριβούτσικο. Να δούμε, θάλθει; Και πότε; Μόλις έχω μηχάνημα στα χέρια μου θα ποστάρω.

Δημοσ.

Τι περισσοτερα προσφερει απο το Pioneer dv-400v που εχω;

Μηπως οταν λεμε media center, εννοουμε οτι εχει ενσωμετωμενο και λογισμικο με codecs, οποτε να φανταστω οτι παιζει και mkv, asf, flv και αλλα πολλα;

Δημοσ.
Τι περισσοτερα προσφερει απο το Pioneer dv-400v που εχω;

Μηπως οταν λεμε media center, εννοουμε οτι εχει ενσωμετωμενο και λογισμικο με codecs, οποτε να φανταστω οτι παιζει και mkv, asf, flv και αλλα πολλα;

Το Network Media Player της Egreat έρχεται ανανεωμένο με HDMI 1.3 για ακόμα καλύτερη multimedia εμπειρία! Όπως και ο προκάτοχος του, είναι ένα ικανότατο media player που μπορείτε, εκμεταλλευόμενοι τις ποικίλες συνδέσεις του, να συνδέσετε στην τηλεόραση σας (με ανάλυση έως και 1080p) και να απολαμβάνετε το multimedia περιεχόμενο που βρίσκεται σε εξωτερικό δίσκο(ο δίσκος δεν περιλαμβάνεται) ή στο δίκτυο σας αφού μπορεί εύκολα να συνδεθεί σε αυτό. Εκτός αυτών το Egreat μπορεί να λειτουργήσει ως server και να διαχειρίζεστε τα αρχεία του δικτύου σας μέσω αυτού, καθώς και να κατεβάζει αρχεία μέσω internet (π.χ. Torrent) έχοντας τον κυρίως υπολογιστή σας κλειστό. Οι μικρές του διαστάσεις και η εξασφαλισμένη συμβατότητα με τα περισσότερα δημοφιλή φορμάτ βίντεο και ήχου, κάνουν το Egreat απαραίτητη προσθήκη στο σαλόνι σας.

Hardware: CPU:SIGMA DESIGNS SMP8635, DDR DRAM: HYNIX 64bit 256MB, NOR FLASH: SPANSION 16 bit 32MB, LANCHIP: REATEK RTL8201CP, Audio D/A CHIP: AKM AK4420, USB HOST: GENESYS GL850A.

Υποστηριζόμενοι Εξωτερικοί Δίσκοι: Μέχρι 1.5TB με SATA/USB θύρα.

Φορμά Δίσκου: EXT3, NTFS, FAT32.

Έξοδοι Βίντεο: HDMI 1.3, Component (Y/Pb/Pr), Composite.

Έξοδοι Ήχου: Stereo, SPDIF Digital audio output.

Δικτύωση: Ethernet interface, 10-baseT/100-baseT, υποστήριξη Wifi σε USB (μόνο 802.11 n).

Usb: 2 θύρες USB 2.0 host.

Τρόποι Λειτουργίας: Με USB πληκτρολόγιο ή με το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο.

Υποστηριζόμενα Πρωτόκολλα Συνδεσιμότητας: UPnP AV NMPR v2.1, UPnP 1.0 (connect to myiHome Lite).

NAS + Media Server feature: Protocols :DLNA v1.0 compliance on CTT test tools v1.0., UPnP AV NMPR v2.1.

File Upload support: Samba version 3.0.21 (home-use), FTP for Digital Signage (commercial).

Download services: Bit Torrent btpd v0.12.

NAS Management system: HDD format, HDD partition create, copy, delete, File transfer, Password protection, etc.

Proprietary server: myiHome Lite (detection by Networked Media Tank slim client with UPnP 1.0).

Media Player extender: Υποστήριξη DLNA devices.

Υποστηριζόμενα formats:Video extensions MPEG1/2/4 Elementary (M1V, M2V, M4V), MPEG1/2 PS (M2P, MPG), MPEG2 Transport Stream (TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS), VOB, AVI, ASF, WMV, Matroska (MKV), MOV (H.264), MP4, RMP4, Audio extensions AAC, M4A, MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA), WAV, WMA, FLAC, OGG, Subtitle extension SRT, SMI, SUB, SSA.

Media Codecs: Video XVID SD/HD, MPEG-1, MPEG-2 (-MP@HL), MPEG-4.2 (- ASP@L5, 720p, 1-point GMC), WMV9 (-MP@HL), H.264 (-BP@L3 ,[email protected] ,[email protected] ,[email protected]), VC-1 (-MP@HL ,AP@L3), Audio WMA, WMA Pro, AAC, MP1, MP2, MP3, LPCM, FLAC, Vorbis.

Audio pass through: DTS, AC3.

Αλλα αρχεία: ISO, IFO.

OSD μενού: English, Chinese (GB2312,Big5), Russian, Czechic, Swedish, Spanish, Polish, Portuguese, Greek, Dutch, Turkish, German, Italian, French, Slovenian.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Υποστηρίζεται επαναφορά μετά από αποτυχημένη εγκατάσταση firmware, Internet Radio που υποστηρίζει Shoutcast server MP3 Internet Radio stream.

Δημοσ.

Με πεισατε και το παρηγγειλα για τον αδερφο μου που βλεπει απειρες σειρες και ταινιες και ολο πρεπει να τις περναει σε DVD με το ConvertXtoDVD!

Δημοσ.

να ξαναρωτησω ...

αξιζει εναντι σε ενα απλο-οικονομικο htpc ?

βεβαια με ψιλο χαλαει και το 1 χρονος εγγυηση e-shop.gr...

Δημοσ.
να ξαναρωτησω ...

αξιζει εναντι σε ενα απλο-οικονομικο htpc ?

βεβαια με ψιλο χαλαει και το 1 χρονος εγγυηση e-shop.gr...

Άλλο το htpc και άλλο το egreat, ανάλογα τι σε δίνει το καθένα και τι θές διαλέγεις. Εμένα προσωπικά το σερφάρισμα στην tv και τα παιχνιδάκια δε με συγκινούν, θέλω μία αθόρυβη συσκευή που να παίζει video.

Το 1 χρόνος εγγύησης e-shop σίγουρα όλους μας χαλάει :-(

Δημοσ.
Άλλο το htpc και άλλο το egreat, ανάλογα τι σε δίνει το καθένα και τι θές διαλέγεις. Εμένα προσωπικά το σερφάρισμα στην tv και τα παιχνιδάκια δε με συγκινούν, θέλω μία αθόρυβη συσκευή που να παίζει video.

Το 1 χρόνος εγγύησης e-shop σίγουρα όλους μας χαλάει :-(

Το θεμα ειναι οτι ειμαι σε μεγαλο διλλημα γτ τωρα στη fullhd τηλεοραση εχω συνδεμενο το λαπιτοπι μου ... αλλα σε 2 βδομαδες θα την κανω απτο σπιτι για 2,5 μηνες και πρεπει να αφησω εναν αντικαταστατη για τον αδερφο μου .. γι αυτο λεω egreat vs htpc ...

σερφαρισμα δν νομιζω να κανω τοσο ... ισως παιχνιδακια με τη παρεα αν κι οταν βρισκομαστε σπιτι και φυσικα οταν βγει το championship manager 2009 ..

Δημοσ.

Παρατήρησα μια διαφορά στα specs μεταξύ EG-M31B και EG-M34A...

Το πρώτο έχει : External NOR Flash :Spansion 16-bit 256MΒ

ενώ το 2ο : External NOR Flash :Spansion 16-bit 32MB

Αυτή η διαφορά σε τί έχει να κάνει? σε flash memory δεν αποθηκεύεται το firmware της κάθε συσκευής? Προς τί αυτή η διαφορά.Ξέρει κανείς

By the way...Το παράγγειλα ήδη κι εγώ στα 129

Δημοσ.

Ερώτηση:

υπάρχει και κάποιος internet browser για να κάνεις χρήση του ιντερνετ με surfing ή η ασύρματη δυνατότητα περιορίζεται στο video streaming?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...