Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DTS ηχο παιζει; Εβαλα μια mkv ταινια και δεν ακουγοταν ο ηχος! Επισης στις ρυθμισεις για το video output το εχω βαλει στο AUTO και οταν παιζουν οι ταινιες στο video zoom το εχω στο actual size. Καλα τα εχω;

Στα χαρακτηριστικα λεει "Audio pass through: DTS, AC3", αλλα τι σημαινει ακριβως;

Και κατι τελευταιο. Η θυρα e-sata που εχει πως μπορω να την αξιοποιησω;

Επεξ/σία από Luxx
  • Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το "Audio pass through: DTS, AC3" δεν αναφέρεται στην αναπαραγωγή του DTS ήχου, κάνει ακριβώς αυτό που λέει, τον αφήνει να περάσει.

Για υποστήριξη DTS κατά την αναπαραγωγή, κατέβασε το τελευταίο firmware.

• Moderators
Δημοσ.

Και κατι τελευταιο. Η θυρα e-sata που εχει πως μπορω να την αξιοποιησω;

Καρφωνεις πανω (με το καλωδιο που εχει στη συσκευασια το Μ34Α) δισκο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ 3.5'' , 2.5'' κατευθειαν, χωρις να χρειαζεται τροφοδοτικο!

Δημοσ.

Εγω δινω στο δισκο ρευμα απο το Egreat με αυτο το καλωδιο

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=260405310766

και τραβαω τα δεδομενα απο το δισκο στο laptop που εχει θυρα esata με αυτο το καλωδιο sata to esata

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=270400963540

Οι ταχυτητες με αυτο τον τροπο ειναι πολλαπλασιες της USB,ειναι sata ταχυτητες ~ 50ΜΒ/sec, σαν να βαζεις το δισκο μεσα σε ενα desktop...

Για να δουν τα Windows τον ext2/3 δισκο χρειαζεται ενας driver (ext2ifs ή ext2fsd καποιο απο τα 2)...

Δημοσ.
Εγω δινω στο δισκο ρευμα απο το Egreat με αυτο το καλωδιο

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=260405310766

και τραβαω τα δεδομενα απο το δισκο στο laptop που εχει θυρα esata με αυτο το καλωδιο sata to esata

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=270400963540

Οι ταχυτητες με αυτο τον τροπο ειναι πολλαπλασιες της USB,ειναι sata ταχυτητες ~ 50ΜΒ/sec, σαν να βαζεις το δισκο μεσα σε ενα desktop...

Για να δουν τα Windows τον ext2/3 δισκο χρειαζεται ενας driver (ext2ifs ή ext2fsd καποιο απο τα 2)...

Σωστός.

...αρκεί να ανοίξεις το πορτάκι,αφού κλείσεις το desktop,να δώσεις ρεύμα στο σκληρό και το laptop σου να υποστηρίζει e-sata...:P

Δημοσ.
Εγώ έχω παραγγείλει αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801401

Πιστεύω ότι θα κάνει τη δουλειά που θέλουμε..

Για όλους,από παθόντα:

Μην κάνει κανένας τη βλακεία και παραγγείλει αυτή τη π@π@ριά>περί π@π@ριάς πρόκειται,μιας και έβαλα σε δοκιμασία το D.O.A. του e-shop

(το οποίο D.O.A.,btw,δουλεύει,παιδιά>Κακό αυτό,γιατί τώρα θα πρέπει να σταματήσουμε τα ανέκδοτα του στυλ "D.O.A. του e-shop",δίκην "Αλβανός τουρίστας"lol

.Αναγνωρίζει μόνο ATA δίσκους,το SATA είναι ανύπαρκτο...

Μιά ώρα περίμενα τον "τεχνικό" στα κεντρικά τους στο Μενίδι να το ελέγξει και αφού το έλεγξε μου έφεραν άλλο σφραγισμένο,το οποίο πονηρευμένος θέλησα να ελέγξω εγώ (μπας και γλυτώσω τα πήγαιν'-έλα).Και σιγά μη μου κάνανε τη χάρη.Το ελέγξανε μόνοι τους

επέμενα πολύ,είναι αλήθεια,είχα στραβώσει και κοίταγα ύποπτα τον κασμά πούχανε απ' όξω κάτι πάκηδες που σκάβανε...

και αποφάνθηκαν λάθος παρτίδα.Οπότε επιστροφή χρημάτων ή πιστωτικό.B)

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Magazatora αφού έλαβα προχθές το συγκεκριμένο μαραφέτι και δεν λειτουργεί καθόλου,ούτε ATA ούτε SATA βλέπει ,οπότε θα το στείλω πίσω.

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι : στην TV μου που υποστηρίζει 1080p όταν βάζω τη ρυθμιση στο egreat μου εμφανιζει κανονικα τα χρωματα αλλα φαινονται οριζοντιες γραμμες σε στυλ σα παρεμβολη σηματος που κινουνται προς τα κατω Στο 1080i δεν το κανει, ενω και παλαιοτερα που το ειχα δοκιμασει στο 1080p δεν ειχα παρατηρησει κατι τετοιο. Αλλαγες στις συνδεσεις δεν εχω κανει.

Παρατηρησα επισης σε καποια δοκιμη ότι μολις εβαλα 1080 p δε φαινοταν το παραπάνω για 1 λεπτό και μετά από 1 λεπτό ξανααρχισε απο μονο του χωρις να πατησω ουτε κουμπι απο το χειριστηριο. Έχει κανεις καμια ιδεα;

Στις αλλες ρυθμισεις εχω component 1080p, sync : off, colour : 16-235, hdmi audio : off, vga mode : off, screen:16:9.

Δημοσ.

Με component καλωδιο βλεπεις? Αν ναι νομιζω δε σηκωνει παραπανω απο 1080i...

Αν βλεπεις με HDMΙ δοκιμασε αλλο καλωδιο (αυτο στο κουτι του μερικες φορες δεν ειναι καλο)...

Δημοσ.

Όντως τα συνηθισμένα component καλώδια δεν σηκώνουν 1080p, κυρίως λόγω των RCA connectors (ενώ οι BNC connectors στο ίδιο καλώδιο δεν θα είχαν πρόβλημα).

Το HDMI καλώδιο από την άλλη μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα αν δεν είναι της προκοπής, είναι αρκετά ευαίσθητο στο θόρυβο. Συνήθως όμως δεν δημιουργεί παρεμβολές αλλά ένα ξερό digital cliff.

Δημοσ.
Συμφωνώ με τον Magazatora αφού έλαβα προχθές το συγκεκριμένο μαραφέτι και δεν λειτουργεί καθόλου,ούτε ATA ούτε SATA βλέπει ,οπότε θα το στείλω πίσω.

Έχω αγοράσει εδώ και καιρό ένα παρόμοιο μαραφέτι, το EQUIP 133329 USB TO IDE/SATA CONVERTER, για να συνδέω περιστασιακά δίσκους στο laptop.

Όσες φορές το χρησιμοποίησα, δούλεψε κανονικά. Δεν το έχω δοκιμάσει στο E-Great βέβαια.

Δημοσ.
Έχω αγοράσει εδώ και καιρό ένα παρόμοιο μαραφέτι, το EQUIP 133329 USB TO IDE/SATA CONVERTER, για να συνδέω περιστασιακά δίσκους στο laptop.

Όσες φορές το χρησιμοποίησα, δούλεψε κανονικά. Δεν το έχω δοκιμάσει στο E-Great βέβαια.

Γιώργο μας:

Αν θες,όποτε σε φέρει ο δρόμος απ' το μαγαζάκι,σε περιμένει ένα τροφοδοτικό γι αυτές τις συσκευές.Μούμεινε από άλλες προσπάθειες.

Η εγώ είμαι γκαντέμης,καθότι όσες φορές προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τέτοια μαραφέτια (sata>usb) βγήκα μειωμένος κατά ένα δίσκο.Μου τον χαλάσανε.Ενώ τα ata περπατάνε,τα sata κομπλάρουν.

Ή εσύ είσαι τυχερός.:cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...