ANHLIKOS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 -Μπορείς να το κάνεις auto και απο τα settings toy EGreat. An δεν θέλεις να το κανείς απο το χειριστήριο. -Tα subs πρέπει να έχουν το ιδιο όνομα.
talisman Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 δλδ μόλις τελειώσει το loading screen, θα πρέπει να πατήσω tv mode, και μετά σε 2 secs το 5; ή να κάνω αυτό που μου πες με το Auto? Φυσικα θα κανεις το πρωτο που αναφερεις αφου το δευτερο δεν γινεται αφου δεν μπορεις να μπεις στο μενου.Και εγω για να δω εικονα στην CRT TV μου πατησα το 2
arcadas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Γεια σας ! Πριν μια βδομάδα πήρα και εγώ το Egreat αφού είχα για περίπου ένα μήνα διαβάσει διάφορα forums αλλά και το συγκεκριμένο. Έκανα εγκατάσταση του νέου firmware και όλα πήγαιναν άψογα μέχρι εχθές που προσπάθησα να συνδέσω για πρώτη φορά ένα σκληρό δίσκο 500άρι Sata με χρήση του παρεχόμενου κονέκτορα.Τζίφος,δεν βλέπει το δίσκο (NTFS). Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;
geomos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Γεια σας !Πριν μια βδομάδα πήρα και εγώ το Egreat αφού είχα για περίπου ένα μήνα διαβάσει διάφορα forums αλλά και το συγκεκριμένο. Έκανα εγκατάσταση του νέου firmware και όλα πήγαιναν άψογα μέχρι εχθές που προσπάθησα να συνδέσω για πρώτη φορά ένα σκληρό δίσκο 500άρι Sata με χρήση του παρεχόμενου κονέκτορα.Τζίφος,δεν βλέπει το δίσκο (NTFS). Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Προσεξε αν κανει καλα επαφη! Μπορει να σου φαινεται οτι ο ανταπτορας κουμπωσε αλλα στην πραγματικοτητα δεν εχει μπει! Αν χρειαστει κανε και μια μικροεπεμβαση με κοπιδι , εχει τυχει σε παρα πολυ κοσμο! Made in China!!!!!!!! Κατα τα αλλα αψογο μηχανημα! Εχω και το m34 και το m31 και δεν ειχα κανενα προβλημα!
arcadas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση geomos ,θα δοκιμάσω αυτό που προτείνεις!
driver4 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Επειδή ψήνομαι σαν τρελός να το πάρω, βοηθήστε με λίγο. Αν πάρω εξωτερική θήκη και έναν σκληρό, τι να προτιμήσω, να τον συνδέω με usb ή με sata. Υπάρχει κάποιος οδηγός για το σετάρισμα, λίγο κινέζικα μου φαίνονται αν και έχω μιά εμπειρία με υπολογιστές. Μπορώ να το συνδέσω με αυτό; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501663&sid=1 ή με οποιοδήποτε άλλο φθηνό speaker set; Ευχαριστώ Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2009 από driver4
afentiko7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Aπό θόρυβο, πως πάει το μηχάνημα? Ακούγεται καθόλου?
stafman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 το μηχανημα δεν ακουγεται σχεδον καθολου. θα κανω και γω μια ερωτηση. κατεβασα και εγκατεστεισα το νεο firmware πριν απο μερικεσ μερες. Αυτο που δεν μπορω να καταφερω ειναι να εμφανισω την επιλογη NMT applications στο βασικο μενου εγκαταστασης. εκανα μια ερωτηση στο forum της εταιριας και μου ειπαν πως πρεπει να συνδεσω δισκο SATA για να βγει η επιλογη, το εκανα και δεν βρικα λυση. Μοπρει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω
georgeadams Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 το μηχανημα δεν ακουγεται σχεδον καθολου. Τι σχεδόν? Αφού δεν έχει ανεμιστηράκι ή άλλα κινούμενα μέρη για να κάνουν θόρυβο. ΚΑΘΟΛΟΥ δεν ακούγεται.
afentiko7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Tο ότι είναι αθόρυβο είναι θετικότατο. Δυο ακόμα ερωτήσεις 1)με wd mybook, το έχει δοκιμάσει κανένας? Εχει τπτ προβλήματα? 2) Υπάρχουν ρυθμίσεις για το μέγεθος των υποτίτλων?
Psycho13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 1) Εγω το τρεχω με wd passport και δεν εχει κανενα προβλημα! 2)Οι υποτιτλοι αλλαζουν μεγεθος,θεση και κατι αλλες ρυθμισουλες που δεν θυμαμαι ακριβως..
Peavy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 2)Οι υποτιτλοι αλλαζουν μεγεθος,θεση και κατι αλλες ρυθμισουλες που δεν θυμαμαι ακριβως.. Χρώμα (περίγραμα κλπ.) και μπορείς και να παίξεις με τον χρόνο αν δεν είναι συγχρονισμένοι!
stafman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 θα κανω και γω μια ερωτηση. κατεβασα και εγκατεστεισα το νεο firmware πριν απο μερικεσ μερες. Αυτο που δεν μπορω να καταφερω ειναι να εμφανισω την επιλογη NMT applications στο βασικο μενου εγκαταστασης. εκανα μια ερωτηση στο forum της εταιριας και μου ειπαν πως πρεπει να συνδεσω δισκο SATA για να βγει η επιλογη, το εκανα και δεν βρικα λυση. Μοπρει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω καποιοσ να μπορει να απαντησει? Ευχαριστω
Whiteyez Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μόνο σε δίσκο sata θα στο εμφανίσει και ext2-3 αν θυμάμαι καλά format. Θα πρέπει βέβαια να κάνεις εγκατάσταση τα NMT. Θα τα βρείς στο site τους.
Didimos_GR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Πέρασα το τελευταίο firmware και μου γράφει κάτω στο ''Ενημέρωση'' : Έκδοση Λογισμικού : 50-17-090204-15-EGR-403-000 Έκδοση Kernel : 15-EGR Έτσι πρέπει να είναι ρε παιδιά ; Το αγόρασα τελικά και εγώ , μετά από τόοοοσα καλά λόγια που διάβασα παντού !!! Μέχρι στιγμής πολύ καλό σε όλα !!! τζάμπα πράμα....!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα