Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:lol:Χε χε:lol:... ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. Για να εξηγήσψ ακριβώς τι εννοώ. Στο PC έχω widescreen οθόνη και όταν παίζω, είτε με VLC, είτε με GOM, videos με λόγο 4:3 αλλάζω το aspect ratio και μου το έμφανίζει σε όλη, σχεδόν, την οθόνη χωρίς να παραμορφώνεται ιδιαίτερα ούτε να κόβει από τις άκρες. Standard αυτό και δεν παίζει να το κανω κάπως αλλιώς. Γι 'αυτό λοιπόν ξαναρωτάω αν ύπαρχει κάποια τέτοια ρύθμιση στο eGreat?
  • Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ερωτηση και από μένα. Ειμαι ενας πολυ ευχαριστημένος χρήστης του EG-M34A. Μέχρι τώρα δεν ειχα βάλει στο δισκο (Toshiba 1T) πολύ μεγαλα αρχεια. Αυτά τα έβλεπα ασύρματα. Τον δίσκο τον είχα ακόμα FAT32. Όταν τον εκανα format σε NTFS και περασα αρχεια μέσα διαπίστωσα ότι 1. Αργει αρκετα στην αναγνωριση του δίσκου (μου ακουγεται λογικο) 2. μου χαθηκαν οι επιλογες αντιγραφης, επικολησης, διαγραφης από το File mode (μου βγαζει μηνυμα οτι το συστημα αρχειων δεν υποστηριζει τις επιλογες αυτες). Να φορμαρω τον δισκο σε ext2 ή παιζει κάποιο άλλο πρόβλημα;

Δημοσ.

Μου ήρθε και μένα η συσκευή σήμερα από το eshop.

Το κουτί ήταν απέξω χτυπημένο και πουθενά σφραγισμένο.

Η κύρια συσκευή και αυτή μέσα σε ένα σακουλάκι ανοιγμένο.

Να κάνω παράπονα ζητώντας αλλαγή; Στους υπόλοιπους ήρθε σωστά συσκευασμένο;

Δημοσ.
χωρίς να το έχω, να το πας πίσω με την μία...

Να το πάω λίγο δύσκολο... Να μου φέρουν ένα νεο σπίτι και να πάρουν το ανοιγμένο ναι.

Θα τους πάρω ένα τηλέφωνο το απόγευμα να δούμε τι μπορεί να γίνει.

Το αγόρασα για να το κάνω δώρο οπότε δεν μπορώ δώσω αυτό που έστειλαν.

Δημοσ.
Μου ήρθε και μένα η συσκευή σήμερα από το eshop.

Το κουτί ήταν απέξω χτυπημένο και πουθενά σφραγισμένο.

Η κύρια συσκευή και αυτή μέσα σε ένα σακουλάκι ανοιγμένο.

Να κάνω παράπονα ζητώντας αλλαγή; Στους υπόλοιπους ήρθε σωστά συσκευασμένο;

Εγώ το παρέλαβα προχθές και ήταν σφραγισμένο μέσα σε σακουλάκι μέσα στο κουτί του κανονικά.

Δημοσ.

Μια ερωτηση παρακαλω...εχει καποιο προβλημα με ενσωματομενουσ υποτιτλουσ?εχω ταινιεσ σε x.264 mkv θα παιξει προβλημα?

Δημοσ.
Μια ερωτηση παρακαλω...εχει καποιο προβλημα με ενσωματομενουσ υποτιτλουσ?εχω ταινιεσ σε x.264 mkv θα παιξει προβλημα?

Όχι φίλε δεν παίζει πρόβλημα με ενσωματωμένους ούτε με εξωτερικούς αρκεί να έχουν τι ίδιο όνομα με το αρχείο video.

Όσο για τις x.264, το e-Great παίζει τα πάντα... μη μασάς!

Δημοσ.

1)σορρυ μια ερωτηση ακόμη!κατεβασα το firmware το ξεζίπαρα το εβαλα σε εναν σκληρό διαλεξα την τεταρτη κατηγορία στο μενού αλλα δεν το εβρισκα....τι λάθος έκανα

2)κατέβασα ενα firmware μέσα από το μενού.Δεν είδα καμμια αλλαγή ελπίζω να μην έκανα χαζομάρα.

Υ.Γ τελικα ήταν 2 οι ερωτήσεις B)

Δημοσ.

πρόβλημα, αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει: ήρθε χθες, το συνεδεσα με Ypbpr component και το βάζω στο ρεύμα, το ανοίγω και μου δείχνει 1080p loading screen και μετά από λίγο μαυρίζει η οθόνη και λέει No Sync(και καλά δεν παίρνει καθόλου σήμα). HDMI δεν έχει η tv ( πρόκειται για plasma sony 42ts1 παλαιό σχετικά μοντέλο αλλα με προβληματίζει ότι αρχικά δείχνει σήμα και μετά το χάνει). Mε usb δεν το έχω συνδεδεμένο, όπως επίσης και το έχω συνδέσει με οπτική ίνα με αποκωδικοποιητή DTS τον οποίο όμως κατά την εκκίνηση του Egreat έχω κλειστό. Καμιά ιδέα;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:13 ----------

να σημειωσω ότι δοκίμασα και με composite video και το ίδιο πράγμα συνέβη, τρέχει το loading screen και μετά από λίγο NO sync(μηνυμα της τηλεόρασης όχι του egreat, ατο μενου δε μπαίνει). Πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με την τηλεόραση.

Εδώ είναι ενα λινκ με τα specifications της τβ:

http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/sony-kz-42ts1/4507-6482_7-9437906.html?tag=mncol;rnav

ρίχτε μια ματιά αν δε σας είναι κόπος και πείτε καμιά ιδεα γιατί θα τρελαθώ!! Το δοκίμασα σε αλλη τηλεόραση με καλώδιο HDMI και μετά το αρχικο loading screen έτρεξε κανονικά και μπήκε στο μενού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
πρόβλημα, αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει: ήρθε χθες, το συνεδεσα με Ypbpr component και το βάζω στο ρεύμα, το ανοίγω και μου δείχνει 1080p loading screen και μετά από λίγο μαυρίζει η οθόνη και λέει No Sync(και καλά δεν παίρνει καθόλου σήμα). HDMI δεν έχει η tv ( πρόκειται για plasma sony 42ts1 παλαιό σχετικά μοντέλο αλλα με προβληματίζει ότι αρχικά δείχνει σήμα και μετά το χάνει). Mε usb δεν το έχω συνδεδεμένο, όπως επίσης και το έχω συνδέσει με οπτική ίνα με αποκωδικοποιητή DTS τον οποίο όμως κατά την εκκίνηση του Egreat έχω κλειστό. Καμιά ιδέα;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:13 ----------

να σημειωσω ότι δοκίμασα και με composite video και το ίδιο πράγμα συνέβη, τρέχει το loading screen και μετά από λίγο NO sync(μηνυμα της τηλεόρασης όχι του egreat, ατο μενου δε μπαίνει). Πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με την τηλεόραση.

Εδώ είναι ενα λινκ με τα specifications της τβ:

http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/sony-kz-42ts1/4507-6482_7-9437906.html?tag=mncol;rnav

ρίχτε μια ματιά αν δε σας είναι κόπος και πείτε καμιά ιδεα γιατί θα τρελαθώ!! Το δοκίμασα σε αλλη τηλεόραση με καλώδιο HDMI και μετά το αρχικο loading screen έτρεξε κανονικά και μπήκε στο μενού.

Αυτό σου το κάνει γιατί είναι ρυθμισμένο να στέλνει το σήμα απο το hdmi, βάλτο πάλι στην τηλεόραση με to hdmi και διάλεξε απο τα display settings το auto ώστε να διαλέγει μόνο του απο που θα έχει το σήμα.

Επίσης βρήκα αυτό απο το site της EGreat

What are the TV-mode shortcut keys command?

Written by admin

Tuesday, 02 June 2009 03:58

!!!PRESS&RELEASE 'TVMode', WAIT TWO SECONDS, PRESS THE NUMBER KEY!!!

- 'TVMode' wait '0' = Auto TV mode (Please use it only for FAILSAFE)

- 'TVMode' wait '1' = Composite NTSC 480i

- 'TVMode' wait '2' = Composite PAL 576i

- 'TVMode' wait '3' = reserved

- 'TVMode' wait '4' = Component 720p60

- 'TVMode' wait '5' = Component 1080i60

- 'TVMode' wait '6' = Component 1080p60

- 'TVMode' wait '7' = HDMI 720p60

- 'TVMode' wait '8' = HDMI 1080i60

- 'TVMode' wait '9' = HDMI 1080p60

- 'TVMode' wait 'Caps/Num' = Toggles between 50/60 Hz, can be used in browser

After getting out of standby, there is no video signal.

This is caused by the Video output mode being changed using the TV mode key and then not being saved to flash. - Workaround: Goto Setup->Audio / Video, and do a save.

Άρα δεν χρειάζεται να το βάλεις σε άλλη τηλεόραση!

Επεξ/σία από Peavy
Δημοσ.

δλδ μόλις τελειώσει το loading screen, θα πρέπει να πατήσω tv mode, και μετά σε 2 secs το 5; ή να κάνω αυτό που μου πες με το Auto?

kαι κάτι ακόμη: υπότιτλους θα πρέπει να τους έχω ίδιο όνομα με το ονομα του avi έτσι; δεν υπάρχει δυνατοτητα να επιλεγεις το srt από κάποιο μενού ας πούμε ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...