papeipa Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Το πηρα το μηχανακι , τα θθθθπαει ! επιμέρους ερωτήσεις τωρα : 1)Εάν πάρω το wifi adapter που υποστηριζει , τι ρυθμίσεις πρεπει να κάνω για να δει το ρουτερ (b/g) ? ειναι φασαρία? 2) Οι υποτιτλοι μπορουν να αλλάξουν Font? το συγκεκριμενο εχει χαλια "τ" και το μπερδευω με "ι" 3) Ωραιο το πορταλ με τα 45 web sites (από youtube μεχρι weatherbug) αλλα εχει δοκιμασει κανεις να του περασει apps??αν ναι τι καλουδια σηκώνει? κανα how to? Τα αξίζει τα λεφτα του και με το παραπανω , που να κουβαλαω το λαπτοπ κα8ε λιγο στο σαλονι , με αυτο ειμαι το απολυτο couch potato !
Whiteyez Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Το πηρα το μηχανακι , τα θθθθπαει ! επιμέρους ερωτήσεις τωρα : 1)Εάν πάρω το wifi adapter που υποστηριζει , τι ρυθμίσεις πρεπει να κάνω για να δει το ρουτερ (b/g) ? ειναι φασαρία? 2) Οι υποτιτλοι μπορουν να αλλάξουν Font? το συγκεκριμενο εχει χαλια "τ" και το μπερδευω με "ι" 3) Ωραιο το πορταλ με τα 45 web sites (από youtube μεχρι weatherbug) αλλα εχει δοκιμασει κανεις να του περασει apps??αν ναι τι καλουδια σηκώνει? κανα how to? Τα αξίζει τα λεφτα του και με το παραπανω , που να κουβαλαω το λαπτοπ κα8ε λιγο στο σαλονι , με αυτο ειμαι το απολυτο couch potato ! 1) Ότι θα έκανες και σε έναν υπολογιστή και τίποτα παραπάνω. 2) Νομίζω πως όχι, το κουμπάκι SUBTITLE στο τηλεχειριστήριο θα σου λύσει την απορεία.
Nocture Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Ξέρω ότι το μηχανάκι δουλεύει οκ με TP-LINK TL-WN821N WIRELESS-N 2T2R USB ADAPTER Η ερώτηση είναι αν θα δουλέψει με το LINKSYS WUSB300N WIRELESS-N USB ADAPTER το οποίο δίνει πακέτο με τον router το eshop ... (αφήστε την λατρεία μου γενικά για Linksys). Τέλος μιας και το ρώτησε ο από πάνω να το ρωτήσω ποιο αναλυτικά... με στικάκι σε 802.11n είναι δυνατόν να λαμβάνεις από router που στέλνει σε 802.11n? Τα παπαάνω sticks υποστηρίζουν n/g/b δεν θα κάνουν μόνα τους τη "μεταφραση" ή απλά δεν θα παίξουν? Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2009 από Nocture
furious99 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Ξέρω ότι το μηχανάκι δουλεύει οκ με TP-LINK TL-WN821N WIRELESS-N 2T2R USB ADAPTERΗ ερώτηση είναι αν θα δουλέψει με το LINKSYS WUSB300N WIRELESS-N USB ADAPTER το οποίο δίνει πακέτο με τον router το eshop ... (αφήστε την λατρεία μου γενικά για Linksys). Τέλος μιας και το ρώτησε ο από πάνω να το ρωτήσω ποιο αναλυτικά... με στικάκι σε 802.11n είναι δυνατόν να λαμβάνεις από router που στέλνει σε 802.11n? Τα παπαάνω sticks υποστηρίζουν n/g/b δεν θα κάνουν μόνα τους τη "μεταφραση" ή απλά δεν θα παίξουν? Οταν το στικακι ειναι N δουλευει με ολα τα router (N,G). ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ WIFI USB STICK ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ TP-LINK TL-WN821N, ΚΑΙ ΤΟ WN-100 ΠΟΥ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ POPCORN (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ DRIVERS ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ EGREAT ΟΥΤE ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ)
talisman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Εγινα και εγω κατοχος του συγκεκριμενου μηχανηματος παροτι εχω ακομα CRT Tv .Το μηχανημα δεν παιζεται.Μπορω να πω μαλιστα οτι απλα αρχεια παιζουν καλυτερα στην Philps μου 29 matchline 100Hz απο οτι σε LCD Philps ενος φιλου μου που το δοκιμασα.Φυσικα σε εμενα δεν παιζει ματροσκες αλλα μελοντικα θα το λυσουμε και αυτο το προβλημα. Εχω να κανω καποιες ερωτησεις ομως 1.Χωρις να κλεισουμε το μηχανημα πως γινεται ασφαλη καταργηση του εξωτερικου δισκου ? 2.Απο οτι καταλαβα δεν παιζει XSubs ? 3.Πως αλλαζουμε Fonts, μεγεθος γραμματοσειρας γιατι φιλε Whiteyez το κουμπακι SUBTITLE στο τηλεχειριστήριο δεν μου ελυσε τις αποριες(ειδα τις επιλογες αλλα πως αλλαζουν ? )
vasman15 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 ενδιαφερομαι για την αγορα του,ξερει καποιος αν γινεται και πως να συνδεθει με συστημα home cinema για ηχο 5.1,ή εχεις ηχο μονο απο τα ηχεια της τηλεορασης?
geomos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 ενδιαφερομαι για την αγορα του,ξερει καποιος αν γινεται και πως να συνδεθει με συστημα home cinema για ηχο 5.1,ή εχεις ηχο μονο απο τα ηχεια της τηλεορασης? Αν ο ενισχυτης σου εχει εισοδο για οπτικη ινα τοτε εισαι κοπλε
axi100 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Εχω να κανω καποιες ερωτησεις ομως 1.Χωρις να κλεισουμε το μηχανημα πως γινεται ασφαλη καταργηση του εξωτερικου δισκου ? 2.Απο οτι καταλαβα δεν παιζει XSubs ? 3.Πως αλλαζουμε Fonts, μεγεθος γραμματοσειρας γιατι φιλε Whiteyez το κουμπακι SUBTITLE στο τηλεχειριστήριο δεν μου ελυσε τις αποριες(ειδα τις επιλογες αλλα πως αλλαζουν ? 1. Εγώ απλά αποσυνδέω το δίσκο, φυσικά όταν δεν παίζει υλικό εκείνη τη στιγμή! 2. Σωστά κατάλαβες, ας ελπίσουμε ότι σε μελλοντικό firmware θα το ενσωματώσουν. 3. Πατάς το κουμπί Subtitles αρκετές φορές και σου βγάζει διαδοχικές επιλογές (μέγεθος, θέση καθ' ύψος κλπ) τις οποίες αλλάζεις με τα βελάκια αριστερά - δεξιά (μείωση - αύξηση).
papeipa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Πικρα και πανω που νομιζα πως αυτο το μηχανακι τα κανει ολα και συμφερει.... Ειπα να το τεντώσω λιγο και απογοητευτηκα.... Τουτεστιν.... Τριλογια νονος σε 1080p 20 Gb το καθε mkv , τον πουλο , παει να παιξει και με φτυνει (back to explorer mode) .... δοκιμασα και κατι documentaries > 8 GB και κανει τα ιδια ... καμια λύση?
tarantules Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Πικρα και πανω που νομιζα πως αυτο το μηχανακι τα κανει ολα και συμφερει.... Ειπα να το τεντώσω λιγο και απογοητευτηκα.... Τουτεστιν.... Τριλογια νονος σε 1080p 20 Gb το καθε mkv , τον πουλο , παει να παιξει και με φτυνει (back to explorer mode) .... δοκιμασα και κατι documentaries > 8 GB και κανει τα ιδια ... καμια λύση? Εαν δεν έχεις έγκαταστήσει το τελευταίο firmware κάντο.Διάβασα στα release notes που λέει : Fixed long playback of some TS file causing system crash. Εμένα πάντως όλα τα 1080p τα παίζει mia χαρά αν και το μέγεθός τους είναι κοντά στα 8GB...Μόνο σε κάποια avi δεν τα παίζει (παράξενο!)
hasiotis_john Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Παιδιά , πρόσεξα σε αρκετά site , μεταξύ αυτών και στο Plaisio και e-shop , γράφει ότι έχει εγγύηση 1 χρόνο το Egreat , το οποίο είναι φυσικά παράνομο... μιας και όλοι ξέρουμε ότι το ελάχιστο είναι 2 χρόνια! (Αστικός Κώδικας (άρθρο 554)) Πως και δεν το έχει αναφέρει κανείς???? Όχι τίποτα άλλο , μην μας περνάνε και για βλαμμένους τα λαμόγια....!
gbouros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Καλημέρα παιδιά. Με ενδιαφέρει και μένα αυτό το μηχανηματάκι και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Έχω στο σκληρό πολλά dvd που είναι σε μορφή image.iso ή σε directory VIDEO_TS. Αυτά μπορεί να τα δεί ή πρέπει να τα ριπάρω σε avi?
furious99 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μπορει κανονικα και με υποτιτλους και με μενου (αν εχουν)...
Dr.Fuzzy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Πριν ένα χρόνο περίπου είχα αγοράσει με μεγάλη χαρα από e-shop το τότε e-great (31B, αν θυμάμαι καλά. Δυστυχώς η χαρά μου δεν κράτησε αρκετά, διότι το μηχανάκι σερνόταν (το menu ήταν πάναργο), το fw ήταν κακογραμμένο και γενικότερα η ποιότητα κατασκευής παρά ήταν κινέζικη! Η εμπειρία μου με το μηχανάκι τελείωσε όταν μετά απο 3 μέρες σταμάτησε να ανοίγει, αφού αρχικά ζεσταινόταν υπερβολικά. Το επέστρεψα και η διάγνωση ήταν ότι κάηκε. Μια και το καινούργιο δεν το έχω δοκιμάσει, έχει καμία διαφορά στο menu τουλάχιστον σε σχέση με αυτό που είχα, που όπως είπα αρχικά ήταν πιο αργό και από τον θάνατο;
furious99 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Οσον αφορα το μενου τα πραγματα δεν εχουν αλλαξει μαλλον ιδιαιτερα, οσον αφορα τα υπολοιπα υπαρχει σαφης διαφορα στο 34Α απο τα προηγουμενα... Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2009 από furious99
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα