Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σκέφτομαι να πάρω τα ηχεία Z-5500 της Logitech που έχουν οπτική είσοδο για τον ήχο κ να τα συνδέσω κ με το wdtv (ή με το αντίστοιχο e-great)!

τι λέτε αξίζει σαν ιδέα' date=' μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα συνδεσμολογίας?

το έχει δοκιμάσει κανείς?

[/quote']

Πήρα πριν μερικές μέρες τα Ζ-5500 και πριν 3 βδομάδες το Egreat EG-M34A και τα σύνδεσα στο σαλόνι με οπτική ίνα toslink.

Τα ηχεία τα τοποθέτησα σε βάσεις κάπου στο 1,5 μέτρο και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.Έχω κατεβάσει πολύ HD υλικό και ταινίες αλλά κυρίως ντοκυμανταίρ στο pc και μέσω δικτύου τα στέλνω στο MT στο σαλόνι.

Το μόνο που με χαλάει είναι οτι τα Ζ-5500 έχουν αποκωδικοποιητή DTS αλλά όχι AC3 οπότε ότι ταινία ψάχνω κοιτάω να έχει ήχο DTS που είναι όλα τα λεφτά.

Όταν ο ήχος είναι σε AC3 απλά ακούς τον ήχο το ίδιο από τα 4 ηχεία

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε, πόσο στοίχησαν τα ηχεία ? ...

Μου φαίνετε περίεργο αυτο που λες για τον Αc3 ήχο.

Δηλαδή τον απλό 5.1 ήχο δεν τον παίζει και στα 5 ηχεία?..αλλα στα 4 όπως λες???!!!

Προνόησαν για το περίπλοκο DΤS και κόλησαν στα απλα?

Έλεος...

Δημοσ.

Παιδια εχω μερικές ερωτήσεις, χωρίς να θέλω να σας ζαλίζω,

1) έχω πάρει το EG-M34A τι διαφορά έχει απο το M31B?

2)Πώς κάνω add ραδιοφωνικούς σταθμούς μέσω Ιnternet?

3)Τι προτέινετε να πάρω το Logitech Z-5500? θα παίζουν όλα τα ηχεία στα mp3? ή να πάρω κανένα ενισχυτή και ηχεία χώρια

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Φίλε, πόσο στοίχησαν τα ηχεία ? ...

Μου φαίνετε περίεργο αυτο που λες για τον Αc3 ήχο.

Δηλαδή τον απλό 5.1 ήχο δεν τον παίζει και στα 5 ηχεία?..αλλα στα 4 όπως λες???!!!

Προνόησαν για το περίπλοκο DΤS και κόλησαν στα απλα?

Έλεος...

Τα ηχεία τα πήρα 229.

Όσον αφορά τον ήχο τώρα.Καταρχήν τα ηχεία δεν είναι συνδεδενένα σε PC αλλά παίζουν σκέτα στο σαλόνι.Το μόνο που έχω συνδέσει πάνω του είναι η οπτική ίνα από την έξοδο του Egreat.

Τώρα,όταν επιλέγω ταινία ή κάποιο clip από το eGreat που έχει ήχο DTS τότε στο panel του Logitech το αναγνωρίζει αυτόματα και μου βγάζει την ένδειξη DTS.

Όταν βάλω ταινία που έχει ήχο AC3 τότε στο panel μου βγάζει την ένδειξη Stereo X2

Το γιατί δεν κάνει την αποκωδικοποίηση ΔΕΝ ξέρω

ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Τελικά όλα ΟΚ.Ήταν μια ρύθμιση στο αρχικό μενού του eGreat και τώρα αποκωδικοποιεί και AC3

Επεξ/σία από tarantules
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; Σκέφτομαι να πάρω media player και έχω καταλήξει ανάμεσα στο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank και στο EG-M33H-DVBT) άσχετα απο την τιμή ποιο θεωρείται καλυτερη αγορά; εχει το μ33h τις ίδιες δυνατοτητες σαν network media player;

Δημοσ.
Το Egreat και στο πλαισιο στα 129 ευρο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1302094&catalog=23&category=1000000592

Και εννοείτε ότι το E-shop δεν θα μπορούσε να κοιμηθεί ήσυχο τα βράδια ... οπότε το έβαλε φτηνότερα:P http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717

Το έβαλε 125 , αν και στην "Διαθεσιμότητα" το έχουν "Κατόπιν παραγγελίας" .. οπότε θα το έχουν σε λίγες μέρες!

Πάντως παιδιά , προτείνω μην πέσετε με τα μούτρα όταν τα φέρει !

Αφήστε τους να φαγωθούν λίγο ποιος το έχει φτηνότερα και είναι σίγουρο ότι θα πάει στα 100 ευρώ από βδομάδα !:mrgreen:

Δημοσ.

Αναγκαστικα το εβαλε παρακατω το e-shop γιατι αυτη τη στιγμη δεν εχει καθολου στοκ... Στην ουσια προπαραγγελια κανεις αν παραγγειλεις, θα το παρεις οποτε φερουν...

Δημοσ.

παιδια σκεφτομαι να το παρω αυριο απο plaisio και ηθελα να ρωτησω...

1)USB keyboard δεχεται (ασυρματο?)

2)εχω 2 WD passport 250GB που δυσκολευονται σε πολλα pc να παιξουν γιατι δεν περναει αρκετο ρεύμα απο το μονό miniUSB 2 USB καλώδιο. το Egreat θα τους διαβάζει?

3)με το wifi adapter που ειναι wireless N θα συνδεεται με το ρΟυτερ μου που ειναι b/g? αξιζει να τα σκασω -streamarei ικανοποιιτικα ή τα 720p mkv τα παει σπαστα?

4) Περιληπτικα , τι apps δεχεται και αν πρεπει να ειναι ext3 linux formatted για να τρέξουν...

Ευχαριστώ εκ των προτερων

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:26 ----------

Α ξεχασα το σημαντικότερο :

5) Σκεφοτμαι να αγοράσω την ψηφιακη καμερα panasonic lumix TZ-7 που τραβαει 720p σε ενα περίεργο φορματ (AVCHD Lite) θα το υποστηρίζει? (το Xtreamer απο οτι βλεπω το εχει στα specs( -AVCHD ) αυτο με καιει γιατι θελω να βλεπω πανευκολα ότι εχω τραβηξει χωρις να μπλεκω με μετατροπες σε mkv.

Αν δεν το υποστηριζει , με νέο firmware ενδεχεται να τα καταφερει? ή οτι Format παιζει τωρα δεν προκειται να το προσθέσει και αυτο?

Δημοσ.
παιδια σκεφτομαι να το παρω αυριο απο plaisio και ηθελα να ρωτησω...

1)USB keyboard δεχεται (ασυρματο?)

2)εχω 2 WD passport 250GB που δυσκολευονται σε πολλα pc να παιξουν γιατι δεν περναει αρκετο ρεύμα απο το μονό miniUSB 2 USB καλώδιο. το Egreat θα τους διαβάζει?

3)με το wifi adapter που ειναι wireless N θα συνδεεται με το ρΟυτερ μου που ειναι b/g? αξιζει να τα σκασω -streamarei ικανοποιιτικα ή τα 720p mkv τα παει σπαστα?

4) Περιληπτικα , τι apps δεχεται και αν πρεπει να ειναι ext3 linux formatted για να τρέξουν...

Ευχαριστώ εκ των προτερων

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:26 ----------

5) Σκεφοτμαι να αγοράσω την ψηφιακη καμερα panasonic lumix TZ-7 που τραβαει 720p σε ενα περίεργο φορματ (AVCHD Lite) θα το υποστηρίζει? (το Xtreamer απο οτι βλεπω το εχει στα specs( -AVCHD ) αυτο με καιει γιατι θελω να βλεπω πανευκολα ότι εχω τραβηξει χωρις να μπλεκω με μετατροπες σε mkv.

Αν δεν το υποστηριζει , με νέο firmware ενδεχεται να τα καταφερει? ή οτι Format παιζει τωρα δεν προκειται να το προσθέσει και αυτο?

1. Oχι

2. Μαλλον ναι (εχω εναν τετοιο και παιζει ΟΚ)

3. 720p με g router δεν υπαρχει περιπτωση (μονο για divx και για torrents βολευει)

4. http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Main_Page

5. Αν ειναι mts μαλλον τα παιζει αν και δεν ειναι απολυτα σιγουρο...

Δημοσ.

Τραβα ενα μικρο βιντεο ανεβασε το σε κανα rapid και ολο και καποιος θα το δοκιμασει να σου πει.

Δημοσ.

εχω συνδεμενα στο ρουτερ το pc και το egreat . τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να βλεπει περιεχομενα το egreat και να τραβαει βιντεο απο την ethernet?

Δημοσ.

Λογικά εαν έχεις ενεργοποιημένο το DHCP στο router σου (κατά 99% πιθανό) , τότε το μόνο που έχεις να κάνεις για να "βλέπει" το eGreat τους σκληρούς δίσκους του pc σου , να τους κάνεις share.Τίποτα άλλο.Μετά θα "βλέπεις" το περιεχόμενο του δίσκου ή των δίσκων σου στο eGreat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...