Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Δεν γίνεται τίποτα..." δώσε μας κάποια στοιχεία' date=' δηλαδή φορτώνει και δεν εμφανίζει τίποτα;

Λογικά θα σου εμφανίσει ένα μενού με τέσσερα παράθυρα όπως VIDEO - ΜΟΥΣΙΚΗ - PHOTO - KEIMENA. Στο εμφανίζει αυτό; Αν μπορείς να ανεβάσεις και κάποια Photo θα σε βοηθήσουμε σίγουρα πιο εύκολα.[/quote']

Λοιπόν εν συγκρίση με ένα βιντεο που είδα...

Το πρώτο μενου είναι νε τα 4 παράθυρα και περνάει μετά κατευθείαν στο δεύτερο που αριστερά εμφανίζει το media source, web service (και το τριτο που δεν θυμάμαι) και δεξιά πάνω δίνει

01 USB

02 Network Browser.

Ειναι επιπλεγμένο το USB αλλά στο enter δεν προχωράει στο περιεχόμενο (ή κανω λάθος και δεν πάει από εκεί). Επίσης φαίνεται να κολλάει και να μη γυρνάει προς τα πίσω...

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Υ.Γ. Να είστε σίγουροι πως όσο θα μεσουρανούν τα torrents τόσο θα βλέπουμε τέτοιες συσκευές να κοσμούν τις σελίδες των online μαγαζιών και σε απίστευτες τιμές. Σε λίγο θα κυκλοφορήσει και το xtreamer http://xtreamer.net/ με τσιπάκι της Realtek ελαφρώς κατώτερη ποιότητα εικόνας λένε οι "ειδικοί" αλλά με πάμπολες δυνατότητες και τιμή χώμα!

Ξέρεις τίποτα παραπάνω λεπτομέρεις για το xtreamer? Επειδή επισκέφτηκα το site και είναι πάρα πολύ καλή ευκαιρία. Αν κάνει παραγγελία μέχρι την 1η Ιουλίου δίνουν δωρεάν την wifi antenna. Μαζί με τα έξοδα αποστολής πάει στα 119 ευρώ! Και μάλιστα όσες κεραίες και να παραγγείλεις δε στις χρεώνει!

Επεξ/σία από markelos
Δημοσ.
Ξέρεις τίποτα παραπάνω λεπτομέρεις για το xtreamer? Επειδή επισκέφτηκα το site και είναι πάρα πολύ καλή ευκαιρία. Αν κάνει παραγγελία μέχρι την 1η Ιουλίου δίνουν δωρεάν την wifi antenna. Μαζί με τα έξοδα αποστολής πάει στα 119 ευρώ!

Αν και είμαστε Off Topic απλά να σου αναφέρω πως χρησιμοποιεί το HD τσιπάκι της Realtek το οποίο απορρίφθηκε απ' την Syabass για τη νέα γενιά του Popcorn. Λέγεται ότι έχει ελαφρώς χειρότερη ποιότητα εικόνας απ' το αντίστοιχο τσίπ της Sigma Designs. Τώρα κανένας δεν έχει δεί ή ακούσει για να μας πει. Απ' τα specs πάντως πρόκειται για εντυπωσιακά εξοπλισμένο μηχάνημα και με τιμή που σαφώς θα μπερδέψει την αγορά. Προτείνω πριν κάνει κάποιος κάποια κίνηση για αγορά, πρώτα να κυκλοφορήσει κάποιο review ή σχόλιο σε κάποιο απ' τα γνωστά NMT φόρα και μετά βέβαια να προβεί στην αγορά του. Πάντως λένε πως θα έχει υποστήριξη στα ελληνικά, κάτι που το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Δημοσ.
Το eshop.gr είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στα egreat, οπότε δεν μπορεί να τα φέρει κι άλλος.

Δεν εχουν αντιπροσωπους τα NMT...

Το εφερε και το Πλαισιο ( αναμενεται συντομα):

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1302094

Φυσικα στην ιδια τιμη (τι περιμενατε?)

Δημοσ.

Μία ερώτηση "χωρίς να με πάρετε με τις κούπες"... Έχοντας ακόμη μια CRT Sony τηλεόραση, αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος ή να περιμένω για αγορά όταν πάρω νέα TV και εως τότε μόνο xvid :( από το laptop;

Δημοσ.
Δεν εχουν αντιπροσωπους τα NMT...

Το εφερε και το Πλαισιο ( αναμενεται συντομα):

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1302094

Φυσικα στην ιδια τιμη (τι περιμενατε?)

Να μην το αγορασει κανεις στην αρχη (το βλεπω λιγο χλωμο με τον υπερκαταναλωτισμο μας) να μεινει stock και να το βγαλουν προσφορα οπως πριν στα 129 ευρω

Δημοσ.

Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας...

Δε μπορεί να δει η συσκευή το TL-WN322G εδώπου πήρα για ασύρματη επικοινωνία. Το πήρα από το e-shop και τους παρακάλεσα να ελέγξουν τη συμβατότητα. Βασικά το ελέγχω από την "Εγκατάσταση", "Δίκτυα" και μετά από "τύπος" δε μου αναφέρει τις επιλογές για ασύρματη σύνδεση παρά μόνο για ενσύρματη". Παιδιά πιθανές λύσεις;;; Ποια είναι τα βήματα;

Δημοσ.
Μία ερώτηση "χωρίς να με πάρετε με τις κούπες"... Έχοντας ακόμη μια CRT Sony τηλεόραση, αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος ή να περιμένω για αγορά όταν πάρω νέα TV και εως τότε μόνο xvid :( από το laptop;

Θα ήταν λογικότερο να χρησιμοποιήσεις LCD τηλεόραση (ειδικά με τις τιμές της αγοράς) αλλά μη στερηθείς και τις σειρούλες και ταινίες σου. Αν αργησεις να πάρεις LCD μπορείς να το πάρεις και να βλέπεις στα 576p που είναι η ανάλυση των CRT από composite ή component αν έχει.

Δημοσ.
Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας...

Δε μπορεί να δει η συσκευή το TL-WN322G εδώπου πήρα για ασύρματη επικοινωνία. Το πήρα από το e-shop και τους παρακάλεσα να ελέγξουν τη συμβατότητα. Βασικά το ελέγχω από την "Εγκατάσταση", "Δίκτυα" και μετά από "τύπος" δε μου αναφέρει τις επιλογές για ασύρματη σύνδεση παρά μόνο για ενσύρματη". Παιδιά πιθανές λύσεις;;; Ποια είναι τα βήματα;

Απο wifi USB stick μονο το TP-Link 821N και το WN-100 παιζουν. Κανενα αλλο :shifty:

Δημοσ.
Απο wifi USB stick μονο το TP-Link 821N και το WN-100 παιζουν. Κανενα αλλο :shifty:

Mόλις το είδα στο manual του cd... Κρίμα... και το έγραψα να το κοιτάξουν...

Ευχαριστώ φίλε μου!

Δημοσ.

Καλημερα. Ειμαι στο τσακ να το αγορασω σημερα. Πριν ομως θα ηθελα επιβεβαιωση για καποια πραγματα.

1. Παιζει ολα τα mkv ή πρεπει να ειναι καποιο συγκεκριμενο L; Ποιες ταινιες απο τις γνωστες κυκλοφοριες δεν παιζει; Εχω μια προτιμηση στα release των Esir και των CtrlHD, θα εχω προβλημα;

2. Οι ταινιες που εχουν ηχο dts , με το τελευταιο firmware, θα ακουγονται κανονικα μεσω hdmi 1.3 στην TV; Δεν θα παρεμβαλω ενισχυτη.

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

1.Δεν παιζει ρολο το release group αλλα τι ref frames εχει το συγκεκριμενο αρχειο και τι format profile ειναι.Νομιζω οτι ολα αυτα τα Media players πρεπει να τραβανε καποιο ζορι στα 5.1 profile και οταν επισης ειναι πολλα και τα ref frames.

2.Ναι

Δημοσ.

Ανεφερα τα συγκεκριμενα groups λογω του οτι τα releases που κανουν ειναι πολυ ποιοτικα και ως εκ τουτου απαιτητικα στην αναπαραγωγη! Αν καποιος φιλος εχει συγκεκριμενη εμπειρια ας την καταθεσει!

Δημοσ.

παιδια εκανα αναβαθμιση αλλα καποια στιγμη κολησε και το κλεισα.....μετα προσπαθησα να του κανω recover απο την egreat και εχω ενα θεματακι μου βγαζει κιτρινη οθονη που συμαινει recovery failed τι κανω???????

Δημοσ.

αν κ δεν έχω το συγκεκριμένο μηχανάκι αλλά το wdtv, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι (το ρώτησα κ στο αντίστοιχο topic με το wdtv) μιας κ η απορία αφορά κάτι κοινό κ για τους δύο players:

σκέφτομαι να πάρω τα ηχεία Z-5500 της Logitech που έχουν οπτική είσοδο για τον ήχο κ να τα συνδέσω κ με το wdtv (ή με το αντίστοιχο e-great)!

τι λέτε αξίζει σαν ιδέα, μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα συνδεσμολογίας?

το έχει δοκιμάσει κανείς?

ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...