Προς το περιεχόμενο

Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και πως θα περασουμε το νεο firmware που λετε πιο πριν ?

Ευχαριστω

Βαζεις τα 2 αρχεια .bin και linda.htm χυμα (οχι σε φακελο) σε USB φλασακι ή δισκο, μπαινεις στο USB, και επιλεγεις το 4ο εικονιδιο (ταινιες, μουσικη, φωτο, ΑΥΤΟ) και μετα το linda.htm (το ονομα της γκομενας του προφανως).... Θα κανει restart η συσκευη μονη της...

Οπότε δε χρειάζεται πλέον το χακ για να το γυρίσεις σε popcorn. Είναι όμως καλύτερο με το νέο firmware ή για αυτούς που τα θέλουν όλα συνίσταται η μετατροπή σε popcorn;

Περιλαμβανονται ολα τα τελευταια updates του popcornhour 110... Δεν υπαρχει πλεον κανενας λογος για cross flashing με firmware του 110...

• Απαντ. 882
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Βαζεις τα 2 αρχεια .bin και linda.htm χυμα (οχι σε φακελο) σε USB φλασακι ή δισκο, μπαινεις στο USB, και επιλεγεις το 4ο εικονιδιο (ταινιες, μουσικη, φωτο, ΑΥΤΟ) και μετα το linda.htm (το ονομα της γκομενας του προφανως).... Θα κανει restart η συσκευη μονη της...

Πρεπει να ναι συνδεμενο στο internet με ethernet ?

γιατι παταω το αρχειο και εχει μια ασπρη οθονη και μενει εκει...

οκ εβαλα το καλωδιο πατησα και παλι enter και παει... ;)

Δημοσ.

Εκτός από τις ταινείες επειδή με ενδιαφέρει πολύ και το να παίζω μουσική απο εδώ, μπορεί κάποιος να πει πόσο εύχρηστη είναι η δημιουργία playlist αν εχεις πληρη προσβαση στα ID tags του τραγουδιων κ.α?

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά όλα αυτά τα crazy...,web offer, κλπ κλπ είναι τα τρυκάκια που κάνουν οι εταιρίες προσαρμοζόμενες αναγκαστικά στην οικονομική κρίση.Δεν είναι όμως τιμές που διατηρούνται συνεχώς.Τις ανεβοκατεβάζουν κατά βούληση παίζοντας και με τα νεύρα μας.

Μη μου πείτε τώρα οτι η τιμή της συγκεκριμένης συσκευής και κάθε άλλης συσκευής που έχει σκαμπανεβάσματα στην τιμή εξαρτάται μόνο από το στοκ που έμεινε ή από το πόσες παρτίδες παραγγέλθηκαν.Παίζει ρόλο και αυτό αλλά προσπαθούν να δημιουργήσουν (και το έχουν ήδη κάνει) αγοραστές 2 ταχυτήτων.

Γι αυτό λοιπόν παίξτε και εσείς με τα νεύρα τους και περιμένετε να κάνετε τις αγορές σας την κατάληλη στιγμή.

Είναι σίγουρο οτι θα ξαναμπεί η προσφορά.Μην τους χαρίζετε χρήματα.Εσάς σας χάρισε κανείς τίποτα?Μην ψαρώνετε.

Όταν όλη η Ευρώπη και όλος ο υπόλοιπος κόσμος βρίσκεται σε βαθειά οικονομική κρίση, να προσαρμοστούν και αυτοί.Στην ανάγκη θα τους προσαρμόσουμε εμείς με τις επιλεκτικές αγορές μας

Eκεινο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι το φερνει μονο ενα μαγαζι

Δημοσ.

Ρε παιδια γιατι κολλατε και γιατι το τυραννατε τοσο πολυ? Σας λεει τοσος κοσμος οτι ειναι σουπερ, δοκιμασμενο και τωρα πια χωρις κανεναν περιορισμο και ακομα ψαχνεστε? Αρα δεν το χρειαζεστε πραγματικα οποτε μην ρωτατε συνεχεια. Εγω ειδα οτι με αρεσει και το παρηγγειλα αμεσως και τωρα εδω και ποσο καιρο το εχω κατευχαριστηθει (ο αδερφος μου δηλαδη).Τωρα αν το ενα και αν το αλλο, θα φτασουμε καλοκαιρι 2025 και ακομα θα ψαχνεστε αν το popcorn 2025 ειναι καλυτερο απο το egreat 2025!!! Σαν ενα φιλο μου που τα τελευταια 2 χρονια ψαχνεται για υπολογιστη και ολο προσθετει το πιο καινουργιο που βγηκε και ολο περιμενει για κατι καλυτερο για να μην παρει παλιο πραγμα!!!!

Για να τελειωνουμε, η συσκευη κανει αυτο που οι περισσοτεροι θελουνε, παιζει οτι ταινια του βαλεις στην τηλεοραση και εχει πολυ καλη ποιοτητα, απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι να χουμε να λεμε...

Δημοσ.

Εγινα και εγώ κάτοχος αυτού του μικρού θαύματος EGREAT M34a.

Γενικά είμαι καινούργιος με τέτοιου είδους ¨μηχανάκια¨

Απορεία πρώτη λοιπόν: Συνδεση με σκληρό μέσω USB ή flash stick USB μάλλον δεν γίνεται από ότι κατάλαβα. Μόνο με E-SATA.

Απορεία δεύτερη: το manual μιλάει για SATA DVD Rom... το έχει δοκιμάσει κανείς? Αποτέλεσμα?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σύνδεση με εξωτερικούς USB σκληρούς γίνεται απροβλημάτιστα. Όσο για το drive που αναφέρεις είναι πολύ μικρή η χρησιμότητα του αφού δεν παίζει προστατευμένο υλικό π.χ. DVD ταινίες από Video Club.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:50 ----------

Το eshop.gr είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στα egreat, οπότε δεν μπορεί να τα φέρει κι άλλος.

Δεν υπάρχει αποκλειστικός αντιπρόσωπος, όλοι οι κινέζοι λειτουργούν με resellers και όποιος θέλει, πληρώνοντας τα δέοντα το φέρνει και το μεταπωλεί. Με τον πανικό που δημιουργήθηκε με αυτές τις συσκευούλες τα NMT, "ανάγκασε" και το ΠΛΑΙΣΙΟ να μπει στο παιχνίδι και σε λίγο καιρό θα πωλείται και απ' το δίκτυο του.

Υ.Γ. Να είστε σίγουροι πως όσο θα μεσουρανούν τα torrents τόσο θα βλέπουμε τέτοιες συσκευές να κοσμούν τις σελίδες των online μαγαζιών και σε απίστευτες τιμές. Σε λίγο θα κυκλοφορήσει και το xtreamer http://xtreamer.net/ με τσιπάκι της Realtek ελαφρώς κατώτερη ποιότητα εικόνας λένε οι "ειδικοί" αλλά με πάμπολες δυνατότητες και τιμή χώμα!

Δημοσ.
Σύνδεση με εξωτερικούς USB σκληρούς γίνεται απροβλημάτιστα. Όσο για το drive που αναφέρεις είναι πολύ μικρή η χρησιμότητα του αφού δεν παίζει προστατευμένο υλικό π.χ. DVD ταινίες από Video Club.

/QUOTE]

Περίεργο, έβαλα και stick και σκληρό χθες και αδυνατούσε να τον διαβάσει...

Δημοσ.

/QUOTE]

Περίεργο' date=' έβαλα και stick και σκληρό χθες και αδυνατούσε να τον διαβάσει...[/quote']

Όντως περίεργο γιατί έχω 4 Flashάκια και 2 εξωτερικούς και τους διαβάζει αέρα. Τσέκαρε τα εξής:

1. Αναβάθμισε το Firmware (Θα βρεις οδηγίες διαβάζοντας το thread)

2. Τσέκαρε αν είναι φορμαρισμένοι οι σκληροί και σε τι File System.

3. Δοκίμασε και στις δύο USB θύρες αν υπάρχει κάποιο Hardware πρόβλημα.

Δημοσ.

Όντως περίεργο γιατί έχω 4 Flashάκια και 2 εξωτερικούς και τους διαβάζει αέρα. Τσέκαρε τα εξής:

1. Αναβάθμισε το Firmware (Θα βρεις οδηγίες διαβάζοντας το thread)

2. Τσέκαρε αν είναι φορμαρισμένοι οι σκληροί και σε τι File System.

3. Δοκίμασε και στις δύο USB θύρες αν υπάρχει κάποιο Hardware πρόβλημα.

1. Firmware update θα κάνω μόλις το συνδέσω στο internet μιας και τα μόνα μέσα που έχω αυτή τη στιγμή είναι σε usb.

2. Ειναι οκ οι σκληροί σε NTFS

3. Δεν έχουν πρόβλημα. Για την ακρίβεια κολλάω στην οθόνη που μου δείχνει ότι έχει βρει USB συσκευή (01) και Network (02) . Επιλέγω τη USB αλλά δεν γίνεται τίποτα...

Δημοσ.

1. Firmware update θα κάνω μόλις το συνδέσω στο internet μιας και τα μόνα μέσα που έχω αυτή τη στιγμή είναι σε usb.

2. Ειναι οκ οι σκληροί σε NTFS

3. Δεν έχουν πρόβλημα. Για την ακρίβεια κολλάω στην οθόνη που μου δείχνει ότι έχει βρει USB συσκευή (01) και Network (02) . Επιλέγω τη USB αλλά δεν γίνεται τίποτα...

"Δεν γίνεται τίποτα..." δώσε μας κάποια στοιχεία, δηλαδή φορτώνει και δεν εμφανίζει τίποτα;

Λογικά θα σου εμφανίσει ένα μενού με τέσσερα παράθυρα όπως VIDEO - ΜΟΥΣΙΚΗ - PHOTO - KEIMENA. Στο εμφανίζει αυτό; Αν μπορείς να ανεβάσεις και κάποια Photo θα σε βοηθήσουμε σίγουρα πιο εύκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...