terry308 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δεν χρειάζεσαι καμία βοήθεια νομίζω, αρκεί να απαντήσεις στον εαυτό σου το εξής; - Θες μια συσκευή που απροβλημάτιστα να παίζει τα πάντα με ένα κλίκ; - ή ένα PC με τεράστιες δυνατότητες αναβάθμισης και γενικότερα επιλογών, με τίμημα τις πολλές ώρες που θα χρειαστεί να το φέρεις στα μέτρα σου και εάν το καταφέρεις; Εγώ πάντως αν και PCάκιας χρόνια και κάτοχος HTPC το παράτησα το σπόρ, μόλις έπεσε στα χέρια μου το μικρούλι. Ιδανική λύση, PC ως File Server στο σπίτι και ένα Egreat. Ωραία μαλλον κατα 99% καταληξαμε σε μηχανηματακι κι οχι σε Htpc ... αλλα ποιο? Egreat H A-110 ? αυτη ειναι η απορία μου.... (αν το προλαβαίνω ακομα το Α-110)
furious99 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Εχει τους γνωστους περιορισμους του τσιπ του Sigma 8635 στα reframes... Παντως ειναι σχετικα σπανιο να βρεις ταινια που να εχει τετοιο προβλημα, και στην περιπτωση αυτη βρισκεις ενα αλλο release και δεν ασχολεισαι...
spocky Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Υπαρχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα εικονας με τα παραπανω reframes η με τα high profile?
terry308 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ειναι ξανα διαθεσιμο ... τα παρελαβαν σημερα εκλεισα ενα μεσω τηλεφωνου ... θα το επισπευσουν να το χω αυριο....
avpap75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ειναι ξανα διαθεσιμο ... τα παρελαβαν σημεραεκλεισα ενα μεσω τηλεφωνου ... θα το επισπευσουν να το χω αυριο.... Εξαιρετικη επιλογή, θα το καταχαρείς, φίλε μου. Καλορίζικο!
terry308 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Εξαιρετικη επιλογή, θα το καταχαρείς, φίλε μου. Καλορίζικο! Ευχαριστώ Δυστυχως λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων θα το χαρω μεχρι Κυριακη μεσημερι (μαλλον) μετα θα φυγω για Πυργο Ηλειας μεχρι τελη Αυγουστου... οποτε θα το χαρει καλυτερα =περισσοτερο ο αδερφος-συγκατοικος μου... Ελπιζω να ναι ευκολος στο σεταρισμα του
furious99 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717 Στα 159 βεβαια πλεον...
zakos52 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 ....Στα 159 βεβαια πλεον.. ευχαριστω ,αλλα δεν θα παρω!!!!!!!!
furious99 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μπορει να ξαναβγει καμια crazy sunday προσφορα στα 129... το εκαναν μια φορα ηδη και δεν εμεινε ουτε κουτι, γιατι να μη το ξανακανουν?
tarantules Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά όλα αυτά τα crazy...,web offer, κλπ κλπ είναι τα τρυκάκια που κάνουν οι εταιρίες προσαρμοζόμενες αναγκαστικά στην οικονομική κρίση.Δεν είναι όμως τιμές που διατηρούνται συνεχώς.Τις ανεβοκατεβάζουν κατά βούληση παίζοντας και με τα νεύρα μας. Μη μου πείτε τώρα οτι η τιμή της συγκεκριμένης συσκευής και κάθε άλλης συσκευής που έχει σκαμπανεβάσματα στην τιμή εξαρτάται μόνο από το στοκ που έμεινε ή από το πόσες παρτίδες παραγγέλθηκαν.Παίζει ρόλο και αυτό αλλά προσπαθούν να δημιουργήσουν (και το έχουν ήδη κάνει) αγοραστές 2 ταχυτήτων. Γι αυτό λοιπόν παίξτε και εσείς με τα νεύρα τους και περιμένετε να κάνετε τις αγορές σας την κατάληλη στιγμή. Είναι σίγουρο οτι θα ξαναμπεί η προσφορά.Μην τους χαρίζετε χρήματα.Εσάς σας χάρισε κανείς τίποτα?Μην ψαρώνετε. Όταν όλη η Ευρώπη και όλος ο υπόλοιπος κόσμος βρίσκεται σε βαθειά οικονομική κρίση, να προσαρμοστούν και αυτοί.Στην ανάγκη θα τους προσαρμόσουμε εμείς με τις επιλεκτικές αγορές μας
furious99 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Βγηκε το νεο firmware με DTS downmix (ηχος DTS απο την HDMI στην TV) ΑΡΠΑΧΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.egreatworld.com/en/Support31B34A.asp Υπομονη γιατι το site αυτο σερνεταιιιιιιιιιιιιιι........
avpap75 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Βγηκε το νεο firmware με DTS downmix (ηχος DTS απο την HDMI στην TV) ΑΡΠΑΧΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.egreatworld.com/en/Support31B34A.asp Υπομονη γιατι το site αυτο σερνεταιιιιιιιιιιιιιι........ Και με τη βούλα πλέον η πιο πλήρης συσκευή στην κατηγορία της αλλά και στη τιμή πώλησης.
terry308 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Οποιος θελει (τ)αγοραζει... δεν τον υποχρεωσε κανεις ... το παρελαβα πριν 5' ... γρηγορο το κιτρινομαγαζο.. φευγω για κατι δουλειες και οταν επιστρεψω θα τον ετοιμασω... χρειαζεται καμια ιδιαιτερη ρυθμιση... γιατι απ οτι ειδα μεσα εχει κι ενα cd για windows +1000 που εχει και καλωδιο hdmi και πως θα περασουμε το νεο firmware που λετε πιο πριν ? Ευχαριστω
markelos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Οπότε δε χρειάζεται πλέον το χακ για να το γυρίσεις σε popcorn. Είναι όμως καλύτερο με το νέο firmware ή για αυτούς που τα θέλουν όλα συνίσταται η μετατροπή σε popcorn;
ANHLIKOS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Επειδή αυτην την ωρα ειμαι στην δουλειά. Παρακαλείται οποιος βάλει το νεο firmware, να μας πει εντυπώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα