avpap75 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Και όπως υποσχέθηκα ένα mini review της πολύ διαδεδομένης και όχι άδικα συσκευούλας. Πακέτο - Συσκευασία Όπως βλέπεται παραπάνω η συσκευασία είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και τα συνοδευτικά (καλώδια, εγχειρίδιο, CD-Rom) πληρέστατα, όπως στο προηγούμενο EGREAT, καμία διαφορά μέχρι τώρα δηλαδή. Ποιότητα Κατασκευής Ευχάριστη έκπληξη προκαλεί το λεπτό περίβλημα αλουμινίου που ντύνει το πάνω και κάτω μέρος της συσκευής και στο πλάι υπάρχουν γρύλιες εξαερισμού όπως στο WD (δεν είναι σύμπτωση βέβαια). Στο εσωτερικό του βλέπουμε και την δεύτερη σημαντικό διαφορά με το μεγάλο του αδελφάκι, η οποία είναι η παρουσία ψύκτρας στο τσίπ όπως φαίνεται και απ' τις φώτο, με αποτέλεσμα την οριστική λύση στο πρόβλημα θορύβου του παλαιού EGREAT αλλά και θερμότητας. Επίσης εντύπωση μου κάνει και η παρουσία πλήρης θύρας SATA και όχι E-SATA για σύνδεση σκληρού δίσκου ο οποίος θα βρίσκεται προφανώς εξωτερικά σε αυτόνομο κουτί για να μην θερμαίνεται το εσωτερικό της συσκευής. Λογισμικό Οι υπόνοιες μου επιβεβαιώνονται καθώς το Firmware είναι παρόμοιο με του παλαιού EGREAT οπότε ότι βλέπατε και ακούγατε στο παλιό EGREAT θα δείτε και στο καινούργιο. Μια αίσθηση οτι η κίνηση στα Mενού είναι ταχύτερη υπάρχει αλλά θα σας απαντήσω σε αυτό σε λίγες μέρες. Συμπεράσματα +Είναι η πιο πλήρες λύση από όλες τις απόψεις. +Καλύτερο σασί. +Θόρυβος. +Μίνι διαστάσεις. +Πλήρες πακέτο - συνοδευτικά. +Τιμή αγοράς. +Ύπαρξη LAN θύρας. -Αναβαθμίσεις Firmware σε σχέση με το Popcorn. -Πιό ακριβό κατά 60 € από WD. Δεν το προτείνω για τους κατόχους των παλαιών EGREAT ή POPCORN διότι οι διαφορές που θα βρούν είναι αμελητέες. Όλοι οι υπόλοιποι τρέξτε να προλάβετε διότι η διαθεσιμότητα δεν είναι και μεγάλη, ειδικά αν σας ενδιαφέρει η δικτύωση, αλλιώς το WD είναι για σας.
Whiteyez Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Πολύ καλό, thanks για το mini review, περιμένουμε και άλλα. Με ενδιαφέρει η ασύρματη δικτύωση αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αποτελεσματική, + ότι πρέπει να πάρω και wireless router που να υποστηρίζει 802.11n και usb wireless stick.
avpap75 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ φίλε μου, θα δοκιμάσω και ασύρματα τι κάνει αλλά σε αρχεία HD μέχρι 720p σηκώνει βαρέως. Τα 1080p με τίποτα μέσω wireless και στο λέω εγώ που έχω Router με n. Αλλά θα παίξω και με το EGREAT να δώ από περιέργεια!
speedy23 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Η τιμη που ειδα στο e-shop ειναι μια χαρα γι'αυτα που προσφερει και προσωπικα αν δεν ειχα ηδη ενα wd tv και το pc μου συνδεδεμενο με την τηλεοραση μου,θα ηταν η πρωτη επιλογη ανετα.
savvask Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 παιδια τρεχτε!!!!!!!!!!!!!! το eshop το εβαλε 129€ στο crazy...!!! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717
o_magazatoras Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 παιδια τρεχτε!!!!!!!!!!!!!! το eshop το εβαλε 129€ στο crazy...!!! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717 Ευχαριστώ για την ενημέρωση Σάββα,το παράγγειλα και θα τόχω Δευτέρα (μάλλον).
matrixgeo Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 με υπότιτλους ελληνικούς είχες κανένα πρόβλημα?ενσωματωμένους η μη.
Whiteyez Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Thanks! για το info το παρήγγειλα. btw Θα δουλέψει οποιοδήποτε wireless usb stick που υποστηρίζει 802.11n ?
alexzzz Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Είδα να παίρνει και sata από την μία πλευρά ή κάνω λάθος; edit: Σόρρυ... τώρα το είδα ότι το αναφέρεις...
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Να κανω μια ερώτηση? Μπορει να ειναι ηλίθια, αλλα... Εγω που θελω να παρω κάποιο απο τα WD kai Egreat, ποιο μου συστήνετε? (δεν εχω ενισχυτή, ακόμα, για να παίζει dts) Επεξ/σία 23 Μαΐου 2009 από ANHLIKOS
zaras27 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Είδα να παίρνει και sata από την μία πλευρά ή κάνω λάθος; edit: Σόρρυ... τώρα το είδα ότι το αναφέρεις... ναι εχει στη δεξιά πλευρά sata και παιζει τα πάντα και τους ελληνικούς υπότιτλους που τους κανεις οτι θες , μικρούς μεγάλους , κιτρινους .Το πήρα και δεν παιζεται!!!! Πολύ καλό και 129 Ευρω . Εννοείται οτι ειναι καλύτερο από WD και Popcorn. Οσο για DTS μέσω ενισχυτή πάιζει και σε λίγο θα εχουν και τα δικαιώματα να πάιζει και μεσω της HDMI
savvask Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Να κανω μια ερώτηση? Μπορει να ειναι ηλίθια, αλλα... Εγω που θελω να παρω κάποιο απο τα WD kai Egreat, ποιο μου συστήνετε? (δεν εχω ενισχυτή ακόμα για να παίζει dts) egreat και ξερό ψωμί !!! μην το σκεφτεσαι καθολου ειναι οτι καλυτερο σε δυνατοτητες,αποδοση,τιμή !!!
xouzel Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Να ρωτησω εγω ο ασχετος... αν παρω αυτο ή το WD, παιζουν υποτιτλοι .srt, ή πρεπει να τους ενσωματωνω πρωτα. Δηλαδη αν εχω ενα φλασακι με μια ταινια με χωριστους υποτιτλους .srt και το συνδεσω σε μια θυρα usb σε ενα απο αυτα τα δυο μηχανακια, θα δω το εργο με υποτιτλους, ή οχι;;;; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:39 ---------- egreat και ξερό ψωμί !!! μην το σκεφτεσαι καθολου ειναι οτι καλυτερο σε δυνατοτητες,αποδοση,τιμή !!! Για δυνατοτητες,αποδοση δε γνωριζω, αλλα καλυτερη τιμη,απο που ως που;;;;
Whiteyez Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Να ρωτησω εγω ο ασχετος... αν παρω αυτο ή το WD, παιζουν υποτιτλοι .srt, ή πρεπει να τους ενσωματωνω πρωτα. Δηλαδη αν εχω ενα φλασακι με μια ταινια με χωριστους υποτιτλους .srt και το συνδεσω σε μια θυρα usb σε ενα απο αυτα τα δυο μηχανακια, θα δω το εργο με υποτιτλους, ή οχι;;;; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:39 ---------- Για δυνατοτητες,αποδοση δε γνωριζω, αλλα καλυτερη τιμη,απο που ως που;;;; 29euro παραπάνω από το WD αξίζει για αυτά που δίνει. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα