tsaki_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Καλησπέρα,θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το τυπικό μέρος του διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου.. τα παράβολα της ΕΤΕ που ζητάνε (για γιατρούς 90 ευρώ και για την έκδοση 30 ευρώ) με ποιόν τρόπο πρέπει να τα "διαχωρίσω"¨? δεν έχω ασχοληθεί ξανά με το θέμα,εννοώ,πρέπει πχ των γιατρών να είναι 45 και 45 ευρώ ή ένα ενιαίο των 90? Πρέπει να γραφεί πάνω στο παράβολο κάποια συγκεκριμένη αιτιολογία;Και στους γιατρούς που χρειάζεται πάω με κάποιο χαρτί ή κάτι τέτοιο; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Τιποτα. Πας στην τραπεζα και λες "παραβολα για διπλωμα 90€". Εμενα μου κοψανε μονοι τους δυο των 45€. Μην πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 βασικα κοιτα εδω: http://www.drivingschool.gr/digenis/xrisima.html δευτερον: ειναι δυο παραβολα των 45 ευρω ενα παθολογου ενα οφθαλμιατρου.γιατρους ειτε σου προτεινει ο δασκαλος σου ειτε "ψαχνεις"...στην ταμια στην εθνικη τραπεζα λες:θελω δυο παραβολα των 45 για εκδοση διπλωματος οδηγησης και ενα των 30 για τη εκδοση σε πλαστικη.[δε ξερω 100%αν σε νεα αδεια οδηγησης πρεπει να πληρωσεις το 30αρι) επισης,χρειαζεσαι ενα παραβολο και ενα διπλοτυπο απο την ΔΟΥ[εφορια] της περιοχης σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teaser Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Κύριοι, ξέρετε πόσο πάει το μαλλί για δίπλωμα στην Αθήνα? Έχετε υπόψιν καμία φθηνή οδηγών σχολή? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:02 ---------- Μιλάω για μηχανή. Αυτοκίνητο οδηγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μιλάω για μηχανή. Αυτοκίνητο οδηγώ. Ημουν και γω στη θεση σου πριν μερικους μηνες.μετα απο ερωτησεις σε 3-4 σχολες της περιοχης μου, το κοστος παει περιπου 350 ευρω.τελικα πηγα στη σχολη που χα παρει και του αυτοκινητου πριν 2 χρονια αφου οι τιμες σε ολους ηταν ιδιες. ΥΓ αν προλαβαινεις ρωτα και συ σε 2-3 σχολες της περιοχης σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μόλις πήρα και εγώ της μηχανής το δίπλωμα (αυτοκίνητο οδηγώ). Όλες οι τιμές ήταν κοντά στα 350-450 (!!) Βρήκα έναν κοντά στην γειτονιά μου (Μαρούσι, Αθήνα) με 250, αν σε ενδιαφέρει/βολεύει πες μου να σου στείλω στοιχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacmen Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Γεια σας ειμαι καινουριος στο φορουμ, και θα ηθελα να μου πειτε ποτε μπορω να βγαλω διπλωμα αυτοκινητου ειμαι γεννημενος <19 Νοεμβριου 1993> ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 μολις κλεισεις τα 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacmen Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δηλαδη το Νοεμβρη του 2010 η 2011 η 2012? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 το Νοεμβρη του 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacmen Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Συγνωμη και μια ερωτηση γιατι εχω ακουσει πολλους να λενε οτι μπορεις να αρχισεις νωριτερα απο τον νοεμβρη τις θεωρητικες εξετασεις. Αυτο ισχυει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 οχι τις εξετασεις.μπορεις να αρχισεις τα θεωρητικα μαθηματα νωριτερα. εξετασεις για να δωσεις πρεπει να σου βγαλει ο καθηγητης καρτα υποψηφιου η οποία βγαινει μόνο για ενηλικους. οποτε αυτο που μπορεις να κανεις για να κερδισεις χρονο ειναι ΑΝ θες να παρακολουθησεις θεωρητικα, γιατι δεν το κανουν ολοι, να ξεκινησεις κανα μηνα πριν κλεισεις τα 18 και μετα τα γενεθλια να ξεκινησεις και πρακτικα μαθηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacmen Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Ευχαριστω πολυ MIKA για τις απαντησεις σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teaser Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Βρήκα έναν κοντά στην γειτονιά μου (Μαρούσι, Αθήνα) με 250, αν σε ενδιαφέρει/βολεύει πες μου να σου στείλω στοιχεία. Με συγχωρείς που άργησα να απαντήσω αλλά είμαι πολύ απασχολημένος αυτές τις ημέρες. Ναι, με ενδιαφέρει, στείλε μου τα στοιχεία αν είναι εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 συγνωμη, για να καταλαβω δηλαδη εγω στις 12 Ιουλιου του 2011 γινομαι 18. ποτε πρεπει να ξεκινησω τα θεωρητικα ωστε να γλυτωσω οσο το δυνατον περισσοτερο χρονο και ποτε θα εχω στα χερια μου το διπλωμα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.