Προς το περιεχόμενο

Απορια καρτας ηχου - Αγορα νεας

xaris_sm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

την Onboard sound card της motherboad μου Asus P5QL-E (Realtek ALC1200 8 -Channel High-Definition Audio CODEC 7.1) την εχω συνδεση με τον ενισχυτη μου ( Sony 5.1) με το digital out (RCA -SPDIF)

Μου κανει εντυπωση που παιζει DVD movies 5.1 αλλα στα games NFS - Call of Duty (μονο αυτα παιζωγ ια τωρα) ακουγετε μονο στερεο... Eννοειται στα παχνιδια εχω ρυθμισει

surround, επισης στα Windows Vista στις ρυθμισεις ηχου δεν μου βγαζει 5.1 ηχεια μονο στερεο.

γιατι? ειναι φυσιολογικο? αν συνδεσω 5.1 ηχεια στην καρτα ηχου θα τα παιζουν surround?

ενας φιλος μου ειπε οτι αν το παιχνιδι στα sound options δεν εχει SPDIF option για surround

τοτε δεν θα σου βγαλει 5.1 στην SPDIF και λογικο μου φαινετε, τι λετε?

anyway επειδη ενδιαφερομαι για νεα καρτα (fun της Creative και κατοχος της ηρωικης 64AWE gold :) )

υπαρχει μια καρτουλα για να ξενιασω απο της περιπετειες και να παιζω Movies/games 5.1 μεσω της SPDIF?

Τhanks και καλο σκ σε ολους!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα πρότεινα να πας σε λύσεις εκτός Creative, όμως κάτι τέτοιο θα συνεπάγεται σε μεγαλύτερα έξοδα... Πόσα ακριβώς σκέφτεσαι να διαθέσεις?

Δημοσ.

φιλε μου πηρα αυτην

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540194

ειναι σουπερ η καρτουλα...

αυτο που θεωρω απαραδεκτο για τους κατασκευταστες των games ειναι οτι δεν βγαζουν surround ηχο μεσα απο τα παιχνιδια οταν εχεις συνδεσει την καρτα ηχου με ενισχυτη με οπτικη ινα!

Windows sounds,DVD,HD movies ολα παιζουν surround!!!

αλλα οχι τα games,απλα απαραδεκτο!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...