johnydepp Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 βοηθεια με τα windows μου εδω και μια μερα μου εχει μαυρισει η οθονη και μου λει εχει πραγματοποιηθη μια μη εξοσιοδοτημενη αλλαγη στην αδεια χρηση σας και μου λει απο κατω( ηλεκτρονικη επικυρωση) ή (κλεισιμο) αμμα πατησω στο κλεισιμο με πηγαινει πισω και μου λει να διαλεξω χρηστες αλλα αν διαλεξω διαφορετικο παλι το ιδιο μου λει και αν διαλεξω ηλεκτρονικη επικυρωση με βαζει σε ενα σαϊτ της microsoft και μου λει πως τα windows δεν περασαν στην επεξεργασια της επικυρωσης και μου βγαζει καποιες αλλες βοηθειες αλλα δεν εχω επιφανεια εργασιας. Ακομα ηθελα να τονισω οτι μου λει πως το συστημα μου δεν ειναι γνησιο ενω το εχω παρει απο μαγαζι και μαλιστα πολλη γνωστο. καμια ιδεα απο κανενα plz!!!
bells Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Στο case υπαρχει καποιο αυτοκολητο με το serial ? Μαζι με τον υπολογιστη πηρες dvd με τα vista? Αν οχι παρε τηλ απο το μαγαζι που το αγορασες
100 010 00 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Σε αυτο το σταδιο που εισαι εχεις μονο μια ευκαιρια να τα πιστοποιησεις και να τα ενεργοποιησεις και αυτο θα το κανεις με τη microsoft την οποια θα παρεις τηλεφωνο για να τους πεις το σειριακο αριθμο του λειτουργικου σου.............. επειδη εμεις δε ξερουμε και δε μπορουμε να γνωριζουμε αν οντως ειναι πειρατικα......... οχι πως δε σε πιστευουμε....... προς θεου
georgeascona Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ε αν το αγόρασες τότε και ένα τηλεφωνηματάκι για τις απαραίτητες διευκρινήσεις στο μαγαζί καλό είναι... Και αν σου πουν τίποτα για crack ξεμπρόστιασέ τους εδώ
micos000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Όπως λέει ο bell, αν το λειτουργικό είναι αυθεντικό, τότε θα υπάρχει ένα αυτοκόλλητο πάνω στον πύργο ή αν είναι laptop από το κάτω μέρος που θα έχει ένα σειριακό αριθμό και θα αναγράφει ποιά έκδοση λειτουργικού έχεις. Αν δεν υπάρχει αυτό το αυτοκόλλητο, μάλλον μούφα είναι τα windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.