vedouzass Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μαγκες εδω και 5 μερες εβαλα μια συνδεση connx στα 2mbps μεσω ενος ενσυρματου baudtec rooter. Τις 2 πρωτες μερες ολα πηγαιναν οκ, αλλα μετα οταν μπενω να παιξω κανα παιχνιδι dota με πεταει γυρω στο 20'. Δεν ειναι προβλημα του server γιατι το κανει συνεχεια εδω και 3 μερες και εχω μπει απο 5 servers. Μετα το dc τσεκαρω το internet και ειναι off πραγμα το οποιο με εκανε να υπθεσω οτι φταιει ο ΟΤΕ και η internet γραμμη. Το ΠΕΡΙΕΡΓΟ ομως ειναι πως οταν κατεβαζω καποιο αρχειο ή οποτε ειμαι online δεν πεφτει ποτε. Τι συμβαινει? Πηρα τηλ και στον Οτε μου ειπανε ολα οκ με το ιντερνετ. Εχει κανεις συνδεση connx να μου πει μηπως πρεπει να κανω καμια ρυθμιση στο rooter?
poulinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 α.ειναι router οχι rooter.β.χαρακτηριστικα γραμμης.επισης σβηνει κανα λαμπακι?κανεις κατι αλλο οταν παιζεις παιχνιδια πχ να κατεβαζεις?εισαι ασυρματο η καλωδιο?δοκιμη με αλλο ρουτερ?οταν πεσει το dota σελιδες ανοιγουν.καλως ηρθες στο φορουμ
poulinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 kai 2 mbps και να εχει προβλημα η γραμμη δυσκολο.αν εχεις κανα Philips h baudtec πετατο,ελπιζω να μην σε πεταει απο τον server Λογω κανενος μεγαλου ping λογω τιποτα πιτα dslam η να κατεβαζει κανεις αλλος ταυτοχρονα.επισης αν ειναι ασυρματο κλειδωσε το με δικο σου κωδικο και wpa ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ DEFAULT
vedouzass Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 χαρακτηριστικα γραμμης.επισης σβηνει κανα λαμπακι?κανεις κατι αλλο οταν παιζεις παιχνιδια πχ να κατεβαζεις?εισαι ασυρματο η καλωδιο?δοκιμη με αλλο ρουτερ?οταν πεσει το dota σελιδες ανοιγουν.καλως ηρθες στο φορουμ Σβηνει το λαμπακι του internet αλλα το περιεγο ειναι οτι σβηνει μονο οταν ειμαι στο παιχνιδι,οταν κατεβαζω κατι ή οταν ειμαι στο inernet ολα οκ. Εχω κλειστα τα παντα οταν παιζω, το rooter ειναι με καλωδιο και οταν πεσει το ντοτα οι σελιδες δεν ανοιγουν πεφτει ολο το Inernet. Καλως σας βρηκα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:32 ---------- kai 2 mbps και να εχει προβλημα η γραμμη δυσκολο.αν εχεις κανα Philips h baudtec πετατο,ελπιζω να μην σε πεταει απο τον server Λογω κανενος μεγαλου ping λογω τιποτα πιτα dslam η να κατεβαζει κανεις αλλος ταυτοχρονα.επισης αν ειναι ασυρματο κλειδωσε το με δικο σου κωδικο και wpa ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ DEFAULT εχω το baudtec με καλωδιο που δινει η connx με τα πακετα της. Γιατι να το πεταξω ακομα δε το πηρα? Δεν φταιει ο server γιατι εχω δοκιμασει να μπω και απο αλλους 4 servers και ΠΑΝΤΑ το ιδιο γινειται. To router δεν ειναι ασυρματο χρειαζεται να αλλαξω κωδικο? το πιτα dslam τι ειναι παλι??
poulinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 μαλον ουτε γραμμη ειναι ουτε πιτα dslam.βρες κανα αλλο ρουτερακι να κανεις δοκιμη να δεις αν θα παιξει καλυτερα γιατι και το baudtec δεν ειναι οτι καλυτερο.επισης αλλη μια δοκιμη .αφου εισαι 2 mbit καπου στο μενου θα σου λεει λογικα με τι πρωτοκολλο παιζει.αν παιζει σε ads2+ βαλτο g.dmt.επισης κατι ακομα.το ρουτερ πρεπει να ειναι σεταρισμενο ειτε με pppoa/vc ειτε με pppoe/llc.δες πως ειναι σεταρρισμενο και σεταρε το με το αλλο.αν ειναι Pppoa/vc καντο pppoe/llc που ειναι σχεδον ολα τα dslam και αν ειναι pppoe/llc καντο pppoa/vc.δοκιμασε αυτο πρωτα.θα μπορουσες να βλεπες και για firmware update αν υπαρχει για τον ρουτερ.πιτα dslam εννοουσα να σουρνεται η γραμμη λογω dslam πουθ ειναι γεματο απο χρηστες οποτε το ping να ανεβενει και να σε πεταει απο τον server.αλλα αφου λες κλεινει το ιντερνετ δεν ειναι αυτο.οποτε δοκιμασε αυτα που ειπα πιο πανω.
vedouzass Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Πρεπει να ναι καποια ρυθμιση στο router η λυση. Μπηκα στο σεταπ και γινεται χαμος απο ρυθμισεις.Θα δοκιμασω αυτο με τα pppoe εχει 4 επιλογες :pppoe llc, ppp0e vc-mux, pppoa lllc, pppoa vcmux. Λες να γινοταν τιποτα αν εβαζα μανουαλ τα ip address γιατι τα χω αυτοματα. Αυριο θα δοκιμασω και με ενα αλλο router
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 pppoe παει με llc και pppoa/vc.δεν θα εχει διαφορα οι καρφωτες ip αλλα μπορεις να το κανεις.εκτος αν θελει port forward για ναπαιξει.δοκιμασε και με αλλο ρουτερ κανα σωστο ελπιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.