Hambos19 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ένα νέο περιοδικό που διαμένεται μόνο μέσω ίντερνετ. Το έφτιαξα εγώ μονάχους-μονάχους Έχει διάφορα τυtorials για διάφορα hacks και άρθρα γενικά και αόριστα. Ελπίζω να σας αρέσει. Αφήστε τα σχόλια σας, τις γνώμες σας και τις παρατηρήσεις σας για να κάνω το επόμενο τεύχος καλύτερο.Όποιος θέλει να γράψει στο περιοδικό ας μην διστάσει να μου στείλει μήνυμα στο [email protected]. Είναι σε μορφή pdf πολύ υψηλής ανάλυσης για καλύτρη ανάγνωση. Απευθύνεται σε αρχάριους αλλά και σε προχωρημένους χρήστες. Όλα τα tutorials είναι αναλυτικά βήμα-βήμα τα οποία μέχρι και ένα παιδάκι παιδικού μπορερί να τα κάνει. Have Fun!! Μορφή: PDFΣελίδες: 26 Μέγεθος του κάθε φύλλου: A4 στην μέγιστη ανάλυση για την καλύτερη ανάγνωση και εκτύπωση ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΝΩΜΕΣ... THANX Έλπίζω να το έβαλα στην σωστή κατηγορία. Μην το πάρετε ως spam. Κάντε το download από ΕΔΩ
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Θα το κοιταξω και θα σου πω . Αν και νομιζω οτι απαγορευεται τετοιου ειδους διαφημιση στο insomnia .
Hambos19 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Θα το κοιταξω και θα σου πω . Αν και νομιζω οτι απαγορευεται τετοιου ειδους διαφημιση στο insomnia . δεν ξέρω φίλε μου.... Ελπίζω να μην το πάρουν ως διαφήμιση. Γιατί είχα δει ένα θέμα για το περιοδικό ubuntistas και δεν το είχαν κλειδώσει ή διαγράψει
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Θα το κοιταξω και θα σου πω . Αν και νομιζω οτι απαγορευεται τετοιου ειδους διαφημιση στο insomnia . "Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: [...] * Να μην συμμετέχουν στο forum με σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών." Το μέλος δεν συμμετέχει στο forum με σκοπό τη διαφήμιση προϊόντος ή υπηρεσίας (άλλωστε δεν είναι το πρώτο του post, είναι μέλος από το 2007). Ουσιαστικά η απαγόρευση περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο εμπορικά προϊόντα και υπηρεσίες.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ααα ναι συγνωμη δεν το προσεξα αυτα . Λαθος μου Hambo .. btw το κατεβασα το περιοδικο . EDIT : Πρωτη σημαντικη παρατηρηση για μενα . Ειναι μεγαλο το μεγεθος του αρχειου και δεν θα ειναι ευκολο για ολους να το κατεβασουν .
Hambos19 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ααα ναι συγνωμη δεν το προσεξα αυτα . Λαθος μου Hambo .. btw το κατεβασα το περιοδικο . EDIT : Πρωτη σημαντικη παρατηρηση για μενα . Ειναι μεγαλο το μεγεθος του αρχειου και δεν θα ειναι ευκολο για ολους να το κατεβασουν . Davelis4 το έκανα έτσι για να είναι κορυφαία η ποιότητα ανάλυσης του. Γιατί μέσα περιέχει screenshots και αν το έκανα σε χαμηλή ανάλυση τα screenshots με το ξόρι θα φαινόντουσαν. Παρόλα αυτά πως σου φάνηκε το περιοδικό για πρώτη προσπάθεια;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δεν το περιμενα τοσο καλο ... Καλη δουλεια εκανες μου αρεσει πολλοι το χρωματακι και οτι γραφεις ποιο χαλαρα απο οτι τα κανονικα περιοδικα με τον επισημο τροπο τους . Παρολα αυτα μου αργει να κατεβει η σελιδα οποτε τελειωνω αλλα δεν ξερω γιατι . Ισως επειδη ειναι μεγαλο αρχειο ... EDIT: Επισης να πω οτι η στυλη με το γενικα και αοριστα και γενικως το λεξιλογιο απο το slang.gr με εκανε και γελασα.
Hambos19 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δεν το περιμενα τοσο καλο ... Καλη δουλεια εκανες μου αρεσει πολλοι το χρωματακι και οτι γραφεις ποιο χαλαρα απο οτι τα κανονικα περιοδικα με τον επισημο τροπο τους . Παρολα αυτα μου αργει να κατεβει η σελιδα οποτε τελειωνω αλλα δεν ξερω γιατι . Ισως επειδη ειναι μεγαλο αρχειο ... Φίλε Davelis4 αυχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αν το έχεις σε πολύ ζουμ η σελίδα θα αργεί να κατεβαίνει. Αν όμως το κάνεις λίγο zoom out για να κάνεις μόνο και μόνο ζάπινγκ τότε θα είσαι κομπλέ. Το zoom χρησιμοποιείστε για ανάγνωση.
Sorath Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Καλή αρχή φίλε! Καλό σε περιεχόμενο το περιοδικό σου. Εις ανώτερα Μόνο μια παρατήρηση. Το σκουρο πράσινο background με τα αόριστα σκούρα σχέδια κάνει δύσκολη την ανάγνωση του μαύρου επίσης κειμένου. Δώσε λίγη προσοχή στα χρώματα, και θα είσαι κομπλέ! Καλή συνέχεια ΥΓ: Η απάντηση στο κουίζ σου, είναι εκτός απο 180ο ανάποδα και οριζοντίως :Ρ Δηλαδή μόνο με αντανάκλαση σε καθρέφτη διαβάζεται ή με flip στο photoshop
Hambos19 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Καλή αρχή φίλε! Καλό σε περιεχόμενο το περιοδικό σου. Εις ανώτερα Μόνο μια παρατήρηση. Το σκουρο πράσινο background με τα αόριστα σκούρα σχέδια κάνει δύσκολη την ανάγνωση του μαύρου επίσης κειμένου. Δώσε λίγη προσοχή στα χρώματα, και θα είσαι κομπλέ! Καλή συνέχεια ΥΓ: Η απάντηση στο κουίζ σου, είναι εκτός απο 180ο ανάποδα και οριζοντίως :Ρ Δηλαδή μόνο με αντανάκλαση σε καθρέφτη διαβάζεται ή με flip στο photoshop χαχαχα δεν το πρόσεξα!! Πάντως ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις! Την άλλη φορά στα quiz θα προσέχω
nickarmy Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 ωραιο ειναι αλλά θα συμφωνησω με τους άλλους για τα χρώματα επίσης δεν χροιαζετε πολύ λινουξ γιατι όπως να εχει το 90 των χρηστων εχουν χπ αλλα δεν μπειραζει (θα το χρησιμοποιήσω ) αυτο γιατις διαφειμισεις ξανασκέψουτο μπορει να εχει κέρδος ή εκτος αν εχεις τόσο ελευθερο χρονο και δεν σε νοιαζει επίσης (μπορει να μην το ειδα) στην αρχη να έχεις ενα υπόμνημα (να ξερουμε που ειναι το καθε θεμα) μπορεις να προσφαισεις και νέα τις επικεροτητας και ακομα κατι αυτα τα κουιζ και τα διαφορα να περιλαμβάνουν καλύτερα θεματα με ηλεκτρονικά και όχι φονους(το περασα βιαστηκα γιατι δεν εχω τωρα το χρονο το βράσυ) καλή συνέχεια το επομενω τευχος που θα το βρουμε ?
Hambos19 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Φίλε Nickarmy ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου. Σχετικά με το υπόμνημα το σκέφτηκα αλλά δεν ήξερα πόσες σελίδες θα κάνω για το κάθε θέμα. Αυτό με της διαμημίσεις δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω χρήματα. Το περιοδικό το κάνω μόνο για την πλάκα μου. Το επόμενο τεύχος θα είναι έτοιμο τον ιούνιο. Θα το ποστάρω εδώ. Θα έχει περισσότερο υλικό γιατί προσθέτηκαν και άλλα άτομα στην σύνταξη. Τώρα 26 σελίδες που έκανα μόνος μου παραήταν κουραστικό και χρονοβόρο. Οπότε στο καινουργιο τεύχος θα έχει max τουλάχιστον 50 σελίδες. Θα διορθώσω και το χρώμα γιατί μου το είπαν και άλλοι αυτό. Σχετικά με την στύλη των γενικών και αορίστων προτίμησα να βάλω διάφορα θέματα, όχι μόνο απο ηλεκτρονικά, για να βγαίνει κάποιος από την όλη ρουτίνα του περιοδικού.
psalias Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Το περιοδικό τώρα το κατεβάζω δεν το "ξεφύλλισα" ακόμα, αλλα απ ότι ακούω καλά πάει, επικροτώ τα περισσότερα θέματα που εμπεριέχουν και linux. Καλή κίνηση επίσης θα ήταν να φτιάξεις ένα blog όπου σε κάθε νέα κυκλοφορία του περιοδικού θα ποστάρεις το εξώφυλλο για παράδειγμα και το link από το rapidshare. Το θετικό με την όλη ιστορία είναι ότι θα μπορώ να σε προσθέσω στα feed μου! Paaaaaraaaa πολύ χρήσιμο, πίστεψε με, αλλιώς μου είναι πολύ δύσκολο να σε παρακολουθήσω. Φιλικά πάντα
Hambos19 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Καλή σκέψη δεν το σκέφτηκα αυτό. Θα το κάνω σύντομα το blog
Hambos19 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Το περιοδικό τώρα το κατεβάζω δεν το "ξεφύλλισα" ακόμα, αλλα απ ότι ακούω καλά πάει, επικροτώ τα περισσότερα θέματα που εμπεριέχουν και linux. Καλή κίνηση επίσης θα ήταν να φτιάξεις ένα blog όπου σε κάθε νέα κυκλοφορία του περιοδικού θα ποστάρεις το εξώφυλλο για παράδειγμα και το link από το rapidshare. Το θετικό με την όλη ιστορία είναι ότι θα μπορώ να σε προσθέσω στα feed μου! Paaaaaraaaa πολύ χρήσιμο, πίστεψε με, αλλιώς μου είναι πολύ δύσκολο να σε παρακολουθήσω. Φιλικά πάντα έτοιμο και το site του περιοδικού http://hacksfornoobs.terapad.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.