antonis_wrx Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω τον εξής εξωτερικό σκληρό δίσκο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303974 Τον έχεις δοκιμάσει κάνεις σε linux; Δουλεύει κανονικά; Ευχαρίστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δεν νομίζω ότι υπάρχει σκληρός που να μην δουλεύει σε linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Εξαιρετικη επιλογη. Το εχω σε 320 GB και δουλευει αψογα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Εγω εχω την εκδοση 250...εναμιση χρονο εχει περασει τρομερες κακουχιες και δε μασαει λεμε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 μια ακόμη ερώτηση.. επειδή τραβάει ρεύμα από την usb.. υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με το να χρησιμοποιήσω σε κάποιο laptop? να προτιμήσω κάτι με δική του τροφοδοσία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ελα ρε δικε μου λες να υπηρχε περιπτωση να μη δουλευει κομπλε και να το κυκλοφορουσαν?? Στο λαπτοπι το ειχα και ειναι αθορυβος κρυος και γενικα τελειος.. Α ! Κ πανω απολα WD !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 κ εγώ έτσι λέω αλλά μου έκανε εντύπωση αυτό που διάβασα εδώ : http://www.linux-archive.org/fedora-user/21730-fedora-8-wd-passport.html και είπα να ρωτήσω! First, the drive does not have its own power supply and draws (whenstarting) about 650 mA from the USB port. That may prevent it from working on some notebooks if they allow only 500 mA current, as guaranteed by USB standard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 επίσης τι filesystem του έχετε; ext3 ή ntfs? προς ext3 προσανατολίζομαι.. αλλά σκέφτομαι ότι ίσως χρειαστεί σε κάποια φάση συμβατότητα με win (τον ext3 driver για win τον θεωρώ αναξιόπιστο έχω χάσει πράγμα έτσι..).. ίσως κάνω κανένα μικρό part ntfs.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeKatz Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 WD Passport Essential 250GB, παίζει τέλεια σε xubuntu από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 μια ακόμη ερώτηση.. επειδή τραβάει ρεύμα από την usb.. υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με το να χρησιμοποιήσω σε κάποιο laptop? να προτιμήσω κάτι με δική του τροφοδοσία; Κανένα πρόβλημα. Δουλεύει άψογα!!! Η χρήση δίσκου με εξωτερική τροφοδοσία δε συνιστάται ειδικά για laptop που on-the-go θες το μικρότερο δυνατό βάρος και καθόλου καλώδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.